YLLÄTYSSYNTTÄRIT!

Mä rakastan järjestää yllätyksiä toisille ja mun mielestä on aina ollut kiva muistaa toisia ihmisiä jollain pienellä jutulla, siitä saa nimittäin itsellekkin hyvän mielen kun toinen yllättyy. Pari viikkoa sitten järjestin hieman isomman yllärin! Miehellä oli tulossa synttärit, mutta olisin harmillisesti silloin Voimavalmentaja-koulutuksessa Tampereella, joten päätin aikaistaa kemuja viikolla, silloin hän ei ainakaan osaisi odottaa yhtään mitään.

Sain tämän idean vain viikkoa ennen pääpäivää, joten siinä oli melkoinen suunnittelurupeama lyhyessä ajassa. Ensimmäisenä piti tietysti varmistaa, että läheiset ja kaverit pääsisivät paikalle, toisena piti valita se paikka!

Monissa vuokratiloissa ja saunatiloissa on se huono puoli, että niihin ei voi tuoda omia tarjottavia ja lisäksi vuokra-aika on aika rajoitettua. Löysinkin Vaasasta mielettömän hienon mestan juuri juhlien järjestämiseen. Kyseessä on RetroClub, jossa ei ole näitä edellä mainittuja ”ongelmia”. Paikan vuokratessa ei tarvitse stressata siivoamisesta, sillä sen saa mukaan pakettiin. Tarvii vain tulla paikalle ja järjestää juhlat! Tilasta löytyy todella monipuolisesti tarvittavia juttuja juhlien järjestämiseen, lisäksi mesta tarjoaa mm. saunapyyhkeet, shampoot yms.

Retro Clubilta löytyy myös tekemistä, sillä siellä on vanhoja flippereitä 60-70 luvulta, biljardipöytä, dartstaulu, ajosimulaattori, jukeboxi, videotykki, äänentoisto, TV ja nettiyhteys. Kahviautomaatti, josta saa myös kaakaota ja teetä. Keittiössä on  uuni, mikro, jääkaappi ja aiemmin mainittu astiasto. Baarissa on myöskin kylmäkaappi! Tuli mieleen, että tämä tila sopisi loistavasti myös lasten juhlien järjestämiseen, koska flipperit sun muut viihdykkeet olisivat varmasti mukavaa viihdettä myös pienempien kemuissa!

RetroClub on sisustettu vanhojen Vaasalaisten ravintoloiden kalusteilla. Paikkoja ovat mm. Ravintola Koti, Fondis Kellari, Fontana, Birra, Sniper, Calles yms!

Ette arvaa mikä jännitys mulla oli koko juhlia edeltävän viikon! Sen lisäksi, että piti salailla puhelinta jatkuvasti, yritin kuumeisesti keksiä, miten saisin pidettyä tyypin suunnitelmat aisoissa niin, ettei se keksi mitään tekemistä lauantaille. Sovimmekin lounastreffit mun jumppien jälkeen ja itse asiassa en ollut edes jumppaamassa vaan juhlapaikalla viemässä tavaroita! :D

Mies soitti, että oon tässä Ladies Clubin edessä odottamassa ja meitsi oli vielä toisella puolella kaupunkia. Ei muuta kuin autolla Ladies Clubin kellariin (josta pääsee salille ilman pääsisäänkäynti) ja ihan muina naisina kävelin ulos pääovesta. Päivittelin siinä että olipa rankka setti, hah! Lounaan jälkeen mies sitten meinasi jatkuvasti kehittää jotain tekemistä ja lähetteli viestejä kavereille, jotka olivat onneksi juonessa mukana, eivätkä lähteneet ideoihin mukaan. :D

Lopulta oli aika lähteä juhlapaikalle ja olisitte nähneet herran ilmeen kun yhtäkkiä sohvalla loikoilun lomassa sanoin, että pistäppä kengät jalkaan nyt lähdetään. Laitoin siteen silmille ja istutin autoon! :D RetroClubilla olikin jengi odottamassa ja yllätys onnistui ihan täydellisesti. Päivä ja ilta meni mukavasti ja osa jengistä jaksoi vielä saunoakkin, vaikka ulkonakin oli tuolloin melkoiset lämpöasteet! Olin tilannut etukäteen perhepizzoja toimitettavaksi Retro Clubille, jonka lisäksi tarjottavista löytyi sipsiä, karkkia ja boolia! Sellainen kiva terveys-menu, kuten asiaan kuuluu.

ei digannut yhtään kun ei tiennyt mihin oikeen vien häntä! :D

Loppupeleissä järjestelyt sujui aika vaivattomasti, kun löytyi juhlapaikka, jossa oli noin hyvät varustelut jo valmiiksi. Kiitos Retro Clubille tilan antamisesta käyttöömme ja vahva suositus tästä mestasta jos tiedossa on kekkerit, johon tarvitaan tilava, hyvä paikka. Tila on käytössä aina seuraavaan aamuun saakka, joten ei hätää siitä että pirskeet loppuisi lyhyeen! :D Voin kertoa, että pikkuisen oli veto pois seuraavana päivänä ja koko seuraavan viikon oikeastaan. Nyt onkin hyvä rauhoittaa viikonloput vain relailuun ja vähän iisimpään tekemiseen.

Tila saatu yhteistyössä RetroClubin kanssa.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi