Results

Moi! Noin kolme viikkoa sitten aloitin entistäkin ”terveellisemmät” ruokailutottumukset, lähinnä paransin rytmitystä, ja katsoin että saan tarpeeksi kaikkia ravinto-aineita mitä tarvitsen. En vältä rasvaa, en hiilihydraatteja enkä proteiineja. Syön kaikkea sopivassa muodossa ja oon painottanut hiilarit enemmän aamuun sekä treenin jälkeen jotta palautuminen olisi optimaalista. Kuten aiemmin kerroin, syön enemmän rasvaa kuin ennen ja pyrin valmistamaan itse lähes kaiken mitä suuhuni laitan. Rytmitys ruokailuissa menee noin 3 h:n välein (paitsi illalla kun olen yleensä jumppasalissa n. kl 17-20)

Vain kolmessa viikossa oon jo huomannut eron. Paljon parempi ja pirteempi olo. Nälkää ei ehdi edes tulla koska syön ennen sitä jolloin olo pysyy jatkuvasti energisenä. Nukun (entistä) paremmin ja muutenkin on vaan hyvä olla. Olin pari viikkoa ”sokerilakossa” ja nyt sekin on kokeiltu. Jos muuten ruokailutottumukset on hanskassa niin kyllä silloin tällöin voi ottaa rennomin ja herkutella kohtuudella, se tekee psyykkellekin ihan hyvää :)

Kaikki tietää että hyvä ravinto vaikuttaa oloon ja elämänlaatuun, mutta silti niin moni syö lounaaksi mäkkärisafkaa ja juo sokerisia limsoja ja energiajuomia..Why oh Why?!

Jos tuntuu vaikealta muuttaa ruokailutottumukset kertaheitolla niin neuvoisin muuttamaan ensin pelkän rytmin. Aloita syömällä 3-4h:n välein. Syö aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Yleensä jo tämä korjaa automaattisesti myös valittuja ruoka-aineita. Kun kova nälkä ei pääse iskemään, on helpompi ”syödä oikein”.

Hikinen ja vakava

Hikinen ja iloinen :)

No Responses to “Results”

  1. Avatar minessan sanoo:

    Rytmitys on täälläkin käytössä, mutta silti tuntuu, että terveellisesti syöminen on vaikeaa. Mäkkisafkan osaan kyllä välttää ;) Joskus aiemmin kyselit mahdollista kiinnostusta virtuaalivalmennukseen ja kiinnostusta todellakin löytyisi. Varsinkin tuon ruokapuolen suhteen.

Kommentoi