PELKÄT PAKARATKO KIINNOSTAA?

Hiiohoi hyvät lukijat! Viimeisiä viedään ja veikkaan ettei kovin moni istuskele ruudun ääressä enää tähän aikaan, mutta jos siellä on joku joka meinaa viettää vuodenvaihteen kuten meitsi ja ottaa vaan iisiä, niin ajattelin raapustella pienen koosteen tähän vuoden viimeisen illan kunniaksi! Tänään vedin myös vuoden vikat jumpat ja huominen pidetään taukoa, ennen kuin 2019 korkataan taas hikisesti käyntiin.

Ajattelin ensin, ettei tässä vuodessa ole mun osilta paljoakaan kerrattavaa. Aika perus kamaa ollut koko vuosi ja aamulla oli sellainen fiilis, että jaahas, olisIkohan pitänyt saada jotain enemmän aikaiseksi kun tuntuu, ettei tässä ole mitään kovin suuria tapahtunut. Äsken kokkaillessa tajusin kuitenkin, että onhan tässä nyt ollut vaikka ja mitä. Sitä vaan meinaa vähätellä itse aina kaikkea mitä on saanut aikaiseksi. Tämä vuosi oli hyvin bussiness-henkinen; oma yritys, pari omaa asuntoa, uusia auto ja niin edelleen. Ensi vuonna ehkä sitten jotain ihan muuta, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo mukanaan.

Tsekkailin minäkin Instagramin antia ja katselin mitkä kuvat ovat keränneet eniten katseluja, tykkäyksiä ja niin edelleen. Jotenkin tuli hieman surullinen fiilis tosta ylimmästä kuvasta. Onko se tosiaan niin, että ainoastaan perseestä napatut otokset kiinnostaa? :D Itsehän olen kuvat napannut ja julkaissut, mutta sanotaanko, että oma motivaatio julkaista kuvia on hieman hakusessa, sillä tällä hetkellä mua ei kiinnosta jakaa kuvia pelkästä vartalosta, mutta näiden perusteella näitä katsellaan mieluiten. Noh, ehkä ei kannata liiakseen juuttua lukuihin, vaan mennä fiilispohjalta kuten oon aina mennyt näiden kahdeksan some-vuoden ajan! :D

#BESTNINE

Mulla ei ole sen kummemmin mitään lupauksia uudelle vuodelle, mutta yhden jutun haluan sanoa. Tavoitteeni tästä lähtien on luoda enemmän positiivisuutta, hyvää fiilistä, treenimotivaatiota ja tsemppiä. En halua luoda paineita tai ahdistusta terveyteen tai treenaamiseen liittyen, sillä sitä on nykypäivänä ilmoilla ihan liikaa. Asiatekstejä, mielipiteitä ja vinkkejä on edelleen luvassa, mutta pyrin tuomaan omat ajatukset julki niin, että niistä jää lukijalle hyvä fiilis!

Rakkautta kaikille ja kiitos tästä vuodesta! <3

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “PELKÄT PAKARATKO KIINNOSTAA?”

  1. Avatar Satu sanoo:

    Hyvää uutta vuotta! Sun blogi on todella hyvä ja inspiroiva. Olen saanut monta hyvää tuotetta kokeiluun ja onnistunut löytämään esim. Itselleni sopivimmat lisäravinteet. Kirjoitat monipuolisesti eri aiheista ja juuri terveydestä kokonaisuudessaan. Olen lukenut blogiasi jo kauan ja aina odotan uutta kirjoitusta. Olen itse nyt jännän äärellä kun palaan takaisin kotijumppien pariin 2 vuoden tauon jälkeen. Sairauteni estää lihaspalautumista enkä enää kestä samanlaista treeniä mihin olen aina urheilevana tottunut. Jooga pelasti ja auttoi tuntemaan itseäni pahimman keskellä. Nyt lempeästi liikkeelle mutta kaipaan kyllä hikeä pintaan. Mulla olisikin toiveena kotijumppa postaus😀 lisäksi olisi mielenkiintoista kuulla lisää käyttämästäsi rautavalmisteesta. Itselläni menee helposti vatsa liian kovalle. Aion käydä mittauttamassa ferrit ja sen jälkeen löytää juurikin lifesta sopivan rautavalmisteen. Oot ihan huippuhyvä Aino. Tsemppiä uuteen vuoteen.

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

      Moikka! Kiitos palautteesta, arvostan! :) Kotijumppaa on ihan varmasti luvassa tässä alkuvuodesta, stay tuned! :)

Kommentoi