4000 KALORIA – LAUANTAIN RUOKAPÄIVÄKIRJA

Tänään jaossa hieman erilainen ruokapäiväkirja, sillä viikonlopun syömiset poikkeaa usein arjesta jonkun verran ja monesti tulee jaettua vain sitä arkiruokailua ja terveellisiä juttuja. Mitä siis syön silloin kun en syö kiloa vihanneksia ja terveysleivonnaisia? :D

En ollut suunnitellut tätä etukäteen, joten tässä tulee ihan randomisti lauantain safkoja. Koska en ollut suunnitellut hommaa, en ole kaikkea myöskään kuvaillut, mutta kaikkihan nyt tietää miltä pizza näyttää ja niin edelleen. ;)

Mä syön arkisin tosi säännöllisesti ja jopa suunnitellusti, joten viikonloppuna otan sitten vähän iisimmällä kädellä ja syön enemmän fiiliksen mukaan. Joskus on viikonloppuja kun en herkuttele yhtään ja pysyn suunnilleen samassa rutiinissa kuin arkena, joskus taas vedän ihan eri ruokia sen mukaan mitä tehdään ja mitä tekee mieli. :)

Mulla oli aamulla kaksi aika tehokasta jumppaa putkeen ja kävi perinteiset, eli herättyäni hörpin kaksi suurta kuppia kahvia, samalla kun editoin musalistoja ja yhtäkkiä kello olikin niin paljon, että oli pakko lähteä. Aamupalat jäi siis syömättä ja kahvin voimin painettiin ohjaukset. Mulla ei sinänsä ole ongelmia treenata tyhjällä vatsalla, se ei vaikuta jaksamiseen mitenkään, mutta tällaiset kahden tunnin vedot vievät kyllä mehut muutenkin, joten olisi ollut järkevää napata edes jotain suuhun. Hyvä olla jälkiviisas!

09:00- 10:00 Kahvia kauramaidolla

13:00 Jumppien ja suihkun jälkeen mentiin lounaalle Vaasan kauppahallissa sijaitsevaan Bistro ravintolaan, jossa söin mun kaikkien aikojen lemppariannoksen, eli kana-katkarapusalaatin. Vaikka kyseessä on ”salaatti”, tuo annos on kyllä melkoisen suuri ja täyttävä. Vatsa tuli täyteen, kuten aina.

15:30 Kahvia kauramaidolla + Lohilon Salted caramel almond jäätelöpuikko

Pohdittiin pitkin päivää josko oltais lähdetty Rockperry – festareille viettämään iltaa, mutta lopulta päädyttiin jäämään kotiin. Otettiin fillarit alle ja poljettiin lähellä sijaitsevaan Pizzeriaan ja syötiin terassilla herkulliset pizzat…

18:30 annos salaattia + Pizzerian pizza (Kebablihaa, aurinkokuivattua tomaattia, bearnaisekastiketta) + lasi Pepsi Maxia.

Kotiin tullessa päädyttiin leffailtaan ja sehän vaatiikin tietysti jotain hyvää syötävää. Pitkin iltaa tulikin napostelua kaikenlaista hyvää..

20:00 – 22:30

 • 0,5 l trio jäätelöä
 • noin puoli levyä Maraboun suklaata
 • noin 100 g sipsejä + dippiä (ranch + sweet chili – best!)
 • noin 100 g karkkia

Innostuimpa tämän siivittämänä laskemaan paljonko kaloreita päivä sisälsi ja sain loppusummaksi hippasen päälle 4000 kcal. Hiilareita imaisin melkein 500 gemmiä, kun taas rasvaa 197 g ja proteiinia ”vaivaiset” 115 grammaa. Tarkkaa lukua on tietysti vaikea saada, sillä ravintola-annoksien sisältöjä ja määriä ei tiedä tarkkaan, mutta suunnilleen sellainen neljän tonnin rykäisy. Tsekkasin tuossa Polarin laskeman kulutuksen eiliseltä ja se näyttää 3 109 kcal, joten eipä tuossa menty kuin tonnilla yli.

Mies lähti kauppaan hakemaan hiukopalaa ja laittoi kuvaevidenssiä ostoksista. :)

Tässäpä tällainen vanhan ajan ruokapäiväkirja puhelin kuvilla varustettuna. Onko tällaiset kiinnostavia vai luetteko mielummin arkiruokailuja siistemmillä kuvilla varustettuna?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


7 Responses to “4000 KALORIA – LAUANTAIN RUOKAPÄIVÄKIRJA”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Tälläset on kivoja! Jos aina ois sliipattua ja tekemättä tehtyä nii ei se ois nii kiva

 2. Avatar Hertta sanoo:

  Hauska nähdä että säkin herkuttelet välillä ohan perinteisillä herkuilla :D

 3. Avatar Minna sanoo:

  Tää oli kiva juttu lukea eikä kuvissakaan ollut mitään vikaa :)

 4. Avatar ida ihana sanoo:

  Kiva, kun jaoit tällaisen rennommankin päivän ruokapäiväkirjan!:) Toi salaatti näyttää kyllä aika mahtavalta :D Lohiloihin olen myös hullaantunut, tosin mun lempapri noista puikoista on se mansikka-valkosuklaa, nam! <3
  Kivoja kesäpäiviä ja kiitos postauksesta!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/Kotona-kaupungissa

 5. Avatar Myy sanoo:

  Nää on just hyviä! :)

 6. Avatar Petra sanoo:

  Hur många kcal tror du deras räksallad/kycklingsallad innehåller?

Kommentoi