MITÄ KATSOISI SEURAAVAKSI? SARJASUOSIKIT JAKOON!

Oikeen mallikasta itsenäisyyspäivää ystävät! Täällä makoillaan sohvan perukoilla ja töllöstä pauhaa Aviciin muistokonsertti, joka kannattaa muuten ehdottomasti katsoa Yle Areenasta, jos et sitä eilen telkkarista katsonut. Mielettömiä vetoja Aviciin parhaista biiseistä, tässä ihan herkistyy!

No mitäs muuta sieltä telkkarista voisi katsoa, kun tässä pidennettyä viikonloppua vietellään ja joulun vapaatkin häämöttää edessä? Parasta nollausta on katsoa koukuttavaa sarjaa mukavasti viltin alle käpertyneenä! Tässä tulee mun viime aikaiset sarja-suosikit. Alkuun sanottakoon, että meikäläiseen iskee yleensä rikosdraamat, draamat ja jännitys. Jos oot yhtään samanlainen, niin alla liuta suosituksia!

C More: Gåsmamman – Suosittu ruotsalainen draamatrillerisarja Gåsmamman kertoo naisesta, jonka on yhtäkkiä pakko ylittää raja alamaailmaan suojellakseen lapsiaan.

Neljä kautta tätä meni hetkessä ja sarja tempaisi mukaan heti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Ruotsalaiset osaa nämärikosdraamat erityisen hyvin!

C More: The missing / kadonnut – Kiitetty brittiläinen rikosdraamasarja, jossa perehdytään joka kaudella eri katoamistapaukseen.

Murhamysteerit ja katoamistapaukset ovat mun mielestä vaan jotenkin niin mielenkiintoisia ja myös koskettavia. Tässä sarjassa ollaan vasta ensimmäisellä kaudella, jossa vuonna 2006 Tony ja Emily Hughes ovat lomalla Ranskassa 5-vuotiaan poikansa Oliverin kanssa. Eräänä päivänä Oliver katoaa jäljettömiin ja tästä alkaa melkoinen etsintä-vyyhti. Todella mielenkiintoinen ja koukuttava meno heti alusta saakka. Kausia löytyy kolme.

Netflix: Safe – Rikosdraama kertoo Dexter-roolista tutun Michael C. Hallin esittämästä kirurgista, joka vaimonsa vuoden takaisesta kuolemasta toipuessaan saa kuulla teini-ikäisen tyttärensä kadonneen. Turvallisella aidatulla asuinalueella alkaa asian selvitys, joka johtaa monenlaisiin ongelmiin. Samalla paljastuu miehen oma osallisuus vaimonsa kuolemaan, mistä hän potee edelleenkin syyllisyyttä.

Netflix: Seitsemän sekuntia –  Afrikkalaisamerikkalainen nuori kuolee valkoihoisen poliisin käsissä, ja traagisesta tapauksesta seuraa peittelyä, mellakointia ja vuosisadan oikeudenkäynti. Nuori apulaissyyttäjä yrittää selviytyä monimutkaisen jutun ja yhteiskunnallisten ongelmien ristitulessa.

Netflix on julkaissut  Seitsemän sekuntia -originaalisarjan (Seven Seconds) tuottaja-käsikirjoittaja Veena Sudilta, joka on tunnettu etenkin Jälkiä jättämättä -rikossarjasta (The Killing). Antologiasarjan ensimmäinen kausi koostuu kymmenestä jaksosta.

Ja hei, jos et ole katsonut Jälkiä jättämättä – sarjaa, tee se heti! 

Netflix: El Camino – Breaking Bad -elokuva on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen rikoselokuva, jonka on ohjannut Vince Gilligan. Se on jatkumoa televisiosarjalle Breaking Bad, ja sen pääosassa nähdään Jesse Pinkmania näyttelevä Aaron Paul.

Jos multa kysytään Breaking bad on ollut yksi kaikkien aikojen parhaista sarjoista, joten jos olet sen katsonut, katso myös tämä elokuva, jossa selviää mitä Jesselle lopulta tapahtui!

HBO Nordic: The night of – Nuori nainen murhataan raa’asti New Yorkissa, ja pääepäillyksi nousee kiltin opiskelijapojan maineessa oleva Nasir Khan, joka ei muista murhayön tapahtumista mitään. Katsojan näkökulmasta kiinnostavinta ei ole se, kuka on syyllinen, vaan koko amerikkalaisen rikosoikeudellisen järjestelmän toiminta.

HBO Nordic: Snowfall – Snowfall on draama, joka kertoo crack-kokaiiniepidemian alkuajoista ja sen erittäin radikaalista vaikutuksesta nykykulttuuriin. Tarinassa seurataan useita rajulle törmäyskurssille ajautuneita hahmoja.

Muita hyviä, ehkä enemmän tuttuja ja jo nähtyjä ovat Black mirror, True Detective, Fargo, Bosch, Uusi Sherlock, The fall ja Silta!

Ja hei, jos sulla on heittää tipsiä hyvästä sarjasta tai leffasta niin pistä ihmeessä tulemaan!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


4 Responses to “MITÄ KATSOISI SEURAAVAKSI? SARJASUOSIKIT JAKOON!”

  1. Ally sanoo:

    Netflixin rahapaja on ihan huippu! Kertoo pankkiryöstöstä joka on suunniteltu viimesen päälle.

  2. Sini sanoo:

    Casa de papel! Espanjalainen sarja, ihanan freesi, pitää todella hyvin otteessaan. Netflixistä löytyy.

  3. Helzu sanoo:

    Areena: Milanon naisten paratiisi, Casuality, La Rebuplica
    HBO: Chernobyl

  4. J sanoo:

    How to get away with murder! Ihan huippu.

Kommentoi