MEILLE TULEE VAUVA!

Noniin, olisi vähän kerrottavaa! :) Ensimmäisenä voin kertoa, että voi hitsit että on ollut vaikeaa pysyä tästä hiljaa tai oikeastaan yrittää kirjoitella tavanomaisia juttuja tänne, sillä päässä on pyörinyt aivan muut asiat. Nimittäin, jos kaikki menee hyvin, meille syntyy kesäkuussa vauva! Tällä hetkellä takana on ensimmäinen ultra (omatoimista varhaisultraa lukuunottamatta) ja raskausviikkoja 12+2. Ensimmäisen ultran jälkeen sai huokaista helpotuksesta, sillä siellä oli kaikki kuten pitää ja tyyppi voi hyvin.

Viimeiset kuukaudet ovat olleet todella erilaisia ja on saanut kokea sekä henkistä että fyysistä (!!) myllerrystä tässä uuden äärellä. Tulen varmasti kirjoittelemaan enemmän näistä aiheista tulevaisuudessa, sillä itse olen ainakin mielenkiinnolla lukenut muiden vastaavia kokemuksia mm. alkuraskaudesta, raskauden etenemisestä ja esimerkiksi liikunnasta raskausaikana.

Tämä alkuraskaus on ollut myös raskasta, sillä olen kärsinyt aika jäätävästä pahoinvoinnista ja etovasta olosta, mikä ei ole ollut aina niin mukavaa, etenkään kun työ on todella fyysistä! Liikunta on kuitenkin ollut jälleen kerran myös lääke, sillä vaikka olisi ollut miten huono olo ennen jumppaa niin paha olo on kadonnut, ainakin sen treenin ajaksi! :D

Ollaan todella onnellisia ja iloisia tästä ihanasta uutisesta ja aika ajoin pitää ihan muistuttaa itseään, että joo, kyllä se taitaa olla ihan tosi asia, että meille on tulossa vauva!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


85 Responses to “MEILLE TULEE VAUVA!”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Onnittelut 😍

 2. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihana uutinen! Paljon, paljon onnea teille. Toivottavasti vointisi paranee ja voimat palaa pikkuhiljaa, ja toivotgavasti kaikki menee hyvin :) <3

 3. Avatar Maija sanoo:

  Voi miten ihana uutinen, onneksi olkoon!! :) Erittäin mielenkiinnolla jään odottamaan lisää postauksia aiheesta! Erityisesti sun tuntemuksista, fiiliksistä ja onko elämä muuttunut jo nyt ja miten. :)

 4. Avatar Ellen sanoo:

  Ihanaa ONNEA😍 voisitko tehdä postauksekn eri jumpista ja miten ne soveltuu raskaana olevalle?

 5. Avatar Aliisa sanoo:

  Olisi hienoa kuulla raskauden aikaisesta liikunnasta. Oletko nyt jo huomannut vaikutusia suorituskykyyn? Vasteethan pitäisi nyt olla jopa paremmat koska verivolyymi on suurentunut. Myös syke ja hapenkulutus kasvaa mutta verenpaineeseen ei pitäisi tulla muutoksia.

  • Suorituskyky on vain parantunut tähän mennessä, mikä on ollut aika hullua sillä olo ennen treeniä on saattanut olla aivan todella huono. Huomaan että kunto olisi jopa parempi ja jaksanut tosi hyvin kaikki treenit! Näistä tulen kertomaan lisää postauksissa! :)

 6. Avatar Laura sanoo:

  Ihanaa paljon onnea teille!! <3 Ja tsemppiä ja jaksamista pahoinvointiin, toivotaan et viikkojen edetessä helpottaa. Mulla ekat 16 tai 17 viikkoa oli ihan karmivia, eikä silloin muiden vinkit pahoinvoinnin helpottamiseksi paljon lohduttanut. :D

  • Voi kiitos! :) <3 Pahoinvointi on alkanut onneksi jo helpottamaan, että voiton puolella toivottavasti sen suhteen! Itselle ei toiminut mikään muu keino kuin todella säännöllinen syöminen, mikä ei kyllä ollut helppoa kun ei tehnyt mieli mitään. :D

  • Avatar Resus sanoo:

   Onnea paljon! Itsekin odotan vauvaa, kylläkin jo vähän pidemmällä, mutta mielenkiinnolla odotan aiheeseen liittyviä juttuja :)

 7. Avatar mariem sanoo:

  Vou, ainakaan täällä lukija ei ole arvannut yhtään :D Mielettömän hieno uutinen, hurjasti onnea! <3 Varmasti tämä vaikuttaa postiviisesti blogiinkin ja jutut vaan monipuolistuu! Tsemppiä odotukseen!

