6 X OUTOJA TAPAHTUMIA

Useimmiten päivät ja viikot rullaa hyvinkin tasaiseen tahtiin, eikä tapahdu mitään sen erikoisempaa, sitten taas on ajanjaksoja ja viikkoja, kun sattuu ja tapahtuu. Tämä viikko ei ole ollut ihan normaaleimmasta päästä ja ajattelinkin kertoa outoja ja jollain tavoin erikoisia juttuja viime viikolta. Asioita, joita ei siis todellakaan tapahdu ehkä ihan joka päivä. Here we go..

Tämän viikon ajan olen pyöräillyt joka paikkaan ja auto on seissyt kiltisti parkissa. Päivän aikana oon saattanut pyöräillä 15-20 km, mikä on ihan kiva lisä arkiliikkumiseen! :) Tämä on sen takia ”outoa”, sillä normaalisti kruisailen autolla joka paikkaan ja vielä monesti päivässä.

Kulutin tällä viikolla kahden tunnin aikana 14 000 € (omaa rahaa) ostamatta mitään. :D

Mulle on iskenyt autokuume! En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut autoista, mutta nyt huomaan, että kiinnitän niihin huomiota joka paikassa sekä vietän aikaa nettiauto.fi – sivustolla selaillen autoja. :D Tällä hetkellä kuumottaisi erityisesti Audi A4/A5.

Vietin tällä viikolla päivän päivystyspolilla ja yön sairaalassa.

Tänään on lauantai ja mulla on vapaapäivä ties kuinka moneen kuukauteen. 

Olen ennenkin kertonut olevani spontaani ja siitä kertoo esimerkiksi se, että sain tunti sitten idean että haluan laittaa microblading-kulmat ja nyt olen menossa laittamaan sellaiset tänään kl. 14:00. :D Toiset miettii ja suunnittelee kuukausia ja toiset kaksi minuuttia. 

Mites teillä? Onko ollut ihan normisettiä vai miten elämä on kohdellut? Jos heität komenttia, niin kerro samalla postaustoiveita/vinkkejä joita voisin ottaa toteutukseen. Tässä on pää lyönyt tyhjää pari päivää ja kaikki ideat ovat tervetulleita! :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


One Response to “6 X OUTOJA TAPAHTUMIA”

  1. Avatar Myy sanoo:

    Kummallisia asioita on itellekin tapahtunu. Aloin kuunnella artistia, jota en aiemmin voinut sietää. Nyt tykkään ihan hulluna ja luukutan autossa koko ajan! :D

    Viihdyn yhtäkkiä enemmän instassa kuin fb:ssa. Ennen sanoin, että insta ei oo yhtään mun juttu. No, kyllä se nyt vaan tuntuu olevan. ;)

    Tee postaus kulmien microbladingista! Oon miettiny niiden ottamista ja olis kiva kuulla kokemuksia. Itse en ihan parissa minuutissa ole saanut aikaa varattua. :D

Kommentoi