10 x PARASTA

Elämässä parasta on pienet, arkiset ilot. Keskittymällä positiivisiin asioihin, hyvä kierre on valmis. Nykyään kaikkea pitäisi saavuttaa niin suuressa mittakaavassa, että helposti pienemmät jutut unohtuu. Mun mielestä yksi loistava tapa on summata jokaisena iltana päivän Top 3, eli kolme parasta asiaa. Vaikka olisi ollut paska päivä, jokaisesta päivästä pystyy kaivaa muutaman hyvän jutun. Näin sitä alkaa automaattisesti keskittyä enemmän hyvään, kuin etsimään negatiivisia asioita!

Tässä mun 10 pientä ilonaihetta viime päiviltä…

Se fiilis, kun oot tehny super herkullista ruokaa valmiiksi ja tuut kotiin jumpan jälkeen! Ah! 

Sellainen pieni kutina, joka on vatsanpohjassa koko päivän, kun odotat illan jumppaa, jossa on tuore ja erittäin hyvä uusi ohjelma.

Se tunne, kun otat jumpassa liian suuret painot ohjatessa ja mietit biisin aikana että selviitkö vai et, mutta jotenkin selviät. :D 

Torstai-ilta, viimeiset työt paketissa ja tiedät, että seuraava päivä on töiden osalta helppo + viikonloppu odottaa. Parasta!

Kun keität aamulla kahvia ja valo tulvii ikkunoista sisään. Pöydällä olevat tulppaanit tuovat kevätfiilistä ja olo on jotenkin odottava.

Kun pähkäilet koko päivän, että meetkö salille ja missä välissä sen ehdit tehdä. Oot ihan kahden vaiheilla, mutta sitten otat vain härkää sarvista ja alat hommiin. Treenin jälkeen, et voisi olla tyytyväisempi että menit!

Sunnuntai. Ei mitään ohjelmaa, eikä mitään aikatauluja. 

Kun jälleen kerran huomaat, että oot stressanut turhaan ja että asiat järjestyi kaikesta huolimatta. 

Lähdet koiran kanssa ulos kauniiseen keliin ja hauva on niin iloinen, että säntäilee sinne tänne pomppien. Miten joku voi olla niin ihana ja suloinen, että omaankin kehoon valuu hyvän olon tunne.

Kehittelet uusia, terveellisiä reseptejä ja maistaessa huomaat, että osuit napakymppiin! Leivonta on muutenkin mulle rentoutumiskeino numero yksi. 

Haastan myös sut jakamaan kommenttiboksiin kolme pientä iloa viimeiseltä viikolta! ;)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


6 Responses to “10 x PARASTA”

 1. Avatar Matilda Mi sanoo:

  Olipas ihana haaste! Tekee hyvää keskittyäkin viikon positiivisiin asioihin, koska turhautuminen pitkään jatkuneestä yskästä on meinannut hallita koko mielialaa. Mutta siis, omalta viikolta kolme hyvää juttua:

  1.Luin uudestaan piiiiiitkästä aikaa yhden lapsuuden suosikkikirjan ja oli ihanaa huomata, ettei vain aika ollut kullannut muistoja vaan kirja oli oikeasti edelleen hyvä!
  2. Jos muistan oikein, olen tehnyt tällä viikolla tätä päivää lukuunottamatta joka päivä ihan itse terveellistä, superhyvää ja tosi täyttävää ruokaa (oleellinen taustatieto: olen ollut maailman laiskin laittamaan ruokaa, en nyt varsinaisesti millään mäkkäriruualla elä mutta pakasteallas houkuttaa aina enemmän kuin kotikeittiössä touhuaminen)
  3. Olen bongannut urheilukaupoista ihanan violetin juoksupaidan ja Adidaksen juoksutrikoot, jotka käyn nappaamassa kevään ulkolenkkejä varten heti, kun palkkapäivä tulee!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Ihania juttuja! Voit olla ylpee etenkin kakkoskohdasta, noista tulee hyvä fiilis kun huomaa että on pystynyt parantamaan tapojaan haluttuun suuntaan. Mukavaa viikonloppua ja paranemisia! :)

 2. Avatar Kaisa sanoo:

  Kiva postaus, täysin totta että positiivisuuden keskittyminen lisää positiivisuutta! Kannattaisi jokaisen ottaa tavaksi! :) Itselleni suuren suuri ”parasta just nyt” hetki oli ihan vaan tajuaminen, että hitto mä oon taas todella onnellinen.

 3. Avatar Jenni sanoo:

  Rakkaan ystävän vierailu kauempaa toiselta paikkakunnalta, lapsen kanssa ulkoilu kauniissa aurinkoisessa säässä ja hyvä ruoka, joka odottaa jääkaapissa lämmittämistä 😍

Kommentoi