SNICKERS BITES

Tekeekö mieli jotain hyvää, mutta ei jaksaisi alkaa kokkailemaan sen kummemmin? Tää saattaa olla monelle jo tuttu juttu, mutta ajattelin silti muistuttaa tästä ihanasta ja helposta herkusta, eli snickersiä muistuttavasta combosta, jossa yhdistyy tuore taateli ja suolaisen crunchy maapähkinävoi.

P3160368

P3160367

Homma menee niinkin yksinkertaisesti, että halkaiset pehmeän taatelin, poistat kiven, sivelet päälle hieman PB:tä ja heität suuhun. Yleensä sanotaan, että nää on niin makeita että muutama tyydyttää makeanhimon, mutta taitaa olla täyttä bullshittiä, sillä nämä jutut ei kyllä koskaan päde, ainakaan muhun. Lopussa voi laskea kivien määrästä, että montako sitä tulikaan napsittua! Nami nami.

P3160366


12 Responses to “SNICKERS BITES”

  1. milli sanoo:

    Toimii myös tahinilla loistavasti! Laitan raakasuklaan täytteeksi usein taateli & tahinimössöä, tulee uskomattoman hyvää 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Hei kiitos tästä! Mun pitäisikin käyttää enemmän seesaminsiemeniä/tahinia niin tää oli ihan loisto juttu, testasin ja toimii! =)

  2. Meri sanoo:

    Kuulostaa ihanalta! Toimiikohan tää myös kuivattujen taateleiden kanssa?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Oon joskus testannu ja ihan ok, mutta tuore pehmeä taateli on kyllä parempi! 🙂

  3. Anne sanoo:

    Joo mä en kanssa ymmärrä näitä ”niin makeaa että yksi riittää” -juttuja. No kun ei riitä! Mikään ei ole niin makeaa että riittäisi 😀 mutta toi kombo on kyllä ihan killeri, nam! Pähkinävoitakin vaihtelemalla saa aikaan erilaisia makuelämyksiä(esim cashewvoi on ihana 🙂 )

  4. Ansku sanoo:

    Oho! Kuulostaa hyvältä. Taatelit onkin herkkua. Tätä täytyy testata.

  5. Salla sanoo:

    Mä tykkään dipata taateleita kookosöljyyn 😛 😛

  6. Jos on hetki aikaa (ja kärsivällisyyttä), niin täältä löytyy ohje ihan mahtaviin Snickers-kakkusiin 🙂 http://harkittuherkku.blogspot.fi/2016/02/snickers-kakkuset-kalastajan-vaimon.html

  7. Enni sanoo:

    Luulin että olen ainoa joka syö tätä komboa! Aivan sikahyvää ja todellakaan yksi ei riitä. Terveellistä herkkua 🙂

  8. Sara sanoo:

    Yks parhaimmista herkuista! Kannattaa testata laittaa valmiit taateliherkut hetkeksi pakkaseen, maku vain paranee! 😀

Kommentoi