 8. Avatar Elina sanoo:

  Eihh, miten ihana uutinen!! Niin isot ja lämpimät onnittelut 😍❤️ Innolla ootan tulevia postauksia tältäkin saralta!

 9. Avatar Minna K sanoo:

  Paljon onnea! <3

 10. Avatar Ssr sanoo:

  Onnea 😍

 11. Avatar Matilda Mi sanoo:

  Onnittelut ja kaikkea hyvää! <3

 12. Avatar JM sanoo:

  Ihana uutinen! Onnea teille ja mukavaa joulun aikaa! :)

 13. Avatar kirppu sanoo:

  Paljon onnea ja ihana seurata sun raskautta! Ite myös treenaan ja toinen tulossa huhtikuussa. 🙂

 14. Avatar Pauliina.K sanoo:

  Oi ihanaa, onnea!!! ^_^

 15. Avatar Ms sanoo:

  Voi mikä uutinen! 😍 Paljon onnea! ❣️

 16. Avatar Jonna sanoo:

  Ihana UUTINEN! Paljon onnea!❤️

 17. Avatar Minna sanoo:

  Oi ihanaa! Tuhannesti onnea! :) T. Vakkari lukija

 18. Avatar Miia sanoo:

  Niin onnellinen teidän puolesta! 💖

 19. Avatar Mariia sanoo:

  Onnea! Voi, miten iloinen uutinen ja jotenkin tulin niin iloiseksi puolestasi! Olen seurannut blogiasi jostain vuodesta 2013 tai 2014 saakka, että vaikken sen enempää tunnekaan sinua, niin tämä uutinen herätti oikein spontaania iloa :)

  Ja olisi tosi kiinnostavaa, jos haluat jossain vaiheessa kirjoitella raskaus ja treeni -aiheesta, tms!

  • Oi ihanaa kuulla! :) Tulen varmasti kirjoittelemaan tästä aiheesta ja omista kokemuksista, sillä sitä on saanut itsekin miettiä ja tullut tutkittua aihetta enemmän! :)

 20. Avatar Kriu sanoo:

  Paljon onnea teille :)

 21. Avatar Sonja sanoo:

  Paljon onnea! 💓

 22. Avatar Sanna sanoo:

  Paljon onnea! Ihana uutinen. ❤
  Suurella mielenkiinnolla odotan postauksia aiheen tiimoilta, nim. Esikoisen odotetaan syntyvän maaliskuussa 😅

 23. Avatar Annika sanoo:

  Vau, onpa ihana uutinen! Kaikkea hyvää odotukseen! <3

 24. Avatar Milla sanoo:

  Ihana kuulla, paljon onnea teille! ❤️

 25. Avatar Pob sanoo:

  Oiii ihanaaa onnea!!!! <3

 26. Avatar Karoliina sanoo:

  Vitsi mikä ihana uutinen, onnea kovasti!! ❤️ oon sun blogia seurannut ainakin viisi vuotta, vähän viimeaikoina oonkin ihmetellyt tietynlaista ”hiljaisuutta” mut eipä kyllä ekana tullut tämmöinen mieleen! Mielenkiinnolla odottelen etenkin noita raskaus&liikunta-juttuja, aihepiiri kiinnostaa kovasti tulevaisuutta varten vaikka perheenlisäys ei ihan vielä täällä ajankohtainen juttu olekaan :) tsemppiä odotukseen!

  • Kiitos paljon! Oi, ootpa ollu pitkään matkassa! :) <3

   Joo, tässä on ollut välillä vähän haasteita selvitä kaikista normaaleista rutiineista, kun tuo olokin verotti aika paljon. :D Ei tullut ekana mieleen kirjoittaa terveysvikkejä blogiin, haha :D

   Ihanaa kun nyt voi tosiaan kirjoitella enemmän tästäkin aiheesta niin postattavaa riittää!

