TUOTTEET JOTKA SEURAA AINA MUKANA

Eikö ole tyypillistä, että juuri kun on mahdollisuus nukkua kunnon unet isossa sängyssä, pilkkopimeässä ja hiljaisessa huoneessa, niin heräätkin kl 6.00 aamulla. Olosuhteet olisi siis olleet ihan täydelliset, mutta minkäs teet. Täällä sitä ollaan hengailtu hotellihuoneessa ja odottelen että voisin lähteä kohti Herttoniemen Foreveria. Edessä olisi suhteellisen pitkä koulutuspäivä ja juuri tuossa kertailin mun päivän ohjausbiisiä..tai no, jos nyt ollaan ihan rehellisiä, niin opettelin sen juuri vasta. 😀 Mä en vaan oo koskaan toiminut niin, että opettelen jotain jumppajuttuja pitkään etukäteen ja ei se tapahtunut nytkään. Biisi on kuitenkin nyt kaalissa ja innolla odottelen päivän antia.

keskittynyt :D

keskittynyt 😀

Yleensä jos lähden reissuun, oli kyseessä matka ulkomaille tai suomen rajojen sisäpuolelle, mulla on muutama juttu jotka seuraa mukana. En ole sellainen joka pakkaa kaikki ruuat pieniin purnukoihin mukaan, sillä koen että pärjään kyllä muutaman päivän tai jopa viikonkin ilman omia ruokia. Oman hyvinvoinnin ja nimenomaan vatsan hyvinvoinnin vuoksi mukana seuraa kuitenkin pari purnukkaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi luottotuote on tietysti magnesium. Tällä hetkellä mulla on käytössä taas tuo Puhdas+ magnesium sitraatti. Vaihtelen magensium tuotteita, tai sitten mulla on käytössä muutamaa eri laatua sisältävä valmiste. Magnesium auttaa rentoutumaan ja nukahtamaan illalla ja onhan se ihan pakollinen juttu tällaisille ”treenileireille” myös.

Viherjauhe on myös pakollinen purkki, sillä usein kun ei ole niitä omia ruokia saatavilla, pystyy viherjauheen avulla pitämään huolen, että saa edes hieman ravinteitakin reissussa. Kuten aiemminkin mainitsin, yksi annos viherjauhetta vastaa yhtä lautasellista vihreitä vihanneksia parhaasta päästä. Viherjauhe on magnesium lisäksi myös ehdoton must have vatsan toiminnan kannalta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

viherjauhe, MSM ja merilevärouhe

Näiden lisäksi mulla on mukana monivitamiinit reissussa. Jos kyseessä on pidempi pätkä poissa kotoa, pakkailen myös kalaöljyt ja deet mukaan kapsäkkiin. Laukkuun pitää toki varata pari hätäpatukkaa, joiden virkaa toimittaa useimmiten QB:t eli quest barit.

housut & t-paita – David*

*Intersport Vaasa


2 Responses to “TUOTTEET JOTKA SEURAA AINA MUKANA”

  1. Satu K sanoo:

    Itse olen ottanut jo vuosia Gerimax:n (monivitamiini+ginseng) aamulla, sekä magnesiumia. Sitäkin vaihtelen erivalmistajien ja ’laatujen’ välillä. Vihierjauheen vedän ns. shottina kera MSM:n. Smooteihin lisään Chia-siemeniä ja kahviini Macaa.
    Näin olen toiminut jo kohta 2v ja nivelsäryt, vatsantoiminta ongelmat ja suonen vedot ovat historiaa. Jos johonkin lähdetään ja jää muutama pvä väliin tuota mun ’coctailia’ niin tunnen kyllä kehossani. Mökile mulla on oma survival-pakkaus 😉

    Hauskaa viikonloppua!

  2. Liisa sanoo:

    mie oon ottanut vakikäyttöön tuon Emerald Balancen:)

Kommentoi