EDULLISIA JA ISTUVIA SPORTTIVAATTEITA

Mä en ole koskaan ollut mikään kovin merkkiuskollinen, vaikkakin urheiluvaatteissa tulee ehkä useammin ostettua tunnetumpia merkkejä niiden hyväksi havaitun istuvuuden tai mallin vuoksi. Oon kuitenkin aina ollut sellainen, että jos löydän hienon tai hyvin istuvan vaatteen, ei ole väliä mikä merkki vaatteessa lukee. Nykyään onkin siistiä että sekä urheilu- että arkivaatteita saa hyinkin edullisesti. Lähdin mukaan kaupalliseen yhteistyöhön Prisman kanssa ja tässä kamppiksessa tuleekin hyvin ilmi se, että muodin pitää olla kaikille tavoitettavissa niin hinnan ja tyylin kuin saatavuudenkin puolesta. Prisma jatkaa edelleen vuonna 2017 aloittamaansa Muoti kuuluu kaikille! -kampanjaansa. Nykyään Prismasta voi hankkia vaatteita IJeans, Boy Meets Girl ja Zoo York -merkeiltä.

Pääsiäispyhinä meillä ei ollut mitään tekemistä, joten käännettiin auton nokka kohti Prismaa ja lähdettiin katsastamaan minkäläisia vaatteita näiltä edellä mainituilta merkeiltä löytyy. Prismaan päästyä alettiin kumpikin tsiikailla vaatteita ja hyvin nopeasti olin kasannut itselleni melkoisen kasan kuteita sovitettavaksi ja yllätyin positiivisesti, kuinka hyvin vaatteet istuivat päälle. Mun on tullut ennenkin mainittua, että suurin osa ajasta kuluu rennommat vaatteet päällä, sillä ammattini puolesta urheiluvermeissä asuminen hieman kuin kuuluu kuvioon.

Mukaan valikoituikin Boy Meets Girl – merkiltä hyvin istuvat (korkeavyötäröiset, jes!) trikoot ja t-paita, jonka otin tarkoituksella muutaman koon liian suurena, jotta voin sitoa sen sivusta tai edestä, jolloin paidasta tulee ikäänkuin oversize – tyylinen cropattu teeppari. Paidan sanomakin on mun mielestä oikeen osuva! BMG – merkki onkin tunnettu särmikkäästä kantaaottavuudestaan tärkeäksi kokemiensa teemojen puolesta, esim. kaikenlaisen kiusaamisen vastustamisesta. Iso peukku sille. :) Tämän asun hinta jäi alle 20 €:n, joten ei ole myöskään hinnalla pilattu.

Mies tuli alunperin mukaan vain makutuomariksi, mutta kun alettiin katsella vaatteita tarkemmin, löydettiin kiva collegepaita Zoo Yorkilta myös hänelle. Oon aina pitänyt tummanvihreän ja oranssin yhdistelmästä, joten tämä oli tietysti pakko ottaa mukaan. Zoo York on yhdysvaltalainen katumuotivaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1993. Prisman valikoimista löytyy merkin tuotteita ainoastaan miehille. Herra suostui myös kuvattavaksi, joten tästä hieman vaihtelua, ettei aina tarvitse katsella pelkästään mun pärstää! :D

Nykyään voi siis suorittaa vaateshoppailut samalla kun asioi ruokakaupassa, kätevää jos en sanois! Tähän täytyy muuten kertoa eräs juttu Prismaan liittyen. Meillä oli nimittäin kavereiden kanssa viime keväänä tapana käydä vähintään kerta viikossa Prismassa ihan muuten vaan. Jos meillä ei ollut tekemistä, lähdettiin usein ajelemaan ja jossain vaiheessa joku ehdotti, että mennääks Prismaan. Kyllähän sieltä aina jotain tarttui mukaan, mutta mä tykkään muutenkin käydä ruokakaupoissa ihan vaan katselemassa erilaisia tuotteita. Usein myös joku laittoi meidän whatsApp-ryhmään että ”oon menossa Prsimaan, lähteekö joku mukaan?”. Tästä Prisma-hommasta tuli oikeen sellainen juttu, joten olipahan mukava lähteä tähän yhteistyöhön, kun kauppa oli kirjaimellisesti ennestään tuttu. :D

ARVONTA! Oletteko jo tututstuneet näihin mainittuihin merkkeihin Prismassa? Haluaisin kuulla hieman sun suhtautumisesta vaateshoppailuun, ootko merkkiuskollinen vai voisitko shoppailla vaatteet ruokaostoksien yhteydessä? Vastanneiden kesken arvotaan 50 € lahjakortti Prismaan. Arvonta päättyy 19.4 ja säännöt voit lukeat täältä. Good luck!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


72 Responses to “EDULLISIA JA ISTUVIA SPORTTIVAATTEITA”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Hei, osallistun arvontaan. Tuo säännöt osa ei avaudu . Tulee ostettua liikuntavermeitä prismasta. Useinkin teknisiä tpaitoja. Ovat edullisia. Toisinaan myös juoksu- ja vapaa-ajan urheilullisempaa tyyliä kenkäosastolta. Pidän juoksuun kompressiotrikoita joita prisma ei juurikaan myy. Harmi. Kivaa kevättä!

 2. Avatar Rose sanoo:

  Treenivaatteissa oma merkkiuskolliuus perustuu juurikin niihin hyväksihavaittuihin ominaisuuksiin – muuten merkillä ei ole niin väliä. Ennemmin olen kiinnostunut vaatteen materiaalista ja mahdollisuuksien mukaan tietenkin myös eettisyydestä. Prisman vaatteita ei itselläni taida vielä olla, mutta olipa hyvä vinkki, että sieltä saa trikoita korkealla vyötäröllä!

 3. Mä en ole uskollinen millekään merkille. Saatan ostaa treenivaatteita tai ihan muitakin vaatteita vaikka Lidlistä tai just Prismasta, jos sattuu hyvännäköinen eteen. Eniten merkitsee laatu ja se, että itse tykkää juuri kyseisestä vaatteesta :)

 4. Avatar Airi sanoo:

  En ole tutustunut mutta sinun trikoot ovat hienot.

 5. Avatar Laura sanoo:

  En ole tutustunut vielä, mutta vaikuttavat aivan passeleilta ja tutustumisen arvoisilta:)

 6. Avatar mariem sanoo:

  Ehdottomasti ruokaostosten yhteydessä voi ostaa treenikuteet!

 7. Avatar Anni sanoo:

  Olen tutustunut merkkeihin jo aikaisemmin ja voisin hyvin ostaa vaatteita ruokaostosten yhteydessä :)

 8. Avatar Minttu sanoo:

  Voisin hyvin shoppailla ruokaostosten yhteydessä, ja erityisesti kenkien kohdalla olen niin tehnyt ennenkin! Pitää seuraavalla reissulla käydä tutustumassa näihin ;)

 9. Siis prisma on tuttu :( näiden huippumerkkien lisäks ainakin HOKlla on nykyään Superdry:n vaatteita saatavilla! Ne on ainakin omaan mieleen :)

 10. Avatar Elina sanoo:

  Vaatteissa olen hiukan merkkiuskollinen, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä istuvuus ja ulkonäkö. Olen katsellut Prisman vaatevalikoimaa monesti ruokaostosten yhteydessä, muttei mukaan ole kuitenkaan lähtenyt mitään itselle – tyttöystävä sen sijaan on löytänyt enemmän :)

 11. Avatar Paula sanoo:

  No mukana arvonnassa! Vielä muutama vuosi sitten markettishoppailu olis ollut niin nounou mut nyt meillä lähiprisestä löytyy esim. Superdrytä joten kelkka on vähän kääntynyt :)

 12. Avatar maikki sanoo:

  Noita boys – girls vaatteita olen kyllä nähnyt Prismassa, mutta en ole sen enemään tutkinut. Voisin kyllä ostaa

 13. Avatar Erika sanoo:

  Minun mielestä Prismassa on nättejä urheiluvaatteista ja voin ostaa vaatteeni myös sieltä . Olen merkki sekä ri merkki uskollinen shoppailija. Jos vaate on siisti, mun tyylinen niin miksi en pitäisi.

