4 x HELLETREENIN MUST HAVES

Huhheijaa, ilmoja on pidellyt ja lämpöä riittänyt. Tällainen helleaalto on aika harvinaista Suomessa, joten moinen kuumuus ei ole aina positiivinen asia. Monelle helteessä treenaaminen voi tuntua liian ahdistavalta ja uskon, että lämpötilat ovat pudottaneet monien treenimääriä. Ainakin salilla käydessä oon huomannut että hiljaista on! :D

Itse nautin siitä että treenin aikana on kuuma! Rakastan sitä fiilistä kun hiki lentää ja syke nousee entistä korkeammalle, kiitos kuumuuden. Suuri hikoilunmäärä aiheuttaa kuitenkin tietynlaisia toimenpiteitä, joita ilman treeni ei sujuisi yhtä iisisti. Mulla on muutama juttu, joiden käyttö nousee kesällä entistä suurempaan rooliin ja tässä ne tulevat!

Vetoremmit ovat ihan pakollinen juttu salitreeneissä joissa on mukana vetäviä liikkeitä, kuten esimerkiksi maastavedot tai  selkäliikkeet. Kädet ovat sen verran hikiset ja liukkaat, ettei hommasta tulisi yhtään mitään ilman Tafferin huikeita remmejä, jotka mulla on ollut käytössä jo vuodesta 2015 saakka. Samat remmit ovat kestäneet kovassa kulutuksessa täysin vahingoittumatta, iso suositus!

Sisäshortsit – Hikiset reidet hinkkaamassa yhteen tai shortsit jotka tarrautuvat ihoon ja nousevat liikkeessä, aiheuttavat lähinnä epämukavan fiiliksen treenatessa. Mielestäni paras alaosa etenkin ulkotreeneissä ovat shortsit joissa on riittävän pitkät ja tiukat pyöräilypöksyt alla ja päällä kevyttä kangasta olevat löysemmät osat. Ostin joskus vuonna kivi Niken shortsit, joita käytän eniten juurikin kesällä juostessa ja jumpatessa.

Iso vesipullo + (aminohappojuoma jäillä) – Pystyn kulauttaa kurkusta kerralla todella suuren määrän nestettä, joten tavallisista juomapulloista ei ole oikeen mihinkään. Puoli litraa voi mennä yhdellä huikalla ennen kuin treeni on edes alkanut, joten tarvitsen käyttööni hieman enemmän nestettä sisäänsä vetävän kanisterin. Iso pullo (..olikohan tuo 2,5 l) ja sen tyhjeneminen treenin aikana varmistaa että nestettä on imetty riittävä määrä suhteessa hikoiluun. Mulla on uusi EAA – valmiste, jonka makuun oon rakastunut (makeutettu stevialla) ja sitä kun sekoittaa treenijuomaan jääpalojen kera niin treenin aikana oikeen odottaa, että koska saa taas kulauttaa raikasta päärynäjuomaa sisuksiinsa! :D

Ollaan muuten tehty tästä myös flushia niin, että blenderiin laitetaan jääpaloja, tilkka vettä sekä bcaa tai eaa – valmistetta ja surautetaa jäähileeksi!

Restore – poretabletit palauttavat kropan nestetasapainon kovan ja hikisen treenin jälkeen! Sisältää elektrolyyttejä, hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja. Nyt ei ole tullut ohjattua helteiden aikana, mutta aina kun hikoilun määrä ja treenimäärät huitelevat taivaissa, sekoitan tabletin juomapullon sekaan pitämään huolen jaksamisesta/palautumisesta.

Onko teillä jotain juttuja tai kikka kolmosia, joita vois laittaa jakoon? :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi