8 x DIEETILLÄ TODETTUA

Takana on lyhyet, mutta antoisat viisi päivää tarkalla ruokavaliolla ja ajattelin summailla vähän fiiliksiä, sekä millaisia juttuja olen todennut näiden päivien aikana. Aloitin siis maanantaina noudattaa itse suunnittelemaani ruokavaliota ja vaikka olen aikaisemminkin kiristellyt ja tehnyt lyhyitä kausia, jolloin syön tarkemmin, en ole kuitenkaan ollut yhtä tarkka ruokien määrien kanssa. Aikaisemmin olen mennyt fiilispohjalta, koska tiedän aika hyvin punnitsemattakin mitä tietyt ruuat sisältää. Nyt kuitenkin asetin itseni toisenlaiseen asemaan, sillä haluan kokea miltä ruokavalioni tuntuvat käytännössä. Dieetin kesto ei tule olemaan kovin pitkä, katson vähän miten keho reagoi ja menen sen mukaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On jotenkin todella helppo noudattaa tarkkoja ohjeita, syöt silloin kun pitää (aika usein) ja sen mitä pitää. Ei tarvitse funtsia, että onkohan tässä sopivasti, vaan syöt määrät mitä lapussa lukee. 

Ruoka maistuu entistä paremmalle, kun sitä on rajattu määrä. Jokainen ruokailu on ollut tietynlainen nautinto ja olen halunnut panostaa niihin enemmän.

Ei tule naposteltua turhia.

Olo pysyy jatkuvasti energisenä ja treeni kulkee kuin unelma, sillä energiaa tulee sopiva määrä, makrot sopivissa suhteissa, jolloin verensokeri ei pääse heittelemään.

Erilaisissa ruokapakkauksissa ilmoitetut määrät eivät todellakaan pidä aina paikkaansa. Esimerkiksi 150 gramman graavilohipakkauksessa ei ole 150 grammaa lohta.

Motivaatio ruuanlaittoon on nosteessa, sillä haluaa nauttia kaikista annoksista kunnolla!

Nälkä on vieraillut vain satunnaisesti, kun ruokailuväli on päässyt venähtämään jumppien vuoksi, mutta sekin on tasaantunut ruuan jälkeen.

Treeni on tärkeä osa dieettiä, sillä ilman urheilusessioita, olisi enemmän aikaa miettiä ruokaa ja treeni siirtää myös nälkää myöhemmälle. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välipalaa!

 


Kommentoi