KUMPI: MINÄ VAI MIES?

Hiphei ja hyvää lauantaita! Pajusen Piia oli kirjoittanut hauskan postauksen koskien parisuhdetta ja sitä kumpi vie voiton eri osa-alueilla. Postausta lukiessani mietin tietysti mitä itse vastaisin kysymyksiin ja päätin sitten kirjoittaa samat kysymykset ja vastaukset kaiken kansan nähtäville. Tässä siis tulee meidän parisuhdekatsaus, olkaa hyvät! Kysyin mieheltä haluaako hän vastailla kanssani kysymyksiin ja vastaus oli myöntävä, tosin parin ekan kysymyksen jälkeen hän oli jo syventynyt telkkariin ja siellä pyöriviin frendeihin!

KUMPI: MINÄ VAI MIES?

…sotkee enemmän?

Tuli muuten pikku väittely tästä kysymyksestä aikaiseksi, joten piti ihan katsoa peiliin ja miettiä realistinen vastaus. Sanoisin, että mulle tärkeämpää on yleinen siisteys, tavarat paikallaan ja niin edelleen. Ärsyttää vietävästi, jos tavarat jätetään niille kuulumattomille paikoille tai sellainen näkyvä epäsiisteys. :D Mies taas kiinnittää enemmän huomiota esimerkiksi kaappien, laatikoiden tai vaatekaapin siisteyteen. Siivottiin esimerkiksi jouluna kaikki keittiön kaapit ja tämä idea lähti juurikin miehen toimesta! Mua ei niin haittaa jos vaatekaappi vähän repsottaa, kun oven voi aina vetäistä kiinni! :D

Eli minä sotken näkymättömiä asioita enemmän, mies jättää tavaroita niille kuulumattomille paikoille!

…on innokkaampi ruuanlaittaja?

Ollaan yhtä mieltä, että minä olen. Ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä! Yllättävän hyvin tuo ottaa vastaan kaikki mun erikoisemmatkin tekeleet ja antaa (usein positiivista) palautetta. Miehen ehdoton lemppari on esimerkiksi mun kehittämä terveellisempi mustikkapiirakka! (resepti instagramissa tägin #ainonviikonloppuresepti alla). Monia muitakin terveysjuttuja hän pyytää usein leivottavaksi.

…on taas parempi ruuanlaittaja?

Pakko ottaa tästäkin krediitit itselle ja vielä molempien äänillä!

…on huonompi häviäjä?

Tämä on aika vaikea. Ehkäpä meikäläinen, saatan jopa vältellä tilanteita joissa häviän, hups. Entisenä kilpaurheilijana voitontahto ja kilpailuvietti elää edelleen!

…on useammin ratissa?

Mies ajaa lähestulkoon aina kun ollaan yhdessä liikenteessä. Muuten mun tulee kyllä ajettua paljon, sillä liikun päivisin monta kertaa paikasta toiseen. Omasta mielestäni oon aivan loisto kuski, mutta jostain syystä muut on yleensä eri mieltä…

…imuroi enemmän?

Tämä menee aikalailla fifty-fifty. Minä siivoilen useammin, mutta silloin kun siivotaan yhdessä, tehtäviä jaettaessa mies haluaa useammin imuroida!

…stressaa enemmän?

Minä taidan viedä tästäkin pojot kotiin. Mulla on usein aika monta rautaa tulessa ja kun yritän pitää kaikki langat käsissä, stressiä pukkaa helposti. Mies yleensä rauhoittelee mun menoa ja pitää huolen, että en vedä ihan ylikierroksille! :D

…menettää hermot eka?

Miehellä on kyllä huonommat hermot, etenkin jos on nälkä. :D Mun kohdalla taas vaatii tosi paljon, että hermot menee.

…halaa ja pussaa enemmän?

Mies vie kyllä tämän helposti! :)

…kuorsaa enemmän?

Kumpikaan ei (kai?) kuorsaa hirveän usein, mutta sanotaan että mies. Itsehän nukun aina tulpat korvissa, että ei haittaa vaikka joku (mies tai koira) kuorsaisikin. :D

…on parempi matikkapää?

Aika vaikee, menee varmaan aika tasan tämä. Ei ole tullut hirveän usein tilanteita, jossa olisi tarvittu nopeaa matikkapäätä. Pakko sanoa, että matikka ei ollut koskaan mun vahvuuksia koulussa.

…tekee enemmän kotitöitä?

Tämä taisi tulla jo selväksi, mutta minä teen! Koska teen melko paljon töitä myös kotona, siinä samalla tulee tehtyä kotitöitä aina välissä!

…herää aiemmin?

Arkisin mies herää aiemmin töihin/lapsi kouluun, mutta jos on vapaapäivä silloin minä. Harvemmin mun pitää herätä kelloon, vaan saan useimmiten vedellä sikeitä niin kauan kuin jaksan. Vapaapäivänä taas tapaan herätä tosi aikaisin ja tykkään puuhastella rauhassa omia juttuja kun muut vielä nukkuu.

…käy useammin kaupassa?

Minä! Edelleenkin tulee käytyä vähän liian usein ostoksilla. Etenkin nyt raskauden aikana kun aluksi piti hakea melkein päivittäin ruokaa sillä metodilla, että mitä siinä tilanteessa meni alas. Nyt taas on ruoka alkanut maistua siihen tahtiin, että saa mennä ostoksille milloin minkäkin ”tätä tekee mieli” – fiiliksen mukaan. :D Me tavataan käydä yhessä isommilla ostoksilla ainakin kerran viikkoon.

…treenaa enemmän?

Ei varmaan yllätys kenellekkään, että minä. Mies käy salilla noin neljästi viikossa ja itsehän sitten hieman useammin. :D

…tuhlaa enemmän?

Minä. Tosin olen ryhdistäytynyt tässä asiassa paljonkin viime aikoina. Ruokaan menee eniten rahaa, joten menkööt! :)

…määrää kaapin paikan?

Taitaa olla tuo mies joka määrää, eikä haittaa yhtään! :)

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


2 Responses to “KUMPI: MINÄ VAI MIES?”

  1. Avatar Anni sanoo:

    Minkälaiset korvatulpat sulla on? Pitäisi ehdottomasti ostaa, mutta en oikein tiedä mitkä olisi hyvät ja että varmasti kuitenkin herää herätyskelloon.

Kommentoi