Hyvä ruoka, Parempi mieli..todellakin!

Ciao! Mä en tiedä mikä mua vaivaa..Oon kokoajan jotenki ihan fiiliksissä :D Aamulla kun heräsin kellon pirinään niin olin tikkana ylhäällä keittelees tsufeeta ja hymy huulilla. Tällä hetkellä elämä on ihanaa ja niin edelleen :)

Tänään oon jumpannut BODYn aamupäivällä ja illalla BODYCOMBATin..Piti hieman kertailla combattia ennen tuntia koska viime ohjauskerrasta on päässyt kulumaan pari viikkoa. Viime perjantaina olin tampereella.

Tehtiin äsken ihan perus tortilla’s ja voi poijjaaat että oli hyviä..Vetäsin kevyesti 4 rullaa jotka oli täynnä kaikkee mahdollista, ja nyt on mukavan rento olo.

Huomenna luvassa reipas päivä, mulla on aamutuntien lisäksi vielä BODYATTACK 45′ Ladylla iltapäivällä!


No Responses to “Hyvä ruoka, Parempi mieli..todellakin!”

  1. Avatar Laura sanoo:

    Ompa kiva blogi! Samanhenkisiä ajatuksia ja juttuja, jään ehdottomasti seuraamaan.. :) Käy säkin kattomassa mun blogia, on kiva vaihtaa mielipiteitä samoja mielenkiinnonkohteita omaavien kanssa (;http://onthemoveblog.blogspot.com

Kommentoi