NEVER SAY NEVER

Jokainen meistä on varmaan joskus sanonut jostain asiasta, että mä en ainakaan ikinä..Ja aika moni on varmasti kuitenkin tehnyt sen mitä ei olisi koskaan uskonut tekevänsä. Mun mielestä on ihan luonnollista, että ajatukset ja mielipiteet muuttuu ajan ja iän mukana, eikä sen pitäisi olla sen kummempi juttu. Joskus, etenkin täällä nettimaailmassa tuntuu, että jokainen sanottu asia on kiveen kirjoitettu juttu ja mikäli sanoja muuttaakin mieltä, tulee sanomista. Tästä inspiroituneena, ajattelin summailla asioita, joista olen itse sanonut tai ajatellut, että mä en ainakaan ikinä, mutta sitten kuitenkin myöhemmin muuttanut mieltäni. Ei muuten ollut ihan helppo homma. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ajatellut ja sanonut ääneenkin, etten ikinä voisi ”syödä paperilta”, jonkun valmiin ruokavalion mukaan ja punnita ruokiani – Tässä sitä nyt ollaan kuitenkin. Ruuat lukevat lapulla jääkaapin ovessa ja ruoka-ainevaaka on ahkerassa käytössä jatkuvasti.

Olen sanonut ja ollut sitä mieltä, että mä en ikinä suostuisi käyttämään kreatiinia lisäravinteena sen turvottavan vaikutuksen vuoksi, mutta jouduin perumaan sanomiseni, sillä ohjelmassani on mukana kreatiinin käyttö, jotta saisin paremman voimantuoton salitreeneissä. 

Olen ajatellut, etten pysty nauttimaan yksinolosta, mutta miten kävikään. Nyt kun oon vähän opetellut asiaa, siitä on löytynyt hurjasti hyviä puolia ja enää olo ei ole niin levoton. Toki tykkään pitää itseni kiireisenä, mutta viime aikoina oon oppinut arvostamaan sitä, että saa oikeesti tehdä just sitä mitä itse tahtoo! 

Olen ajatellut etten ikimaailmassa pystyisi elää viikonloppua herkuttelematta. Tästä on tosin jo aikaa, mutta tuo ajatus tuntui jotenkin todella vaikealta, kunnes vain päätin kokeilla yhden viikonlopun ajan ja nykyään on taas ihan vakio juttu, ettei tule mässäiltyä edes viikonloppuna. Usein ajatus jostain onkin paljon suurempi este kuin itse teko.

Ajattelin pitkään, etten voi käyttää farkkuja, koska mulla ”on niin paksut reidet” :D Nykyään tykkään jopa käyttää ihan tavallisia mustia farkkuja. Moni on muuten huomauttanut asiasta, että mun päällä ei kyllä ole näkynyt ihan farkkufarkkuja varmaan ikinä. 

Muistan, kun pillifarkut tulivat muotiin ja ajattelin, että en kyllä ikinä laita sellaisia päälleni. Toisin kävi ja nykyään taas tuntuu ettei ole edes muuta vaihtoehtoa kuin nilkkoihin asti tiukat farkut/trikoot. Joillekin sopii trumpettipöksyt, mutta omasta mielestä näyttäisi hupaisalta leveissä lahkeissa. Joskus aikoinaan treenailtiin sellaisilla lepattavilla trikoilla ja aluksi oli tosi outoa, kun alettiin käyttämään juoksutrikoita treenatessa. Nykyään voisi sanoa että trikoo-muoti kukoistaa oikeen isolla kädellä sekä arki- että salipukeutumisessa.

Kertokaahan teidän muuttuneita mielipiteitä ja ajatuksia! :D

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


7 Responses to “NEVER SAY NEVER”

 1. Avatar Elisa sanoo:

  Nyt osui niin lähelle että pakko kommentoida :) Sanoin useaan otteeseen ennen etten ikinä varmasti tykkäisi attackista tai haluaisi käydä. Nykyään kyseinen jumppa on must vähintään kerran viikossa ja on sitä ollut jo kuusi vuotta, hups :D

 2. Avatar Annika sanoo:

  Moikka! Oletko koskaan kärsinyt minkäänlaisista iho-ongelmista? Minusta tuntuu että mitä enemmän treenaan, sitä huonompaan kuntoon ihoni menee. Kun treenaan kevyemmin, ihoni paranee silmissä. Onko sinulla kokemusta tällaisesta?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi. En oikeestaan ole, mulla ei iho reagoi treeniin muuten kuin että vaatii aika paljon kosteutusta. Itse koen että ihoon vaikuttaa paljon se mitä laittaa suusta alas + veden juonti. :)

 3. Avatar ida sanoo:

  Sanoin joskus että musta ei voisi ikinö tulla vegaania, koska eihän pelkillä kasviksilla vaan pärjää. Hävettä tuo niin paljon että en ees kestä ajatella Nyt kaks vuotta ilman mitään eläinperäisiä tuotteita ja veriarvot jne paremmat kun ikinä

 4. Avatar Maija sanoo:

  Tää on hauska aihe!! Yks asia mikä mulla tuli mieleen, että oisitkohan joskus sanonut ettet tuu varmaan ikinä nousemaan mihinkään bikini kisalavalle? Ainakin vielä toi on kyllä pitänyt! :)
  Asioita, joita oon sanonu EN KOSKAAN:
  1. Juoksu ei tuu ikinä olemaan mun juttu. Toisin kävi, nykyään lenkkeilen monta kertaa viikossa. :D
  2. En ikinä jaksais sekä opiskella että käydä töissä. Noh, nyt on pakko eikä se mahdottomalta tunnu!
  3. En koskaan tuu tykkään viinistä. Aikuisena voi makumieltymykset muuttua :D
  4. Ajattelin, etten vois koskaan päästä siihen tilaan ettei sokeriherkkuja teekään enää mieli. Mutta onnistuin!!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Aika hyviä, mäkään en tykännyt ennen viinistä! Ja hei, meinasin kirjoittaa postaukseen, että jos joku on varma niin se että mä en kyllä mihinkää kisalavoille ikinä nouse :D

Kommentoi