PAKKO MYÖNTÄÄ ETTÄ OLIN VÄÄRÄSSÄ KUN…

…Ajattelin, että ehdottomuus ravinto- ja liikuntahommissa on ainoa keino saada tuloksia. Enemmän on enemmän ja niin edelleen. Tuollakin keinolla saa tulosta, mutta on paljon mielekkäämpää löytää se kuuluisa tasapaino.

…Ajattelin että sokeri on kaiken pahan alku ja juuri. Yleensäkkin ajatustapa siitä, että jokin ruoka-aine olisi yksistään paha tai hyvä on hieman mustavalkoista. En edelleenkään liputa sokerinsyönnin puolesta, mutta kohtuus toimii yllättävän hyvin myös epäterveellisien ruoka-aineiden suhteen.

…Väitin, että lemmikkieläin ei voisi olla yhtä tärkeä kuin kuka tahansa perheenjäsen.

…Luulin, että en tarvitsi muiden apua missään ja selviän kaikesta yksin.

…Olin ehdottomasti sitä mieltä, että en voisi seurustella itseäni nuoremman kanssa. Tällä hetkellä ajattelen, että ikä ei kyllä kerro paljon mitään. Enemmän kertoo elämänkokemus ja henkilön persoona. Pätee niin ystäviin kuin vaikka parisuhteeseen.

..Vannotin, että en ikinä muokkaisi kasvojani tai kehoani kirurgisesti tai esim. täyteaineilla. En edelleenkään tekisi harkitsematta, mutta muuten mielipide tästä on kyllä muuttunut!

..Pidin laihuutta ja hoikkaa vartaloa kauneuden mittarina. Kauneusihanteeni on muutenkin kokenut hurjan muutoksen viime vuosien aikana ja hyvä niin!

…Ajattelin että en koskaan vetäisi päälleni perinteisiä pyöräilyhousuja! :D

…Luulin, että en pystyisi olla lyhyillä hiuksilla, eivätkä ne sovi mulle.

…Kuvittelin, että treenin teho mitataan vain sillä paljonko soijaa irtoaa ja kuinka kovilla syke paukuttaa.

..Halusin autokseni Mini Cooperin. :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi