10 x PAKKO MYÖNTÄÄ ETTÄ..

..Oli melkoinen shokki käydä ohjaamassa jumppa kolmen viikon tauon jälkeen. Siis tältäkö se tuntuu oikeesti? :D Sykkeet huiteli maksimin puitteissa melkeimpä alusta loppuun ja sitä tajusi, että taitaa tämä olla suht tiukka treeni, vaikka itse elää siinä mikään ei tunnu missään – kuplassa suurimman osan ajasta. Voin vaan kuvitella, miltä tuntuu tulla ensikertalaisena kovatehoiseen jumppaan ilman kummempaa kuntotaustaa, respect!

..Kyseinen lepo on tehnyt hyvää, sillä on ihan positiivista, että kovassa harjoituksessa saa sykkeet liikkeelle, eikä aina jää junnaamaan samalle vauhtikestävyysalueelle. 

..Lomalla oleminen ei ole niin helppoa, mitä se odottavissa mielikuvissa on. Itse joudun tehdä töitä, että pystyn päästämään irti suorittamisesta ja stressaamisesta, kun ei ole mitään tekemistä. On kai ihan luonnollista, että jos oot viisi viikkoa lomalla, joka päivä ei voi olla ohjelmaa aamusta iltaan. 

..Kesällä nouseva alkoholin kulutus näkyy ja tuntuu aika nopeasti negatiivisesti niin kropassa kuin pääkopassa. :D Enkä tarkoita tällä mitään alytöntä ryyppämistä, mutta ei siitä pääse mihinkään, ettei se taida hyvää tehdä ainakaan näin hyvinvoinnin näkökulmasta, hah.

..Ihminen on hyvin sopeutuvainen. Sitä aina tuntuu, ettei muka pysty muuttaa tapojaan, mutta kerta toisensa jälkeen huomaan, että ei tarvitse kuin päättää ja sopeudun hyvin nopeasti uuteen juttuun.

..Hävettää kuinka hölmöihin juttuihin on itsekin haksahtanut männä vuosina. Tarkoitan nimenomaan treeni- ja ruokavaliohommia. Milloin on mikäkin keino tai trendi ”ollut se juttu”, joka tuo ultimaattiset tulokset ja onnen. No, täytyy ajatella, että virheiden kautta oppii ja tulee fiksummaksi.

..Edelliseen viitaten, kaiken hifistelyjen ja testailujen jälkeen, olen palannut niin sanotusti lähtöruutuun. Sinne perusasioiden äärelle ja se tuntuu aika kivalta.

..Mulla on ihan hirveä ikävä jumppameininkejä ja kaikkia ihmisiä. Enää pari viikkoa ja pääsen jälleen oravanpyörään! :D 

..Olen huomannut kuinka sitä aina kaipaa sitä mitä ei ole. Työhärdellissä haaveilee lomasta ja lomalla muistelee kuinka ihania ne omat rutiinit on ja se fiilis kun kaikki rullaa haluamallaan tavalla. 

..Tämän kesän ”tavoite” onkin ollut hetkeen keskittyminen. Kaikista kaipailuista huolimatta, olen pyrkinyt nauttimaan hetkestä ja muistuttanut itseäni, että tämäkin on ohimenevä vaihe.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


8 Responses to “10 x PAKKO MYÖNTÄÄ ETTÄ..”

 1. Avatar Minna K. sanoo:

  Hei.

  Kiinnostaisi kuulla enemmän, miten alkoholin lisääntynyt kulutus sulla näkyy. Etenkin kropassa.

  Nimim. ympäri vuoden viikonlopputissuttelija joka haluaisi siitä eroon

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No mulla se näkyy aika nopeasti kehonkoostumuksessa, etenkin keskivartalon alueella :D Eli siis rasvaa kertyy vyötärölle. Huomaan tämän aika nopeasti siksi, koska normaalisti olen melko vähärasvaisessa kunnossa! :)

 2. Avatar Pia sanoo:

  Kiva postaus! Jäi kiinnostamaan tuo kohta, että olet kokeillut kaiken maailman eri hifistely ruoka/treeni juttuja. Oisko näistä kokemuksista mahdollista tehdä postausta? :) Hyvää kesää!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Laitetaan tästä oma postaus tulemnaan, kiitos kommentista ja ideasta! :)

 3. Avatar jj88 sanoo:

  Hei tuosta ekasta kohdasta tuli mieleen, että vedätkö jumpat kuten les millsit yleensä peruskuntoalueen sykkeillä, tai vetääkö muut ohjaajat yleensä? Oon vaan miettiny iteki jos kävisin ohjaajakoulutuksen, ja olettaisin, että varmaankin olisi hyvä pystyä vetämään kyseiset tunnit pk-sykkeillä voidakseen ohjata niitä…

  Muutenkin mukava postaus :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos paljon! :)

   En seuraa sykettä tunneilla, tai siis yritä mennä minkään alueen mukaan, vaan vedän tunnin ”ihan täysillä” eli teen kaiken kuten vaadin asiakkaitakin tekemään. :) Usein syke menee vauhtikestävyysalueella, jotkut tunnit pk-alueella (esim bodypump)

 4. Avatar Jossu sanoo:

  Kiva oli lukea tällaista postausta. Haluaisin kysyä mitä vitamiineja käytät tällähetkellä? Näistä olisi kiva saada vaikka ihan oma postauskin

Kommentoi