Coffee, Tea or Me?

Iltapalapöydässä tänään ruisleipää,kirjolohifileellä, kanamunan valkuaisilla sekä päällä ripaus chiliä! Kyytipoikana toimii tee, joka sopii tähän kuin nakutettu :) NAM!

Lohifileen alla on myös keittokinkkua ja juustoa (jep, kuulostaa hämärältä yhdistelmältä i know)

Mä en oikeen ymmärä miten onnistun elämään niin että mulla on aina kiire?! Kun mietin tätäkin päivää niin heti aamusta asti on ollut kiire ihan tähän iltaan asti. Aamupäivällä attack + core combon jälkeen tulin kotiin tekemään uuden TBC ohjelman ja tälläkertaa sain kuin sainkin melkeen koko ohjelman valmiiksi. Täytyy kyllä myöntää että muutaman biisin koreot tuli tänään tunnilla taikahatusta :D Joitakin kappaleita en ehtinyt kuunnella loppuun ja piti vaan veikata että kuinkahan se loppu menee. Oon tehnyt niin moneen biisiin koreot että osaan ennustaa aika hyvin miten minkäkin kappaleen rakenne menee.
Ehkä auttais asiaa jos ei aina jättäis kaikkee samalle päivälle, mutta kun toisaalta muina päivinä on muut hommat mitkä pitää tehdä. Ei oo helppoo kun on vaikeeta ;)

Huomenna ajattelin mennä aamulla puntille, varmaankin sama yläpeltitreeni kuin viime viikolla. Illalla pidän Bodystepin poikkeuksellisesti Ladylla.

Nati <3


No Responses to “Coffee, Tea or Me?”

 1. Avatar Sofia sanoo:

  En ois huomannut että hatusta vedit, jos et ois välillä antanu ymmärtää… ;)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Toisilla on taitoa vetää hatustakin :) Miksi muuten syöt kananmunasta pelkän valkuaisen? Ja toinen mitä oon miettinyt, että syökö sun poikaystävä samaa ruokaa sun kanssa vai jotakin ”raskaampaa” kuten lihoja ja perunaa? Tai syötkä itse tällaista ns. perusruokaa kuinka usein?

  • Avatar Aino sanoo:

   Itseasiassa yleensä syön aina koko munan, mutta tänään jätin keltuaisen pois koska tuossa oli jo nuo lohifileetkin päällä ja olin jo vetässyt lusikalla öljyä kurkusta alas :) Poikaystäväni syö välillä samoja ruokia,mutta usein hän syö jäähallilla/jossain muualla lounaan ja hän tekee myös päivällisen itselleen yleensä kun oon töissä iltaisin.Viikonloppuisin kokkaillaan enemmän yhdessä! En syö kovin usein perunaa/pastaa/riisiä jos se lasketaan perusruuaksi :) Lihaa/kanaa/kalaa syön päivittäin!

Kommentoi