Lauantai

Hei! Onpas taas omaperäinen otsikko :D
Aamun jumpat jumpattu + oli vielä hieman PT-hommia tuntien jälkeen..Nyt pääsin kuitenkin kotiin syömään, kohtapuoliin takasin ohjaamaan Bodyattack ja attackin jälkeen suoraan hallille illan hokipeliin! Ei puutu vauhtia tästäkään päivästä.

Minessan esitti hyvän kysymyksen ja liitänkin sen tähän postaukseen mukaan :)

”Tulipa tällainen mielenkiintoinen kysymys mieleen, kun taas kerran pohdin jumppajuttuja. Aiemmin on ollut juttua siitä, miten jumppaajilla on niitä lemppariohjaajia, joiden tunneilla tulee käytyä. Mutta onko ohjaajilla lempparijumppaajia? Sellaisia joiden toivoo tunneillaan käyvän? Itselle kun on aina suuri harmistus, jos lemppariohjaajan tunti on syystä tai toisesta peruttu tai muuten vain ei itse pääse lempitunnille. Harmittaako ohjaajia, jos joitain jumppaajia ei näy tunnilla? En ikinä keksi näitä kysymyksiä silloin kun varta vasten teet kysymyspostauksia, mutta tällainen kuitenkin tuli mieleen tällä kertaa :D ”

V: En tietenkään voi vastata kaikkien ohjaajien puolesta, mutta itselläni ei ole mitään tiettyjä lempi asiakkaita. Olen kuitenkin oppinut ”tuntemaan” ihmiset jotka käyvät säännölisesti tunneillani ja joskus jos joku puuttuu niin sen huomaa kyllä :)  
Lisäksi tietyt henkilöt tuovat fiilistä tunneille fiilistelemällä ja he lähtevät mukaan ”huudatuksiin” se on myös hauskaa. No Responses to “Lauantai”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    Mä oon iteki joskus miettiny tuota et tuleeks ohjaajille jossain vaihees lempparijumppaajia :D Niin ja mä oon koittanu netistä löytää et mitkä on naisilla keskimäärin lihas-ja rasvaprosenttien suuruudet, mut en oo oikee löytäny vastausta..Mut sulla varmaan ois tähän heittää jotain? :)

  2. Avatar Hanne sanoo:

    Tosi hyvä kysymys sun blogin lukijalta :) Tykkään kun tunnilla käy ihmisiä jotka ottavat kontaktia ohjaajaan (hymy, katse, tervehdys…). Kaikki jumppaajat ovat kuitenkin yhtä tärkeitä mulle.

Kommentoi