ULKOISTA HYVINVOINTIA

Yhteistyössä Salonki14

Kävin tuossa muutama viikko sitten kaunistautumassa Salonki14:a. Kyseessä on siis entinen Rantasalonki, nykyinen Salonki14. Omistajaksi ovat vaihtuneet ihanat Nina ja Hanne, joiden palveluihin meikäläinenkin on jo luottanut tässä hyvän aikaa. Muuten porukka on pysynyt samana ja edelleen siis muutkin samat tyypit löytyvät palvelemassa kyseisessä salongissa. Nina ja Hanne ovat tehneet pientä pintaremonttia ja paikka oli saanut hieman raikkaamman ilmeen. Nettisivutkin ovat uudistuneet ja nykyään heillä on tarjolla myös nettiajanvaraus, joka helpottaa meidän kiireisten arkea!

P2290141

P2290139

P2290140

Mä en tiedä miten olin onnistunut saamaan aikaan niin jäätävän värin, mutta Salonki14:a mennessä, mulla oli jäätävä juurikasvu jota seurasi viiden sentin pituinen keltaisempi osio ja loput tukasta oli sitten kylmän vaalean sävyssä. On se kyllä ihme, miten paljon pieni hiuksien freesaus tekee ulkonäölle ja omalle fiilikselle. Mun hiukset värjättiin siis Wellan väreillä ja pesupaikalla tehtiin Wellan Illumina kiiltosävy-käsittely. Suosittelen kyllä tuota Illumina kiiltokäsittelyä kaikille, mulle on tehty se monta kertaa ja joka kerta hiuksista tulee tosi kivan väriset ja paljon kiiltävämmät! Kuviin on hieman haastavaa vangita koko muutosta, mutta eiköhän noista saa jotain osviittaa.

Collage_Fotor IDCollage_Fotor1

Ei varmaan tarvitse kertoa kummat kuvista on ennen ja kummat jälkeen käsittelyn. 😀

Mainitsin pari kolme viikkoa sitten, kuinka olin laiminlyönyt omaa hyvinvointia, jolloin olo oli vähän plääh, eikä peiliin katsominenkaan ollut kovin mukavaa. Nyt tuntuu, että oon jälleen back on track. Tukka kuosissa ja oon tehnyt muitakin arkea helpottavia juttuja, joista lisää myöhemmin. Toisin sanoen, olo omassa kropassa on todella jees. Juuri tällaisen fiiliksen vuoksi terveys ja hyvinvointi on mulle niin tärkeää. Vaikka painotan aina sisäistä hyvinvointia niin silti myös se, että on tyytyväinen peilikuvaansa on tärkeää. Muistetaanhan siis panostaa myös itseemme kaikessa kiireessä ja hässäkässä. On nimittäin ihan loistavaa, kun on yleistyytyväinen olo ja voi keskittää energiansa elämiseen ja siitä nauttimiseen. =)

P2290136

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset säkin varaamaan hemmotteluaikaa Salonki14:a! 🙂

12380509_10154064715644216_1759071570_n


6 Responses to “ULKOISTA HYVINVOINTIA”

  1. Ansku sanoo:

    Wau! Tulipa raikas!

  2. Jenni sanoo:

    Oot niin oikeessa! Tää oli inspiroiva postaus! Toi letti <3. 🙂

  3. Isla sanoo:

    Onpas hienoja, raikkaita kuvia! Hiuksetkin ovat upean freshit.
    Mukavaa alkavaa viikkoa.

    -Isla

    http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Kommentoi