10 x FAKTOJA MINUSTA

En tykkää istua. Istuminen tuntuu mun mielestä epäluonnolliselta ja mielummin seison tai makaan. Jos joudun istumaan paikoillaan, nousen usein venyttämään lonkankoukistajia ja liikun hetken ennen kuin istun uudelleen alas. Henkilöstöpalavereissakin tapaan seistä osan ajasta, kun muut istuu. :D

Mun mielestä parasta kehonhuoltoa on käveleminen luonnossa. Kävellessä pyrin tekemään työntäviä askelia, että lonkankoukistajat venyy samalla kun haistelen ihanaa luonnon rauhaa, ah!

Olen tietyllä tavalla todella spontaani ja saatan tehdä isojakin päätöksiä silmänräpäyksessä. Näin olen toiminut aina niin työn, asunnon, auton kuin lemmikin hankinnan suhteen. Nopeiden päätöksien vuoksi on tullut tehtyä joitakin vikatikkejä, mutta sanoisin, että moni asia olisi mennyt pieleen, jos olisin alkanut vatvomaan liikaa. Tänään sain idean, että meidän täytyy muuttaa omakotitaloon ja nyt olisi kohdekin valmiina, enää täytyy kääntää tuo toinen puolisko tukemaan tätä ideaa. :D

Edellä mainitun vuoksi huomaan ärsyyntyväni tietynlaisesta hitaudesta, vatvomisesta ja liiallisesta harkinnasta. En kai osaa ottaa asioita liian vakavasti ja sellainen aiheuttaa reaktion itsessäni.

Mulla on todella hyvä muisti. Muistan erityisen hyvin epäolennaisia yksityiskohtia kymmenienkin vuosien takaa. Mulla jää asioista ja tapahtumista selkeä kokonaiskuva ja omien asioiden lisäksi muistan myös kavereiden jutut. Kaveri laittoi taannoin viestiä, että ”koska mä (eli hän) kävin attackin, pumpin ja combatin peruskoulutukset” ja muistin kaikki vuoden ja kuukauden tarkkuudella, vaikka noistakin on jo kymmenen vuotta. :D

Syön päivittäin samaa ruokaa, eikä se haittaa mua lainkaan. Viikonloppuisin tulee poikettua kaavasta, mutta kaikkina muina päivinä syön tasan tarkkaan saman annoksen niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Enemmän vaihtelua on muilla aterioilla, vaikkakin nekin pysyvät hyvin pitkälti samoina päivästä toiseen.

Käytän hyvin rumia kotivaatteita. Vaatteen täytyy olla iso, löysä ja yleensä se on myös ruma. Ihan parasta. En ikinä voisi pyöriä himassa farkut jalassa!

Mua kiinnostaa hirveästi mittaukset, luvut ja testaukset. En tiedä mikä siinä on niin kiehtovaa, mutta oon ihan fiiliksissä aina kun synkkaan multisport kellon tiedot koneeseen tai luuriin ja pääsen katsomaan päivän statseja. Etenkin kehoon ja sen toimintaan liittyvät mittaukset ja testaukset ovat mun pala kakkua!

En tiedä miksi odotan aina viikonloppua tai pyhäpäiviä, kun mun päivät ei oikeastaan muutu lainkaan, oli sitten arki tai pyhä. Tälläkin viikolla fiilistelin helatorstaita, vaikka todellisuudessa se oli mun viikon tiukin työpäivä. Kai se on vain tietynlainen ajatus poikkeavasta päivästä.

Perjantaisin odotan aina, että saan heti aamusta avata Spotifyn ja tsekata uuden musiikin listan sekä oma uutuuskattaus – listan! Se tunne kun bongaa ihan uuden huippuhyvän biisin on vaan mahtavaa. Metsästän jatkuvasti uusia kappaleita tunneilla luukutettavaksi.

Viikonloppuja ystävät! :)

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi