RUISROCK WEEKEND

Myös meikäläinen vietti monen muun tapaan viikonlopun Turussa Ruisrockissa. Viimeiset kaksi viikkoa päivittelin vuorotellen forecaa ja iphonen sääappia ja toivoin parasta. Jälleen kerran ruissi teki taikojaan ja saatiin nauttia hyvistä keleistä molempina päivinä. Mun mielestä säällä on kuitenkin tosi iso vaikutus festarifiilikseen! Täytyy kyllä sanoa, että oli erittäin huikeet kaksi päivää ja tällä elää taas hetken, hyviä muistoja uudelleen eläen. :D

ruissi

Jätin suosiolla kameran kotiin, koska itseni tuntien, hukkaan lahjakkaasti tavaroitani ja en sitten viitsinyt ottaa riskiä. Aurinkolasit ehdinkin hukata heti perjantaina ja lauantai aamupäivä meni Turun optiikkoliikkeitä kierrellen. Uudet plehat löytyi viidennestä putiikista ja onneksi ne säilyi tallessa kotiin saakka! :D

Vaikka viikonloppu ei ollut mikään terveellisten elämäntapojen malliesimerkki, tuli kuitenkin molempina päivinä käveltyä melkein 20 km! Iphonessa on mukana askelmittari ja eilen tuli tsekkailtua otettuja askelia ja olihan niitä kertynyt ihan huolella. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan siis. :D

ruissi1

Innostuin värjäämään hiukset lauantaiksi tuollaisella schwarzkopfin blond me – sävytteellä, joka lähtee muutamassa pesussa pois. Päivän lookki oli siis pink! Lauantai olikin päivistä se parempi niin kelin kuin esiintyjienkin perusteella. Eilinen kotimatka taas kului hitaammin kuin koskaan ja kotiin päästyäni painuin melkein saman tien nukkumaan. Nyt alkaa taas elämä voittaa ja festariväsymys on selätetty. Täytyy sanoa ihan näin rehellisesti, että tälläisen viikonlopun jälkeen ei vaan irtoa mitään terveyteen tai liikuntaan liittyvää asiaa, joten jätetään ne hommat huomiselle! :)

kuvat: Riikka


3 Responses to “RUISROCK WEEKEND”

 1. Avatar Hanne sanoo:

  Hei Aino!

  Sävytitkö hiuksesi pinkiksi blond me instant blushin sävytesuihkeella, joka kestää n. 3 pesua? Vai jollain muulla blond me:n tuotteella? Lähtikö tuo pinkki väri pois vaaleasta hiuksesta/ siis saitko vaalean värin takaisin pelkillä pesuilla ilman kampaajalla käyntiä? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Juu sävytin itse tuolla suihkeella ja se kesti sen 2-3 pesua, haaleni jo tosi paljon ensimmäisessä pesussa ja lähti ihan kokonaan hiuksista kyllä itse pesemällä!

   • Avatar Hanne sanoo:

    Kiitos vastauksesta! Okei! Ehkä sit uskallan itsekkin kokeilla!
    Mukavaa syksyn jatkoa ja hyviä jumppia sinne :)

Kommentoi