TUOTTEET JOTKA JÄIVÄT KÄYTTÖÖN

Blogiyhteistyöt ovat aihe, joka jakaa aina mielipiteitä. Yleensä kyseenalaistetaan, mainostaako bloggaaja tuotetta vain euron kuvat silmissä vai onko innostus aitoa. Itsekin olen päässyt testailemaan kaikenlaista yhteistöiden kautta. Pääsääntöisesti otan vastaan (mikäli edes kysytään haluanko) vain juttuja, joista olen kiinnostunut ja jotka sopivat myös blogin aihepiiriin. Mielestäni yhteistyöjutuissa on hyvä olla myös jokin lukijaa kiinnostava asia, eikä ainoastaan tuotteen esittely. Itse olen löytänyt paljon hyviä tuotteita toisten bloggaajien suosittelemana ja mielestäni on uskottavampaa lukea aidon ihmisen kokemuksia versus vaikka televsiomainosta. Monna kirjoitti myös tekstin tästä aiheesta, hieman eri vinkkelistä! :)

Blogin alkuaikoina olin aina yhtä innostunut erilaisista yhteistöistä ja sitä tulikin lähdettyä mukaan jos johonkin juttuun. Nykyään on hieman perspektiiviä ja tietää myös oman arvonsa. Blogi, jolla on kuukaudessa useita satoja tuhansia lukijoita, on aika arvokas ”markkinointiväline”. Sitä tulee kuitenkin osata käyttää oikein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelinkin kirjailla tuotteita, jotka ovat jääneet vakituiseen käyttöön myös yhteistyön jälkeen. Näin kun muistelen, en koe että olisin koskaan kokeillut mitään täysin turhaketta ja 99% tuotteista on jäänyt positiivinen kuva. Jos ajatellaan vaikka Tan Storen itsestäänruskettavaa, oli tämä (ja on edelleen) ihan loistotuote, mutta itse käytän ruskettavaa sen verran harvoin, että sama puteli on vieläkin tallessa. Toiset tuotteet taas sopivat niin hyvin omaan elämäntyyliin, että ne jäävät ihan melkein jokapäiväiseen käyttöön. Huomioikaa, että kukaan ei maksa mulle tästä mitään, kirjoitan koska itse haluan. ;)

Fitnessgurun heraproteiinit – Jos on lukenut tätä blogia muutamankin postauksen, ei ole epäselvää että näitä heraproteiineja mainitaan useammassakin reseptissä ja yhteydessä. Fitnessguru oli mun ensimmäisiä yhteistyökumppaneita ja sen kautta olenkin kokeillut kyseisen lafkan kaikki tuotteet läpi. Heraproteiinit ovat omaan makuuni niin hyvän makuisia, etten ole löytänyt vielä voittajaa. Käyttäisin mielelläni heraa, joka on makeutettu stevialla tms, mutta kun se maku……….. :D Nykyään kuitenkin tilaan ja maksan tuotteet ihan itse, sillä haluan vapauden mainita tuotteista silloin kun itse haluan.

DSC01425

Provenan tuotteet – Provenaan tutustuin ensimmäisen kerran FitFashionissa blogatessani, jolloin sain tehtäväksi suunnitella reseptin kaurajauhoja apuna käyttäen. Kehitin minttusuklaakakun, josta oon myöhemmin kehittänyt myös täysin raakaversion. Kaurajauhot ja myös muut Provenan tuotteet ovat kuuluneet meidän keittiön vakivarusteisiin sen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hunaja kuusenoksavoide – Tämä on vähän uudempi juttu, mutta tästä voiteesta on tullut mun suosikki. Käytän ihan päivittäin kasvoille ja myös muulle vartalolle. Purkki ei ole mikään kallis, maksaa n. 10 euroa ja on tosi riittoisaa. Peukku kotimaisuudelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAGE:n The Boss blender sekä WITT:n mehupuristin – Tuo blenderi on jotain aivan täydellistä, enkä voisi enää elää ilman sitä. Tässä laitteessa huomaa todellakin laadun, etenkin kun käyttää blenderiä ihan joka päivä ja vielä useampaan kertaan. Myös mehupuristin on ihan huippulaatua, vaikkakin tuo mehustaminen menee hieman kausissa, on laite ottanut oman vakipaikkansa meidän keittiön työtasolta. Suosittelen lämpimästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel Vividin uutteet – Feel Vividin kanssa on tullut tehtyä yhteistyötä jo useampi vuosi ja siitä saakka on kaapista löytynyt näitä uutejauheita, joita on niin helppo lisätä smoothieen tai vaikka iltateehen. Aina kun joku kaveri on flunssassa, tarjoan kyseisen merkin inkivääriuutetta ja yleensä sillä ollaan saatu hyviä tuloksia! :D

IDOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden lisäksi käyttöön on jäänyt erilaisia superfoodeja, vitamiinilisiä ja vaatteita. Paljon on toki tuotteita ja juttuja, joita tulee käytettyä, mutta ei nyt ihan päivittäin! Entinen Nike-fani on oppinut, että muillakin merkeillä on paljon hyviä tuotteita. Nykyisin käytän paljon mm. Kari Traata, Eivyä, Adidasta, Björn Borgia ja myös sitä Nikeä.

Oon päässyt matkustamaan, tutustumaan uusiin ihmisiin ja kokeilemaan erilaisia palveluita, joista moni on jäänyt käyttöön sen jälkeenkin, joten arvostan ja olen kiitollinen kaikista näistä. :) Minkämoisia kokemuksia teillä on blogeissa tapahtuvasta mainonnasta? Ootteko löytäneet hyviä juttuja niiden kautta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekosoppi antoi mulle testiin Ecolomegan aito luonnonkalaöljy – kapseleita ja sen testauksen jälkeen menossa on jo varmaan viides purkki kyseistä tuotetta.

kuvissa näkyvät tuotteet saatu.


