SINULLE

Hei sinä siellä! Joojoo, just sä. Kai tiesit, että oot ihan mielettömän huippu tyyppi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Et edes tiedä minkälaisten lasien läpi muut ihmiset sut näkee. Sulla kun on usein tapana nähdä ne epäkohdat, mistä et itse tykkää, mutta muut ihmiset näkeekin sut ihan eri tavalla ja oot tosi ihana just tollasena kun oot. Sun täytyy itsekin katsoo välillä itseäsi hieman erilaisin silmin, sillä kun sä hymyilet, koko sun olemus hehkuu. Muistathan siis nauraa niin paljon kun ikinä jaksat. Myös ilman syytä.

Meillä on kaikilla epävarmuuksia ja heikkouksia, ihan kuten sullakin. Tiesitkö, että ne epävarmuudet usein vaan jarruttaa sun matkaa kohti niitä unelmia mitä haluat saavuttaa? Oikeesti mitään esteitä ei edes ole, sulla on nimittäin ihan samat edellytykset kuin kaikilla muillakin, joten ethän anna minkään tai kenenkään latistaa sun itsetuntoa tai yrittämistä.

Sulla on ihan varmasti joku haave, minkä toivoisit toteutuvan. Just se haave on täysin oikeanlainen, eikä sillä mitä kukaan muu sanoo, ole yhtään mitään merkitystä. Jos joku sanoo, että sun haave on liian pinnallinen/suuri/pieni/outo/hassu, se johtuu vaan siitä, että ne pelkää että sä saavutat sen mitä haluat. Yleensä silloin kun lähdet tavoittelemaan asioita, se tekee susta niin vahvan, että toisia ihmisiä se saattaa pelottaa. Silläkään ei ole mitään merkitystä, sillä sä et elä sun elämää muille, vaan itsellesi.

Kaikki on sun käsissä, sä voit luovuttaa tai uskoo ja mä tiedän, että sä uskot ja pystyt ihan mihin ikinä haluat! Ainoa asia mikä erottaa sut muista on se, että päätät alkaa tehdä asioita. Kun sä aloitat, niin sen jälkee sua ei pysäytä enää mikään. Muistathan siis aloittaa mahdollisimman pian, vaikka nyt heti. Hyvistä asioista syntyy nimittäin oravanpyörä, josta tulee niin iso lumipalloefekti, että mikä tahansa on mahdollista.

Joskus jonkun tarinan opetus saattaa olla kallis, mutta sen jälkeen oot aina enemmän kuin valmis kääntään sivua. Oot saattanut käydä rankkoja aikoja ja asioita läpi, mutta tiesithän, että loppujen lopuksi nekin ikävät asiat on vaan hyvä juttu. Siihen voi mennä viikko tai viisi vuotta, mutta jonain päivänä sä tajuat miksi just sulle kävi niin. Kaikilla asioilla ja ihmisillä on jonkinlainen merkitys sun elämässä ja se, miten suhtaudut niihin ratkaisee paljon enemmän kuin se mitä sieltä tulee vastaan. Sulla on niin paljon kapasiteettia käytettävänä, että et edes vielä tiedä sen määrää. Nyt sun täytyy vaan päättää mihin käytät omat voimavarasi. Suuntaatko ne unelmien tavoitteluun vai pelkkään haaveiluun?

Tiesithän senkin, että sun onni ei ole kiinni muista ihmisistä tai niiden hyväksynnästä? Ne ihmiset jotka ovat tärkeitä, ovat siinä ilman yritystäkin. Sä pärjäät tosi hyvin myös ihan yksinkin, koska kaikista tärkein ihminen sun elämässä olet sä itse. Jokaisessa elämänvaiheessa on omat ruusut ja risut, täytyy vaan itse osata suunnata energia oikeisiin asioihin. Jos sä teet sitä mitä rakastat, mikään ei voi mennä pieleen. Ja muista vielä, älä usko niitä tyyppejä, jotka yrittää painaa sua alaspäin tai sanoo ettei sun kannata. Aina kannattaa, jos siitä tulee itselle hyvä mieli.

Sitä saa mitä haluaa, se kuuluu suunnitelmaan tai sattuman kauppaan, mutta sä itse päätät mitä saat. Nyt vaan alat toimia niitä asioita kohti. Koska sulla on se voimavara mitä tarvitaan. Kuukauden kuluttua et voisi olla onnellisempi, että otit ensimmäisen askeleen. Taaksepäin on ihan turha katsella, sillä kaikki mitä tulee tapahtumaan on edessä. Edessä on se hetki mihin sä pystyt vielä vaikuttamaan, joten muistathan pitää katseen siihen suuntaan. Sulla on kaikki just hyvin ja kaikki tulee menemään loistavasti. <3

MG_8490

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.

kuva: Anna Riska / Annmarias


15 Responses to “SINULLE”

 1. mama sanoo:

  Kiitos, Aino!
  Tuli tarpeeseen!

 2. Elina.vi sanoo:

  Vau, Aino! Aivan ihana teksti!!

 3. Iitu sanoo:

  Kiitos.

 4. Hanna sanoo:

  Kiitos Aino! <3 tuli niin tarpeeseen ja juuri oikealla hetkellä :) ihana teksti, antoi voimaa ja uskoa tulevaan! Kaikki vielä kääntyy paremmaksi kuin olisi ikinä uskonut :)

 5. P sanoo:

  Vau, kiitos sinulle Aino! Todella ihana teksti, toi melkein kyyneleet silmiini. Kiitos <3

 6. Ems sanoo:

  Tosi hyvä teksti! Juuri näin sitä pitäisi aina muistaa ajatella! :)

 7. Jessi sanoo:

  Oi Kiitos tästä tekstistä!! ❤
  Tää kosketti nyt just jotenkin niin paljon… ☺
  Tästä on hyvä mennä eteenpäin! ☺

 8. Hertta sanoo:

  Ihana postaus, antoi voimia ja uskla tulevaan!:) Ihanaa alkuviikkoa!

 9. Karo sanoo:

  Siis mun piti KOLME kertaa tarkistaa et oonko oikeessa blogissa, tää teksti oli ihan tismalleen kuin Ella Elersin kynästä :D Mikä ei siis ole ollenkaan huono juttu, päinvastoin! :)

 10. pööpö sanoo:

  <3 <3

 11. Henriikka sanoo:

  Oli kyllä ihana teksti!! Kiitos, näitä asioita pitäs osata ajatella vaikka se vaikeaa onkin huonon itsetunnon takia..

 12. Jenezky sanoo:

  K I I T O S ! Ihana teksti <3

 13. Aino sanoo:

  Ihana tsemppipostaus <3

 14. Sara sanoo:

  Tää osu kyllä niin nappiin just omaan elämäntilanteeseen, ei ois paljon paremmalla hetkellä voinut tulla :-) kiitos!

 15. Iida sanoo:

  KIITOS <3 tää teksti tuli just oikealla hetkellä!

Kommentoi