VIAPLAYN SARJA- JA LEFFATIPSIT!

Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplace kanssa.

Tämä kesä on ollut hyvin erilainen kuin koskaan aiemmin. Normaalisti kesät on olleet mulle aikaa, kun olen lomalla, reissaan, meen ja juhlin. Alkukesän olin raskaana ja vauva tuli taloon kesäkuun lopulla. Nyt ei olla reissattu, eikä myöskään juhlittu. Olen iloinen siitä, että tuoreesta vauvasta huolimatta ei olla ihan jumahdettu kotiin, vaan ollaan pyritty tekemään myös normaaleja asioita kaikki yhdessä.

Siitäkin huolimatta kotona on tullut vietettyä enemmän aikaa kuin koskaan ennen. Viaplayn leffat ja sarjat ovat siis olleet kovassa käytössä. Kun syötän vauvaa, tulee usein katsottua sarjoja samaan aikaan. Kun ennen viiletettiin kesäviikonloput festareilla, nyt ne vietetään sängyssä mukavasti makoillen ja leffoja ahmien. En kyllä valita! 😁

Hyvää katsottavaa voi olla vaikeaa löytää, joten täältä tulee mun vinkit jakoon! Mä tykkään usein rikosdraamasta sekä myös tositapahtumiin perustuvista tuotoksista!

Viikingit – Tätä ollaan katsottu nyt viimeiset viikot jo viidenteen tuotantokauteen saakka. Viikingit seuraa myyttistä viikinkisoturia Ragnar Lodbrokia ja hänen perhettään. Ragnar Lodbrok astuu esiin luonnollisena johtajahahmona 700-luvun Skandinaviassa. Jumalten tuella ja komeiden laivojen avulla viikingit etsivät uusia valloitettavia alueita. Suositun sarjan uudemmilla kausilla mukana ovat myös suomalaisnäyttelijät Jasper Pääkkönen ja Peter Franzén.

SEAL Team – Seuraa SEAL-eliittijoukkojen salaisia ja vaarallisia tehtäviä Yhdysvaltain turvallisuuden turvaamiseksi.

Partisan – Jordnäran idyllinen, aidattu yhteisö hoitaa menestyneesti luomumaatilaa. Tilalta töitä saava mies huomaa pian, että yhteisöllä on käytössään erikoisia sääntöjä ja rutiineja.

The Americans kaudet – Kaksi KGB:n vakoojaa tekeytyy amerikkalaiseksi aviopariksi ja asuu Washingtonissa1980-luvun alussa.

Muita lemppareita:

  • The Walking dead
  • The affair
  • Bosch
  • Animal Kingdom
  • Fargo,
  • Prison break (jep, mä katoin tämän vasta kevään aikana!)
  • My name is earl
  • House

Viaplay jakaa myös kuukauden sarjavinkit, josta on tullut napattua hyviä löytöjä!

Leffat:

Moneyball – Perustuu tositarinaan Billy Beanesta, lupaavasta baseball-tähdestä, joka huomattuaan ettei pystykään täyttämään häneen kohdistuvia odotuksia kentällä, kohdistaa kaiken tarmonsa valmennuspuolelle.

Tahraton mieli – Joel järkyttyy kuullessaan, että hänen tyttöystävänsä Clementine on poistanut heidän myrskyisän suhteensa muististaan. Epätoivoisena hän haluaa pyyhkiä myös oman muistinsa.

Säämies – Chicagolainen säämies joutuu eroon vaimostaan ja lapsisstaan ja miettii, onko mahdollista hoitaa kunnialla sekä työ että perhe-elämä.

Tiistaista 30.6. lähtien Viaplayn valikoima laajeni entisestään, kun Viaplay leffat ja sarjat paketti yhdistyi Elisa Viihde Aition kanssa! Jos kesällä tulee reissattua paikoissa, joissa nettiyhteys ei toimi aina niin nopeasti kuin toivoisi, offline – toiminta mahdollistaa sarjojen ja leffojen tallentamisen ja katselun offline- tilassa ja kätevät app:it kuljettavat Viaplayn mukana myös mobiilissa.

Vauvan ollessa parin viikon ikäinen, hän heräili herkemmin, jolloin mies tapasi katsoa sarjoja sängyssä puhelimesta kun minä ja vaavi vedettiin sikeitä vieressä! 😁

Ja hei, jos sulla on hyviä sarja- tai leffatipsejä jaettavaksi, pistä niitä muiden iloksi jakoon kommenttiboksiin.

Leffantäyteistä ja leppoisaa sunnuntaita!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi