Uutta

Ginan urheiluvaatemallistoon oli tullut lisää kuteita ja olihan mun nyt pakko ostaa… No ainakin ne on edullisia :D Nuo löysät topit (musta&pinkki) oli kivan mallisia, etenkin jos alla on joku pirteen värinen alustoppi niin näkyy sekin sieltä eikä ole piilossa. Ehkä pitää hommata vielä valkoinen..ja oranssi…ja ja ja lopulta kyllästyn kaikkiin ja mietin kuukauden päästä että wtf!? mitä mä oon taas törsänny paljon rahaa moisiin rätteihin! :D :D

Pidin äsken siis BodyStep (athletic) sekä RPV tunnit. Ehdin suunnitella hieman uutta koreoo ja lihaskuntoa ärppikseen; muutamia uusia biisejä ja piristää heti huomattavasti!
Nyt pitäisi vielä venytellä että pääsee huomenna ylös sängystä, tosiaan alakroppa aika kovassa rasituksessa näin tiistaisin. Huomaan kyllä että säännöliset venyt on auttaneet, ei oo enää niin jumissa paikat luonnolisesti :) Muistakaa siis myös huoltaa bodia jotta se jaksaa treenata vielä vanhanakin!
Hyvää Yötä!

No Responses to “Uutta”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei mulle tuli mieleen yks kysymys. Kaveri kertoi, että jos tekee vatsoja jotenkin ns. pömpöllä vatsalla, niin vatsalihakset kehittyy väärin. Eli pitäisi kokoajan vatsoja tehdessä vetää napaa sisään? En oo ennen kuullukkaan tälläsestä ja kaverin pelottelut ”pömppövatsalihaksista”, jotka seuraa vääränlaista treeniä, sai kyl miettimään et miten omat vatsani teen. Onks tää mitenkään todenperästä, et vatsalihakset voi kehittyä jotenkin pömppömuotoon? :D

  • Avatar Aino sanoo:

   Heheh :) Tuota noin, kaverisi on varmaan kuullut jostain? että ”syviä” vatsalihaksia treenaamalla vatsa pysyy paremmin litteänä, jos treenaa ainoastaan pinnalisia lihaksia ja poikittainen vatsalihas on ns huonossa kunnossa –> vatsa pömpöttää. Ihan hyvä pointti, kannattaa aina keskityyä tekemään huolella myös vatsalihakset ja aktivoida ”syvätlihakset” vetämälllä ”napaa sisään”

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Ai niitä tuli tänne Vaasaanki? Pittääpä käydä tänään hakemassa, ostin ton pinkin topin myös Oulun liikkeestä! :)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  millaiset nuo shortsit muuten ovat.. eli onko niissä mitään ’sisä’ shortseja tai sellaista verkkoa tai jotain?=) en ole itse ehtinyt mennä vielä kauppaan kattelemaan tuota mallistoa:/ Hianoja!:)

Kommentoi