KESÄN SUUNNITELMAT – LISÄÄ TREENIÄ!

Hiio hoi ystävät! Kiirettä pitää ja tuntuu taas, ettei vuorokauden tunnit meinaa millään riittää. Mulla menee sellaisissa ”kivoissa” ryppäissä nämä kiireisimmät päivät ja sitten saattaa olla viikkoja, kun on liikaakin vapaa-aikaa. Noh, noita edellä mainittuja ei ole näkynyt hetkeen, mutta eiköhän tässä taas jossain välissä ehdi relata. Mä oon vähän sellainen, että jos on liikaa vapaa-aikaa, turhaudun siitäkin, joten mulle sopii tällainen aktiivinen elämä ja semi-kiireiset päivät! :D

Kesän ryhmäliikunta-aikataulu on mennyt painoon ja meikäläinen meinaa painaa kunnolla jumppaa kesällä. Oon toki kesälomalla heinäkuun, mutta mulla on ollut sellanen fiilis, että voisin hyvin lisätä määriä, joten kokeilen nyt kesän ajan vetää taas vähän kovempia viikkoja ja katsoa miltä tuntuu. Oon myös innostunut juoksemisesta pitkästä aikaa ja en todellakaan osaa sanoa mistä puskista tuo into on tullut, mutta juokseminen on tuntunut hyvältä ja ehkä se on osasyynä sille, että lenkille on kiva lähteä.

Yleisesti ottaen tämä kevät ja etenkin viimeiset kuukaudet mulla on ollut todella hyvä meininki treenaamisen ja palautumisen suhteen. Treeni kulkee ennätys hyvin ja koen myös palautuvani nopeasti kaikesta, mikä tekee meiningeistä entistä siistimpää. Yksi iso vaikuttaja on yöunet, joihin tuli iso muutos pari kuukautta sitten kun hankin painopeiton käyttööni. Tiedän, että tämä kuulostaa erikoiselta, mutta en vain keksi mitään muuta syytä sille, että yhtäkkiä nukun näin hyvin. Good bye aamuöiset heräilyt, toivottavasti ei enää tavata!

No miltä mun treenipläänit näyttää? Perus runko pysyy samana, muutamat ylimääräiset jumpat tulee mukaan ja kahdesti viikossa ajattelin treenata juoksua ja salia tai pelkkää juoksua, mikäli salille lähteminen ei kiinnosta.

Maanantaisin mulla on neljä ohjausta ja ne pysyvät samana: Aamupäivän RPV + Core, sekä illan Bodyattack + Spinning jatkuvat kuten ennenkin.

Tiistaisin ohjauksia on vain yksi, eli oma konseptini Booty Workout, joka pysyy samalla paikalla myös kesällä. Tiistaisin olen käynyt tekemässä 10 km juoksulenkin aamulla ja pyrin parantamaan kympin aikaa pikkuhiljaa nopeammaksi

Keskiviikkoisin mulla on aamupäivällä Bodyattack ja illalla TBC-tunti sekä kesäkuussa myös Body-tunti perään. Yhteensä siis kolme melko tiukkaa jumppaa, odotan innolla!

Torstaisin aamupäivä on vapaa ohjauksista, joten suunnitelmissa on tehdä mäkivetoja tai juoksuvetoja intervall-tyyppisesti. Täytyy vähän katsoa miten koivet palautuu tiistain juoksusta, joten vaihtoehtona on kävelylenkki tai salitreeni. Fiiliksen mukaan mennään. Torstai-iltaisin ohjaan Bodystepin sekä Sprintin. Huomenna, eli helatorstaina vedän poikkeuksellisesti sprintin tilalla 45 minuutin Spinningin lätkäbiisi – teemalla! :)

Perjantaina ohjaan myös kesällä vain yhden tunnin aamupäivästä. Rpv-tunnin jälkeen otan iisimmin loppupäivän, eli perjantai on mulle kevennys neljän kovan treenipäivän jälkeen. Oon tavannut tehdä pidemmän kävelylenkin iltapäivällä tai sitten ollaan käyty pyöräilemässä. Yleensä keho kaipaa jotain kevyttä liikettä ja ulkona oloa.

Lauantaisin mulla on ollut tähän saakka vain spinning-tunti, mutta olen tässä kevään aikana tuuraillut sen perässä olevaa Body-tuntia ja se on ollut tosi kivaa, joten päätin ottaa tuplatunnit myös kesän lukkariin. Mähän ohjasin noita kahta monta vuotta putkeen, joten superkivaa päästä taas tekemään tuplaa lauantaisin. Tuon setin jälkeen on nimittäin aivan mahtava olo!

Loppuviikon otankin iisimmin ja teen mitä huvittaa. Makoilen sohvalla jos se tuntuu hyvältä tai sitten käydään luontopoluilla, kävelyillä jne.

Oon aika fiiliksissä tulevasta kuukaudesta, sillä pieni haaste tekee vaan hyvää. Heinäkuussa kutsuu lomalaitumet ja silloin touhut rauhoittuu ihan automaattisesti!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi