Lauantai

Hei! Onpas taas omaperĂ€inen otsikko 😀
Aamun jumpat jumpattu + oli vielÀ hieman PT-hommia tuntien jÀlkeen..Nyt pÀÀsin kuitenkin kotiin syömÀÀn, kohtapuoliin takasin ohjaamaan Bodyattack ja attackin jÀlkeen suoraan hallille illan hokipeliin! Ei puutu vauhtia tÀstÀkÀÀn pÀivÀstÀ.

Minessan esitti hyvĂ€n kysymyksen ja liitĂ€nkin sen tĂ€hĂ€n postaukseen mukaan 🙂

”Tulipa tĂ€llainen mielenkiintoinen kysymys mieleen, kun taas kerran pohdin jumppajuttuja. Aiemmin on ollut juttua siitĂ€, miten jumppaajilla on niitĂ€ lemppariohjaajia, joiden tunneilla tulee kĂ€ytyĂ€. Mutta onko ohjaajilla lempparijumppaajia? Sellaisia joiden toivoo tunneillaan kĂ€yvĂ€n? Itselle kun on aina suuri harmistus, jos lemppariohjaajan tunti on syystĂ€ tai toisesta peruttu tai muuten vain ei itse pÀÀse lempitunnille. Harmittaako ohjaajia, jos joitain jumppaajia ei nĂ€y tunnilla? En ikinĂ€ keksi nĂ€itĂ€ kysymyksiĂ€ silloin kun varta vasten teet kysymyspostauksia, mutta tĂ€llainen kuitenkin tuli mieleen tĂ€llĂ€ kertaa 😀 ”

V: En tietenkÀÀn voi vastata kaikkien ohjaajien puolesta, mutta itsellĂ€ni ei ole mitÀÀn tiettyjĂ€ lempi asiakkaita. Olen kuitenkin oppinut ”tuntemaan” ihmiset jotka kĂ€yvĂ€t sÀÀnnölisesti tunneillani ja joskus jos joku puuttuu niin sen huomaa kyllĂ€ 🙂  
LisĂ€ksi tietyt henkilöt tuovat fiilistĂ€ tunneille fiilistelemĂ€llĂ€ ja he lĂ€htevĂ€t mukaan ”huudatuksiin” se on myös hauskaa. 



2 Responses to “Lauantai”

  1. Anonymous sanoo:

    MĂ€ oon iteki joskus miettiny tuota et tuleeks ohjaajille jossain vaihees lempparijumppaajia 😀 Niin ja mĂ€ oon koittanu netistĂ€ löytÀÀ et mitkĂ€ on naisilla keskimÀÀrin lihas-ja rasvaprosenttien suuruudet, mut en oo oikee löytĂ€ny vastausta..Mut sulla varmaan ois tĂ€hĂ€n heittÀÀ jotain? 🙂

  2. Hanne sanoo:

    Tosi hyvĂ€ kysymys sun blogin lukijalta 🙂 TykkÀÀn kun tunnilla kĂ€y ihmisiĂ€ jotka ottavat kontaktia ohjaajaan (hymy, katse, tervehdys…). Kaikki jumppaajat ovat kuitenkin yhtĂ€ tĂ€rkeitĂ€ mulle.

Kommentoi