 27. Avatar Linneah sanoo:

  Ihana uutinen! lämpimät onnittelut sinne❤️

 28. Avatar Jk sanoo:

  Paljon onnea vauvasta! Nyt kun itsellä 1kk ikäinen vauva sylissä ja mm. öisin imettäessä ja valvoessa aikaa lukea blogeja varmaan taas tulee enemmän seurattua :) raskausaikana ei niin erilaiset treenijutut kiinnostaneet lukeakaan, mutta nyt pikkuhiljaa voi palata treenamaan kunhan vauva mahdollistaa edes hetkellisen kotoa poistumisen :D

  Toivottavasti kerrot miten treenit ja ruokavalio ovat muuttuneet raskauden myötä. Itsellä raskaus ja synnytys viimein auttoivat antamaan itselle lupaa levätä ja olla ylpeä siitä, mihin keho pystynyt. Raskauskilotkin lähes hävinneet ilman mitään toimenpiteitä :)

  • Kiitos paljon! <3 :)

   Ja jep, ymmärrän tuon, alkaa kiinnostaa hieman eri asiat kun elämäntilannekkin muuttuu! Kerron mielellään kaikenlaisia fiiliksiä ja muutoksia olen kokenut ja tulen kokemaan.:)

 29. Avatar Suski sanoo:

  Paljon onnea Aino!!!!!

 30. Avatar Noora sanoo:

  Tää tuli täysin yllätyksenä! Paljon onnea! :)

 31. Avatar S sanoo:

  Oi, onpa ihana uutinen,paljon onnea teille! 😍 Itselläni enää kuukausi laskettuun. Muistan myös itselläni alkuraskauden etovan olon ja jäätävän väsymyksen. Mutta kyllä se siitä sitten helpotti ja ruoka ja liikunta alkoi taas maistua 😊 jään mielenkiinnolla odottamaan sun postauksia raskauteen liittyen 😊

  • Kiitän! :) <3 Joo eiköhän noi olot ala tästä unohtua pikkuhiljaa mullakkin, ihanaa kun ei enää tarvi joka päivä pohtia että mitähän sitä tänään sais suusta alas :D

 32. Avatar taijku sanoo:

  Ihana uutinen <3
  hurjan paljon onnea ja onnellista odotusaikaa teille <3

 33. Avatar Iida sanoo:

  Oikein kovasti onnea odotukseen 😍😍 ihana uutinen! Pitkään sun blogia lukenut (ainakin vuodesta-14), vaikken olekaan aiemmin kommentoinut, niin nyt oli pakko😊

 34. Avatar Laura sanoo:

  Voiii miten ihanaa!! 😍 Onnea!! 🥰😍 Ihanaa myös sellaisesta itsekkäästäkin syystä, että kun oon tässä itsekin raskaana (21+2) ja seuraillut sun blogia/instaa jo jokusen vuoden, niin nyt raskausaikana tullut useampaakin hyvinvointi/liikunta -blogia kohtaan olo että liittyykö tää tässä kohtaa elämää enää muhun, että lopettasko vaan seurailun, niin nythän mä vasta innostuin ja luen sun tarinoita varmana jatkossakin! 😁 Onnea odotukseen ja toivon että kaikki menee hyvin ❤️😊

 35. Avatar Augh sanoo:

  Onnea!

 36. Avatar Iita sanoo:

  Aivan ihana uutinen! Onneksi olkoon!!!

 37. Avatar qwertyuiopå sanoo:

  Oi, onnea <3

 38. Avatar Merz sanoo:

  Onnittelut teille, miten ihana uutinen! 😍
  Tsemppiä odotukseen!❤

 39. Avatar Hertta sanoo:

  Onneksi olkoon 😍 pakko myöntää että yllätyin tästä uutisesta ku oon saanut susta somen kautta sellasen kuvan ettet välttämättä haluaisi lapsia 😄

  • Kiitos! Aijaa, no voi olla että on sellainen kuva, koska en ole koskaan tästä aiheesta kovasti kirjoitellut tai tuonut esiin. Kyllä mä oon aina halunnut lapsen, mutta pitkään en tiennyt koska se tuntuisi oikealle. :)

 40. Avatar Emma sanoo:

  Onnea teille molemmille Aino! <3 Olen seurannut blogiasi jo kauan aikaa, mutta nyt tänä vuonna eri syistä on vähän kaikki seurailuni jääneet vähemmälle. Kuulostamatta epäilyttävältä sen enempää.. :D

  Mietinkin yhtenä päivänä mitä sinulle kuuluu ja tulipa sitten iloisia uutisia kun tulin kurkkaamaan. Iloista joulunodotusta ja rauhaisaa vauvanodotusta teille! ^^

 41. Avatar Julpsu sanoo:

  Mikä ihana uutinen, niin paljon onnea teille <3

 42. Avatar Päivi sanoo:

  Onnea ja voimia tulevaan!
  Blogiasi on ihanaa seurata, sieltä saanut paljon ajattelemisen aihetta hyvinvointiin liittyen.

Kommentoi