 14. Avatar Emma sanoo:

  Oon nähny noita Prismassa ja voisin todellakin ostaa vaatteita ruokaostosten lomassa, sehän olis vaan kätevää!

 15. Avatar Jonna sanoo:

  Oon jotenkin tullu hyvälle mielelle tästä kampanjasta (vaikka välillä ärsyttää kun kaikissa blogeissa on samaan aikaan sama mainos, yleensä vielä aika samanlaisilla lauseilla), koska se on vaan fakta, että kaikilla ei ole varaa ostaa merkkivaatteita, ja mitä oon ymmärtänyt ne on nykyisin vielä tärkeämpiä nuorten keskuudessa kuin omassa nuoruudessa. Hienoa, jos ihmiset ymmärtäisi olla arvostelematta toisia vaatteiden hinnan (tai ostopaikan) perusteella. Sitten kun saisi vielä ihmiset ostamaan laadukasta ja vain tarpeeseen. :P

  Olin myös edelläkävijä tässä Prisma-asiassa: Muistan ikuisesti kun yläasteella, jossain keskustelussa, luokkakaveri sanoi: ”Eihän tässä koulussa kukaan käytä mitään Prismasta ostettuja vaatteita.” Johon tyynesti vastasin: ”Tää mun paita on kyl Prismasta ostettu.” Ei tullu jatkokommentteja häneltä. :D

 16. Avatar Helena sanoo:

  Prismassa tulee vierailtua joka viikko mutta vaateostokset siellä ovat harvemmassa. En ollut edes tajunnut että prismassa on hyviä urheiluvaatteita ennen kuin löysin kerran sattumalta täydellisesti istuvat urheilurintsikat! Tulevaisuudessa pitää muistaa prisman olemassaolo paremmin vaateostoksillakin koska halvat hinnat on opiskelijalle aina hyvä juttu! Ja en ole kovinkaan merkkiuskollinen kunhan saan laatua ja mukavan vaatteen!

 17. Avatar Katariina sanoo:

  Pakko myöntää, ettäuseammin tulee ostettua joku ”tuttu ja turvallinen” – eli merkkitreenivaate. Halvemmat vaihtoehdot tietty kiinnostaa! :)

 18. Avatar Veera sanoo:

  En ole prisman vaatteita testannut, mutta noi leggarit herätti kiinnostuksen. Merkkien sijaan ominaisuudet (kuten korkeavyötärö )merkitsee.

 19. Avatar Aliisa sanoo:

  Jonkin verran voin myöntäväni olevan merkkiuskollinen mutta istuvuus ratkaisee paljon! Prisman valikoimaa en ole tarkastellut kun viime aikoina ei ole prismassa tullut käytyä mutta nyt voisi kyllä käydä tsekkaamassa tarjonnan!

 20. Avatar Susann sanoo:

  Prisman vaatteet on kyllä tuttuja mulle, tykkään tosi paljon. Varsinkin lastenvaatteet, ihan huippua. Kestäviä ja hyvän laatuisia, se on tärkeetä. :)

 21. Avatar M sanoo:

  Todellakin ostan treenivaatteita ja esim ulkoiluvaatteita ruokakaupasta! Itselleni löydän niistä jopa helpommin vaatteita kuin urheiluliikkeistä, ja huomattavasti halvemmalla vaikkakin molempien vaatteet on enimmäkseen tehty Aasialaisissa hikipajoissa. Prismassa on myös kotimaisia vaatemerkkejä ja oon ostanut sieltä myös juhlavaatteita. Yleensä kyllä käyn siinä toisen merkkisessä marketissa, kun en jotenkin jaksa kävellä Prismassa niin pitkästi enkä vieläkään ole oppinut missä mikäkin tarvitsemani tuote on. Vaasan Prismassa on myös todella hyvä palvelu kodintekniikka- ja remonttiosastoilla.

