TESTISSÄ ASUS ZENFONE 4

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä ASUS:n kanssa.

Tähän vuodenaikaan on hyvin haasteellista valokuvata pimeyden vuoksi. Tuntuu, että ne muutamat valoisatkin tunnit ovat olleet niin pilvisiä, että on ollut melkein mahdoton kuvata luonnon valossa yhtään mitään! Sain testiini ASUS ZenFone 4:n, joka on siis 5,5-tuumainen älypuhelin varustettuna ennennäkemättömillä kameraominaisuuksilla! Puhelimessa on kaksi takakameraa. Pääkamerassa on 12 megapikseliä ja alan johtava lippulaivakenno (Sony IMX362). Suuri pikselikoko (1,4 µm) ja suuri aukko (ƒ/1,8) takaavat upeita tuloksia, kun ottaa kuvia heikossa valaistuksessa esimerkiksi sisätiloissa tai illalla. Tuo hämäräkuvauksen laatu on kyllä tullut huomattua välittömästi, sillä luurilla saa tosi hyvänlaatuisia kuvia myös huonommissa olosuhteissa (kuten esimerkiksi hämärästi valaistussa kuntosalissa ;D ) 

Puhelimen 120 asteen laajakulmaoptiikalla saa kuvaan suuremman näkymän kuin perinteisellä älypuhelinkameralla, jolloin samaan kuvaan mahtuu enemmän maisemaa ja useampia ihmisiä. 

Mun työnkuvaan kuuluu oman sosiaalisen median pyörittämisen lisäksi myös Wasa Sports Clubin somepuolen hoitaminen, joten voitte kuvitella että päivisin menee hetki jos toinenki puhelin kädessä. Tässä ASUS ZenFone nelosessa on Twin Apps -sovellus, jonka avulla voi asentaa haluamiinsa sovelluksiin kaksi kopiota ja näihin voi olla samanaikaisesti kirjautuneena eri käyttäjätileillä – esimerkiksi työtilillä ja henkilökohtaisella tilillä. Saa muuten olla tarkkana, että julkaisee oikealla tilillä, sillä muutamaan otteeseen on kiireessä mennyt omat postaukset firman sivulle. Siinä varmaan jengi miettinyt, että miksi täällä sivulla jaellaan jotain pizzan reseptiä. :D

Mun puhelimen käyttö kun on aika aktiivista, aina näistä somehommista musiikin soittamiseen tunneilla, joten ei ole kovin harvinaista, että akkuprosentit vetelee viimeisiään ja laturia tarvitaan pariin otteeseen päivän aikana. Tässä puhelimessa on ihan mielettömän kestävä akku, sillä oon pitänyt puhelinta jopa 2 vuorokautta (kovassa) käytössä, ilman että on tarvinnut latailla yhtään! Laitteen tehokas 3 300 mAh:n akku yhdessä ASUS BoostMaster -pikalataustekniikan kanssa pitävät luurin käynnissä pidempään.

Puhelimen selfie-kamera on ihan omanveroisensa ja on muuten kivempi ottaa naamakuvia, kun niistä tulee siedettäviä lähes joka kerta. :D Jos ei ole vielä tullut ilmi, niin puhelimen kuvausominaisuudet ovat siis vieneet meikäläisen ihan mukanaan ja on tullut näpsittyä kuvia harvinaisen paljon viime aikoina…Kaikki alla olevat kuvat on kuvattu tällä ZenFone 4:n automaattiominaisuuksilla.

laajakulmaoptiikalla kuvattu

Myös sisätiloissa hämärän valaistuksen alla oon onnistunut kuvaamaan mielestäni yllättävän valoisia otoksia..

laajakulmaoptiikalla kuvattu

Mä tykkään itse suuremman koon puhelimista ja tässä on oikeen miellyttävä ulkoasu, joka painottaa ainoastaan tärkeimpiä ja eniten käytettyjä sovelluksia. Valitsin valkoisen ja mustan väliltä jälkimmäisen, sillä aikaisempien kokemuksien perusteella koen että valkoiseen tulee kyllästyttyä nopeammin. Kyseessä siis todellinen positiivinen yllättäjä, jota en ehkä olisi osannut testata ilman tätä yhteistyötä. Ainoa miinuspuoli tulee android-käyttöjärjestelmästä, jonka opettelu tulee taas viemään hetken aikaa. :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


One Response to “TESTISSÄ ASUS ZENFONE 4”

  1. Avatar emzi sanoo:

    Tosi hyvän laatuinen kamera tossa kyllä näyttää olevan :D

Kommentoi