10 Responses to “TUOTTEET JOTKA JÄIVÄT KÄYTTÖÖN”

 1. Avatar Nipsuu sanoo:

  Moi,

  Meille oli myös tänään työpaikalle järjestetty inbody-mittaus ja sen lisäksi kuntotesti. Aika mielenkiintoisia tuloksia sieltä sai :).

  Mulla tuli siitä meidän kuntotestistä vaan pari kysymystä mieleen näin jälkikäteen, joita en tajunnut kysyä testaajalta, joten tuli mieleen osaisitko sinä vähän avata näitä :). Meillä oli siis polkupyöräergometri-testi, jossa poljettiin 12 minuuttia aina välillä tehoa nostaen.
  -Testaaja kommentoi, että minulla ei meinannut sykkeet nousta, mutta olin kuitenkin rasittunut. Mitähän tämä tarkoittaa? Voiko tämä tarkoittaa jotain sen tyylistä, että hengästyy kovaa jo matalammilla sykkeillä?
  – Minulle annettiin suositeltavaksi sykealueeksi 130-155. Minun on kuitenkin tosi vaikea saada treeniä tuolle alueelle: kävely jää tuosta reippaasti alle, mutta juoksu ja muu menee pääsääntöisesti yli.
  -Tykkään käydä esim. attackissa, stepissä ja combatissa, joissa sykkeet nousee melko ylös. Onko tästä jotain haittaa, tai jääkö hyödyt vähäisiksi, jos treenaan paljon tämän tyyppisiä?

 2. Avatar Maija sanoo:

  Sun blogin mainokset on aina ollu poikkeuksellisen mielenkiintoisia! En oo vielä törmännyt kenenkään muun blogissa niin hyviin mainospostauksiin. Rakennat tosi hyvin tekstin mainoksen ympärille ja huomaa kuinka hyvin myös suunnittelet ne. Kiitos siitä! :) Sais olla enemmänkin yhteistyöpostauksia!

  Oon alkanut käyttää säännöllisesti sun blogin mainospostausten myötä mm. Provenan kaurajauhoja, questbareja(vai ootko muuten vaan hehkuttanut? :D), cocovin tuotteita..
  Sitten tuli muuten vaan mieleen tuotteita mistä oot tykännyt ja niitä oon itsekin sitten ostanut esim kookosöljy,fibrex,viherjauhe.. :D
  Sitten myös kokeilin joskus rasvanpolttokapseleita ja niitä kalorittomia kastikkeita mutta ne jäi vaan kokeiluks. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tosi kiva kuulla! Olen otettu tästä palauteesta. :)

   Questbarit oon aina ostanu itse, eli ne ei oo kuulunu yhteistyö-juttuihin. :D

 3. Avatar E sanoo:

  Moi!

  En oikeastaan ikinä kommentoi mihinkään blogeihin, vaikka monia blogeja ahkerasti seuraankin. Nyt on kuitenkin pakko kommentoida! Mainostit joskus 1-2 vuotta sitten blogissasi Haglöfsin takkia, johon ihastuin ensi silmäyksellä. Sinun inspiroimana ostin itselleni saman merkkisen takin, joka on edelleen mielestäni elämänä paras vaateostos, vaikka maksoikin lähes yhden kuukauden opintotuen :P

  Sun blogi on muutenkin ihan loistava! Kirjoitat mielenkiintoisella tavalla mielenkiintoisista aiheista faktatietoa, teet tosi usein uusia postauksia ja elävöität tekstejä mukavasti kivoilla ja motivoivilla kuvilla :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Se on aivan ihana takki! Mullakin kovassa käytössä aina kun kelit sallii :)

   Kiitos paljon ihanasta palautteesta!! :)

 4. Avatar Salla sanoo:

  Mistä noi ihanat smoothielasit on?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Vaasan lentokentän lähellä on paikka jonka nimi on ”combo”. Lasit ovat sieltä! :)

 5. Avatar Pia Mari sanoo:

  Mulla on jäänyt kyllä jo useassa, joskis ulkomaisessa blogissa vastaan tullut sun warriorin proteiinijauhe. Lähinnä tykkäänkin lukea bloggaajien kokemuksia eri jauheista kuin myös esimerkiksi luonnonkosmetiikasta. Ja kyllähän sitä tulee silloin tällöin kokeiltua ko. tuotetta kun siitä on ensin itse blogista lukenut! :)

 6. Avatar Pia Mari sanoo:

  Mulla on jäänyt kyllä jo useassa, joskis ulkomaisessa blogissa vastaan tullut sun warriorin proteiinijauhe. Lähinnä tykkäänkin lukea bloggaajien kokemuksia eri jauheista kuin myös esimerkiksi luonnonkosmetiikasta. Ja kyllähän sitä tulee silloin tällöin kokeiltua ko. tuotetta kun siitä on ensin itse blogista lukenut! :)

 7. Avatar Katja sanoo:

  Moikka! Sun postauksien perusteella olen kiinnostunut noista fitnessgurun proteiinijauheista, kun niitä kerran oikeasti pidetään hyvän makuisina. Onko kyseisiä jauheita myynnissä missään ”kivijalkakaupoissa” vai onko vaan pakko alistua tilaamaan netistä :D ? Jos joltakulta löytyy tietoa niin oon enemmän kuin kiitollinen!

  Kiitos muutenkin kiinnostavasta ja motivoivasta blogista (:

Kommentoi