 22. Avatar Nina sanoo:

  Joitain urheiluvermeitä olen Prismasta ostanut, mutta ainoastaan jotain ”merkkivaatteita”, kuten asicsia, nikeä ja adidasta. Jokohan sitä joskus uskaltautuisi kokeilemaan muitakin, kuin tunnettuja merkkejä :)

 23. Avatar Suvi sanoo:

  Vielä 5 vuotta sitten en todellakaan olis ostanu marketista mitään vaatetta koska se oli muka noloo. Nykyään oon ostanukkin jos eteen on sattunu joku kivannäkönen ja sopiva. Toki nikea ja addua ostan edelleen koska laatu ja ulkonäkö iskee niissä muhun, mutta huokeemmat markettivaatteetkin on tosi jees.

 24. Avatar Henna Holappa sanoo:

  Prisma on minun lempimarkettini ja ostan usein sieltä monella sadalla eurolla vaatetta, kenkiä ja laukkuja. Nämä merkit eivät ole vielä minulle tuttuja.

 25. Avatar Ph sanoo:

  Hyvä blogikirjoitus, meillä menee paljon rahaa juuri treenivaatteisiin vaimon kanssa, nämä merkit täytyy mennä itse katsomaan.

 26. Avatar Annie sanoo:

  En ole treenivaatteissa merkkiuskollinen, tykkään kokeilla uusia merkkejä kun löytyy kivannäköisiä vaatteita :) Tällä hetkellä taitaa olla Zalandolta ja HM:ltä suurin osa, en merkkejä edes muista! Myöskään juoksukengissä en osta vain tiettyä merkkiä, useita on tullut kokeiltua. Prisman tarjontaan en ole vielä tutustunut, vaikka ruokaostoksia siellä teenkin kerran viikkoon :)

 27. Avatar Jasu sanoo:

  Kengissä merkkiuskollinen, mutta vaatteissa käy kaikki kunhan istuvuus, ulkonäkö ja laatu on kohdillaan. Prismasta löytyny monta kertaa kivoja perus- ja reenivaatteita.

 28. Avatar Hanna sanoo:

  Arvontaan! Yksi treenipaita taitaa tolta merkiltä löytyä, enkä misssään nimessä sulkisi pois merkin suosimista. Minusta on naurettavaa, kun jotkut ihmiset eivät suostu edes treenata muuta, kuin merkkivaatteissa. Edullinenkin voi olla hyvä, ja tällöin pennoset mielummin laitan niihin, ja sen ”ylijääneen” johonkin muuhun hyödylliseen :).

 29. Avatar Outi sanoo:

  Monesti on tullut Prismasta ostettua sekä normivaatteita että treenivaatteita:) Ihan hyvä hinta-laatusuhde, ja vaatteetkin ollu hyvälaatuisia vaikkei mitään ”merkkivaatteita” olekaan. Ja bonukset päälle;)

 30. Avatar Iina sanoo:

  Näistä merkeistä oon kyllä kuullut mut en vielä oo kertaakaan kokeillu mitään. Ehkä mulla on vähän sellanen ajatus että ei vaatteita voi ostaa ruokakaupasta :-D jotenkin on myös sellanen mielikuva että ihanku sieltä ei löytyis niin ”hienoja” ja ”laadukkaita” vaatteita. Nää kampanjat on kyllä herättäny mielenkiinnon että pitäis pitkästä aikaa katella mitä prismasta voiskaan löytyy! :-D

 31. Avatar Tiina sanoo:

  Todellakin voisin, mikäli materiaalit tuntuvat laadukkaalta ja hinta sopivalta.

 32. Avatar Lisko sanoo:

  En ole niinkään merkkiuskollinen. lähinnä ostoksepäätöksen tulee kokonaisuudessaan tuntua hyvältä.
  Vaatteiden osto ruokakaupasta tuntuu vähän vieraalta ajatukselta, lähinnä ehkä sovitus ruokaostoksilla tuntuu työläältä. Mutta voisihan sitä harkita. Etenkin ulkoiluvaatteita tms voisin kuvitella ostavani tällaisessa yhteydessä.

 33. Avatar Sarza sanoo:

  En ole testannut kyseisten merkkien tuotteita, mutta olisipa mukava saada kokeilla uusia merkkejä! Etenkin sporttiset vapaa-ajan vaatteet kiinnostaa.

 34. Avatar Anna sanoo:

  En ole merkkiuskollinen! Tärkeintä on hyvä hintalaatu-suhde ja käyttömukavuus. Ehottomasti pitää käyä tsekkaamassa Prisman valikoima!

 35. Avatar Saara sanoo:

  Olen vuodenpäivät ostanut Prismasta urheilu sekä muuta vaatetta. Hinta-laatu suhde on kohdillaan ja bonukset kaupanpäälle :)

 36. Avatar Sussu sanoo:

  Voisin ehdottomasti vaateshoppailla prismassa :)

 37. Avatar Elisa n sanoo:

  Voisin ostaa prismasta ihan hyvin urheilu vaatteita. Olen joskus aikoinani jopa ostanut. Nykyään tulee ostettua aika paljon tietyn merkkisiä urheilu vaatteita mitkä on kokenut hyväksi.

 38. Avatar Jennan sanoo:

  Prisma on lempikauppani ruoka- ja käyttötavaraostoksissa, mutta treenivaatteita en ole sieltä koskaan ostanut. En ole merkkiuskollinen ja ns. vakkarimyymälää treenivaateostoksissa minulla ei ole. Mielenkiinnolla voisin kokeilla Prisman vaatevalikoimaa, kun siellä usein asioin! :)

 39. Avatar Suivi sanoo:

  Enpä ole näihin Prisman vaatteisiin tutustunut! Joskus kyllä katsellut Prismasta löytyviä vaatteita ja sieltähän löytyy ihan käyttökelpoisia kappaleita :) En ole todellakaan merkkiuskollinen, enemmänkin hintauskollinen… :D Jos mikä tahansa vaate maksaa yli 100e se tuntuu liialta…

 40. Avatar Suvi sanoo:

  En ole ostanut marketeista vaatteita mutta voisin tutustua tarjontaan. Olen jollain tapaa merkkiuskollinen, tietyt merkit on laadukkaita ja istuvia itselle mutta jos sopiva vaate löytyy ei merkillä ole väliä :)

 41. Avatar Littlerudegirl sanoo:

  Osallistun arvontaan!

  Ja siis todellakin voisin ruokaostoksien yhteydessä ostaa treenikuteet :D En oo ollenkaan merkkiuskollinen, jos näyttää hyvältä päällä ja muutenkin matskut yms miellyttää silmää ei oo mitään merkitystä brändillä tai merkillä :) Toki luontoystävällisyys on nykyään jo plussaa itselle!

 42. Avatar Iitu sanoo:

  Nike ja adidas on suosikkeja mutta en oo kuitenkaan merkki fanaatikko. Jos löydän esim.prismasta tai lidlistä hyviä urheiluvaatteita niin toki ostan! :)

 43. Avatar Outi sanoo:

  En ole merkkiuskollinen. Treenivaateostoksissa merkitsee eniten vaatteiden istuvuus, kiva ulkonäkö sekä materiaalin laadukkuus. Suhtaudun ehkä hieman varauksellisesti ruokakaupoissa myytäviin urheiluvaatteisiin, etenkin kauppojen omiin merkkeihin. Toisaalta niiden valikoimat ja laatu ovat viimevuosina parantuneet ja muutamia hyviä treenivaatelöytöjä on tullut tehtyä myös ruokakaupoista.

 44. Avatar Sanna sanoo:

  En ole merkkiuskollinen. Istuvuus ja ulkonäkö on tärkeimmät.

 45. Avatar Jospas sanoo:

  Ostan vaatteita yleensä vaan tarpeeseen, ja kaikkialta. Nykyään kylläkin pyrin ostamaan myös kotimaista vaatetta, lähinnä kylläkin muksuille.

 46. Avatar sara sanoo:

  En ole tutustunut noihin merkkeihin. Vaatteen ulkonäkö on tärkeämpi mulle kuin sen merkki.

 47. Avatar Jenny sanoo:

  Joo!! Addua ja nikea löytyy myös prismasta ja henkilökunta alella saa halvemmalla kun esim stadiumista

 48. Avatar Mimi sanoo:

  Kyllä voin ostaa ihan mistä vain vaatteeni. Sopivasti sekaisin sekä merkkiä että merkintöntä. Merkki ei aina liity laatuun. Sama lapsityövoima ym. eettiset ongelmat lähes kaikissa vastteissa :(.

 49. Avatar Pauliina.K sanoo:

  Voin ostaa vaatteet hyvin ruokaostosten yhteydessä ja Zoo Yorkista on vain positiivisia kokemuksia :)

 50. Avatar Sanna sanoo:

  Merkkiuskollinen olen ja siihen on pääosin johtanut juuri hyvät kokemukset k.o merkin vaatteista ja laadusta!

 51. Avatar Mir sanoo:

  Moikka Aino! Osallistuisin arvontaan.

  Oon itekin törmännyt tuohon Boy meets girl -merkkiin, ja yllätyin positiivisesti että Prismastakin voi löytyä niin katu-uskottavaa vaatetta! En yleensä ole merkkiuskollinen, sillä vaatteiden ulkonäkö ja istuvuus ovat ykkösasioita, ja sama sitten onko ne Adduu vai H&M:ää :) Prismassa tulee käytyä lähinnä ruokaostoksilla mutta miksei vois joskus pyörähtää vaatepuolellakin!

 52. Avatar Marianne sanoo:

  Omistan merkkivaatteita ja pidän niiden laadusta, mutta opsikelijana on tullut myös marketeissa shoppailtua vaatteita, erityisesti treenikuteita!

 53. Avatar Ammi sanoo:

  En oo merkkiuskollinen, tärkeää että vaatteet istuu hyvin ja ovat omasta mielestä hyvän näköisiä. ☺
  Prisman valikoimaan oon tyytyväinen!

 54. Avatar Jenno sanoo:

  Mulla on oikeastaan vaan yksi merkki johon satsaan, tietyt vaatteet haluan vaan tältä merkiltä. Mutta sit muutoin oon avoin kaikille, mut haluan että materiaali on laadukas ja hengittävä, kestää pesuja ja väri pysyy, saumaton ja kangas ohut varsinkin trikoissa. Totta kai voisin ostella normikaupasta jos nuo kriteerit täyttyy vaatteessa :) psss. Osallistun mukaan!

 55. Avatar Lotta sanoo:

  Boy meets girl-merkki on tuttu ja sitä myös pari kertaa prismassa katsellut, kuin myös satunnaisesti muitakin vaatteita ja oon yllättynyt kuinka kivaa vaatetta sieltä löytyykään! Merkkeistä en välitä, mutta niinkuin sanoit usein samaa merkkiä löytyy enemmän kun on sen kokenut kivaksi ja istuvaksi :)

  ps.kivoja kuvia postauksessa, vähän erilaisia kuin usein!

 56. Avatar Essi sanoo:

  Ei merkillä väliä kunhan hyvin istuu ja sopii muihin aiempiin vaatteisiin! Ihan kätevää tarvittaessa katsella vaatteita kauppareissulla, vaikka yritänkin vähentää kaikkea ostelua. Loppupeleissä kun hyvinkin vähillä vaatteilla pärjää vaikka joka päivä reenivaatteet pyykkiin meneekin.

 57. Avatar Emilia sanoo:

  Mulle merkillä ei ole väliä, mutta en ole kyseisiä vaatteita ikinä kokeillut.

 58. Avatar Sonja sanoo:

  En ole merkkiuskollinen. Prisman ko. merkin tunnen vain nimeltä. Useimmiten ostan vaatteeni tavarataloista.

 59. Avatar Sari sanoo:

  Itse olen shoppaillut treenivaattetia prismasta jo pidemmän aikaa. Tykkään merkkivaatteista, muttei se ole välttämättömyys. Mm. Niken vaatteita löytyy myös lähiprismasta. Lisäksi löysin prismasta muutama kuukausi sitten uuden treenitopin danskinilta, joka on ollut lempparina ostohetkeltä saakka. Jos voittaisin lahjakortin, mukaani tarttuisi eilen prismassa ihailemani niken vaaleanpunainen lyhyehkö huppari :)

 60. Avatar Resus sanoo:

  En ole lainkaan merkkiuskollinen, kunhan tuntuu hyvältä (ja näyttää) . Kyseisiin merkkeihin en ole vielä tutustunut, mutta hyvältä näyttää teidän vermeet :)

 61. Avatar Noora sanoo:

  Ei ole tullut ostettua, mutta hyvin voisin! Muutamaan otteeseen olen ostanut lidlistäkin treenivaatteita :)

 62. Avatar RS sanoo:

  Mukana arvonnassa! Ja kyllä–Ehdottomasti voi marketista löytää hyviä jumppavaatteita, ja on löytynytkin:).

 63. Avatar Juulia sanoo:

  Nuorempana olin tosi merkkiuskollinen, mutta nykyään merkillä ei niinkään vaatteissa väliä, kunhan se miellyttää silmää ja istuu hyvin! En tosin siltikään ole vielä ruokakauppojen vaateosastoja jääny kattelemaan, mutta täytyypä käydä tsekkaamassa (:

 64. Avatar Karoliina sanoo:

  Tietyissä vaatteissa olen merkkiuskollinen, jotka olen todennut hyviksi. Mutta tulee silloin tällöin osteltua muitaki vaatteita ku pelkkää merkkiä! Eli en täysin oo kumpikaan, halpa voi yllättää ja kallis voi pettää myöskin!

 65. Avatar Minka sanoo:

  Boy meets girl on ennestään tuttu merkki! Kengissä olen merkkiuskollinen, mutta vaatteita ostan vähän mistä sattuu..

 66. Avatar Beau sanoo:

  En ole ollenkaan merkkiuskollinne, vaan ostan sellaisia vaatteita jotka miellyttävät silmää ja materiaali tuntuu hyvältä. Minustakin on mukava kierrellä isojen kauppojen vaaterekkejä, joista voi usein bongata esim adidasta halvemmalla.

 67. Avatar Marine sanoo:

  En ole vielä ehtinyt kyseisiin vaatteisiin enkä merkkiin tutustumaan. En ole merkkiuskollinen ja mielelläni lähdenkin seuraavalla kauppareissulla katsastamaan prisman valikoiman. Mikäs sen kätevämpää kun hoitaa ruoka- ja vaateostokset samassa paikassa.

 68. Avatar Susu sanoo:

  Mukana! Prismasta on useammankin kerran lähtenyt vaatteita, lähinnä ulkoilu- ja urheiluvermeitä mukaan. Täytynee näemmä katsastaa muutakin tarjontaa lähiaikoina.

 69. Avatar Jonna sanoo:

  En ole vielä testannut, mutta uusia treenivaatteita tartteisi.

 70. Avatar Ellu sanoo:

  Oon monesti ostanut urheiluvaatteita ruokaostoksilla, mm. Lidlistä ja Prismasta. Merkillä ei ole niin väliä, kun vaate on kivan näköinen ja hyvä päällä :)

 71. Avatar Johanna sanoo:

  En ole tutustunut näihin merkkeihin vielä..merkkiuskollinen en ole ja mielestäni on mukava että esim prismasta saa kätevästi ostettua vaatteita ruokaostosten lomassa :)

 72. Avatar Maria sanoo:

  Minnulle merkillä ei niinkään ole väliä, mutta mielellään ostan laadukkaita, kestäviä ja eettisesti tuotettuja vaatteita :) Mieluummin tekisin vaateostokset ruokaostosten yhteydessä kuin ostaisin halpamateriaaleista tehtyjä halpavaatteita ketjuliikkeistä :)

Kommentoi