Wadaaaap!

Morjeens! Torstaista on mudostunut mun siivoilupäivä ja tänään noudatin rutiinia ja putsailin kodin hienoksi viikonloppua varten :)
Muuten oon viettänyt aikaa tänään WSC: puolella duuni ja jumppahommissa. Huomenna saan vielä WSC:n saikkuluurin haltuun että mielenkiintoiset ajat edessä kun saan hoitaa koko firman tuuraukset.. että ei muuta kun Bring It On vaan ja täältä pesee :D

Tällä viikolla kun oon pitänyt jumppia on tuntunut aina tunnin jälkeen että olisi voinut treenata vielä lisää tai pitää toisenkin tunnin perään?! Energinen olo ollut koko viikon :) Valosta saa voimaa!

Illan kruunasi vielä se että Vaasan Sport VOITTI liigakarsinta pelin Ilvestä vastaan, wohhooo..Lauantaina kotipeliin jännäämään :)

Loppuun vielä vastaan muutamiin kysymyksiin eiliseltä …

1.Ihana Aino, kerro pian vinkit miten saa tuollaisen ihanan masun ku sulla!! :)
Täällä ootetaan vinkkejä jo kuumeisesti….V: Kiitos ihana :) Mä en oo treenannut mitenkään erityisesi keskivartaloa, vedän paljon erilaisia jumppia ja liikkuessa keskivartalo on aina mukana treenissä, lisäksi syön terveellisesti that’s it :) Ei siihen kummempia vinkkejä tarvita.

jumppacore

2.Tätähän ei saisi kysyä naiselta, mutta kysyn kuitenkin :) eli paljonko painat? Sulla on varmaan tuota lihasmassaa sen verran, että se vaikuttaa painoon (painaa enemmän kuin rasva)?


V: Oon vastannut tähän muistaakseni aikasemminkin? En oo punninnu itseeni nyt hetkeen, mutta otin kehoanalyysin joskus helmikuussa muistaakseni ja silloin painoin 56 kg…mulla voi paino heitellä 2-3 kg riippuen viikonpäivästä :D En muutenkaan tarkkaile painoa niin tarkkaan, enemmän mittailen mittanauhalla ja välillä tarkistan rasva%


3.Kaipaisin myös vinkkejä kotona treenaamiseen! Mitkä liikkeet vahvistaa hyvin esim. sisäreisiä?
Treenaan n.10 kertaa viikossa, niin kannattaako sun mielestä lihaskuntoa tehä kotona vielä treenien päälle joka päivä, vai voiko lihakset rasittua liikaa siitä, jos ne ei saa yhtään lepopäivää?
Sulla on ihanan inspiroiva blogi!:)V: Kiitos paljon :) Ei treenin jälkeen enää mitään lihaskuntoa tarvi tehdä?! Lihakset KEHITTYY LEVOSSA. treeni hajottaa lihasta ja ravinto+lepo vahvistaa/kehittää lihasta. Laatu
korvaa määrän :) Yritän kehitellä kotitreenin ja liikkeitä koko bodylle..


No Responses to “Wadaaaap!”

  1. Avatar Helena sanoo:

    Sulla on aivan mahtava blogi ! Kiitos paljon, sain TOSI paljon inspistä ja motivaatiota treenaamiseen :)Kysyisin vielä, että onko LesMillsin koulutuksiin jokin ikäraja ? :)

  2. Avatar minessan sanoo:

    Tulipa tällainen mielenkiintoinen kysymys mieleen, kun taas kerran pohdin jumppajuttuja. Aiemmin on ollut juttua siitä, miten jumppaajilla on niitä lemppariohjaajia, joiden tunneilla tulee käytyä. Mutta onko ohjaajilla lempparijumppaajia? Sellaisia joiden toivoo tunneillaan käyvän? Itselle kun on aina suuri harmistus, jos lemppariohjaajan tunti on syystä tai toisesta peruttu tai muuten vain ei itse pääse lempitunnille. Harmittaako ohjaajia, jos joitain jumppaajia ei näy tunnilla? En ikinä keksi näitä kysymyksiä silloin kun varta vasten teet kysymyspostauksia, mutta tällainen kuitenkin tuli mieleen tällä kertaa :D

Kommentoi