MIINUS VIISI KILOA

Moikka! Näin vaan tämäkin viikko alkaa vedellä taas loppupäätä ja on ollut jotenkin erikoinen viikko, kun alkuviikko meni vapun vietossa. Oon ollut koko alkuvuoden tosi kiireinen ja nyt on viime aikoina alkanut hetkittäin helpottaa niin, että on ehtinyt ajatella hieman uusiakin juttuja.

Meitä ihmisiä on erilaisia, kuten myös tavoitteita, joten halusin tehdä sivulleni uuden, hieman erilaisen ohjelman. Lean&Toned keskittyy vahvasti kehonkoostumuksen muuttamiseen, joka on hieman hitaampaa puuhaa ja sen sisätö ja kesto onkin laajempi kuin muiden sivustoni ohjelmien. Kaikilla ei kuitenkaan ole tavoitteena hankkia lihasta tai polttaa rasvaa, vaan joskus haluaa vain sen kevyemmän kropan ja fiiliksen. Sen vuoksi kehittelin ruokavalion, joka kulkee nimellä ”miinus viisi kiloa”. 

Nimensä mukaisesti ohjelma on painonpudotukseen tähtäävä ruokavalio, joka sopii normaalipainon/ylipainon sisällä oleville 60-80 kiloisille henkilöille. Valmennuksen kesto on 6-8 viikkoa, tavoitteen saavuttamisesta riippuen. Tavoitteen saavuttamiseksi, ruokavalioon suositellaan yhdistettäväksi 3-5 harjoitusta per vko. Ruokavalio koostuu hiilihydraattien syklittelystä ja sisältää kaksi erilaista ruokavaliota, joita vuorotellaan päivittäin. Toki tälläkin ohjelmalla rasva palaa samalla kun paino putoaa, mutta koska kyseessä on pelkkä ruokavalio, on focus enemmän painonpudotuksessa ja kevyemmän kehon hankkimisessa!

Ohjelma tulee myyntiin huomenna perjantaina 4.5 ja esimerkiksi juhannukseen on aikaa noin 8 viikkoa, joten siihen mennessä ehtii saada jo näkyviä tuloksia! :) Jos tää kuulostaa sulle sopivalta jutulta niin seuraappa mun somea huomenna hieman tarkemmalla silmällä niin ei mene hommat sivusuun!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


8 Responses to “MIINUS VIISI KILOA”

 1. Nanne sanoo:

  Apua! Haluan miinus viis kiloa (heti kiitos, tietenkin ). En oo löytänyt sitä vielä mistään sun ”kanavilta”. Onko tullut joku viive vai enkö mä vaan osaa?

 2. Sonja sanoo:

  Hei,

  Sopiiko ruokavalio sovellettavaksi kasvissyöjälle? :)

 3. Pauliina sanoo:

  Sopiiko valmennus 57-58kg painavalle ? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kyllä sopii ja jos tulee tilanne että tarvitset henk. Koht ohjeita/modausta niin mailaa vaan mulle :)

 4. Anne sanoo:

  Kuinka paljon kaloreita on esim ekalla viikolla ? :) mietin kun olen 55kg niin onko liian suuret kalorit niin mistä ottaa pois jos on? Varmaan hiilareista luulisin .

Kommentoi