8 X EPÄTAVALLISIA ASIOITA

Useinhan päivät rullaavat samalla meinigillä viikosta toiseen, mutta joskus sitä huomaa muutoksia tai erilaisia tapahtumia. Mun elämässä jokainen päivä on erilainen, mutta esimerkiksi jokainen maanantai on aina samanlainen. Päivät noudattavat tuttua kaavaa, mutta viime viikkojen aikana mun tylsän tavallisessa elämässä on tapahtunut pieniä epätavallisia asioita, joten kokosin niitä postauksen muotoon! Luvassa siis viime viikkojen normaalista poikkeavia juttuja, mietintöä ja muutoksia. :)

En ole treenannut salilla kahteen viikkoon. Miksi? Ei ole huvittanut. Omat treenit ovat kulkeneet mukana jo pitkään ja hyvinkin säännöllisesti, mutta nyt sitten yhtäkkiä tuli vaan fiilis, että ei kiinnosta, joten en ole niitä tehnyt. Toivotaan, että kiinnostus palaa taas jossain vaiheessa takaisin. :D Siihen saakka fiilistelen pelkkää ryhmäliikuntaa ja teen pitkiä kävelylenkkejä syksyisen raikkaassa ilmassa.

Yhtäkkiä lihakset ja niiden hankinta sekä näkyminen tuntuu ihan yhdentekevältä. Muutenkin stressaaminen ulkomuodosta on vähentynyt hurjasti. Meneeköhän tällaisetkin asiat kausissa? 

Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä..? oon alkanut viihtyä lyhyissä hiuksissa. Siis minä, joka on tunnettu pitkääkin pidemmästä letistä jo pitkään. Kaikki on vaan jotenkin helpompaa, kun hiukset ovat lyhyessä mallissa. Alan ehkä tulla vanhaksi kun mennään mukavuus edellä aisoissa. :D

Mulla on ollut pakarat kipeänä non-stoppina kohta kaksi viikoa! Kiitos tästä kuuluu uusille kuminauhoille, joita hommasin meidän ryhmäliikuntaan sekä Booty Workout – tunnille ja kahdelle RPV – tunnille, jotka ohjaan viikkoon (kuminauhat messissä tunneilla). :D Pakaralihakset ovat todellakin ”heränneet” ihan uudella tavalla ja oon saanut kipeytymään jopa pakaran yläosan, joka on aina ollut hyvin haastavaa mulle! 

Tällä viikolla oon herännyt joka yö vessaan! Siis miksi tätä tapahtuu aina välillä? En ole mielestäni muuttanut juomatottumuksia mitenkään. Niin rasittavaa kun heräät superväsyneenä yöllä, mutta jos et nouse, tuntuu että rakko räjähtää. :D

Olen ostanut jo useamman kerran kaupasta ihan rehellistä vehnäleipää ja syönyt sitä. Ai hitto vie tuo Fazerin paistopisteen cashew-karpalo ciabatta on hyvää! Viime viikon lauantaina en syönyt muuta kuin leipää ja näitä mokkapaloja. :D 

Oon ollut jo pitkään ostamatta vaatteita tai tilailematta mitään, mutta nyt yhtäkkiä postissa on ollut paketti jo kolme kertaa tällä viikolla. Oon onnekseni saanut kuitenkin tyhjennettyä kaappia toisesta päästä ja myynyt suuren osan käyttämättömiä kledjuja eteenpäin. Jotain uudistumisen aikaa kenties?

Meidän taloudessa menee ruokahommat kausittain. Yleensä mulla alkaa joku ruokakausi ja sitten tuo miespuolinen lähtee siihen mukaan kun pääsee maistamaan jotain hyvää tai jotain uutta. Tällä hetkellä se on turkkilainen/kreikkalainen jugurtti (täysrasvainen!), granolalla ja itse tehdyllä marja-chia-hillolla. On muuten mennyt muutama pönikkä jugua (ja hilloa) viikon aikana. :D

Mites teillä? Onko mitään erikoista tapahtunut viime aikoina? :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi