HIUKSET KUOSIIN TREENIN AJAKSI – LETTI TUTORIAL

Erilaiset lettikampaukset ovat suuressa suosiossa ja niiden avulla saa kyllä kivaa vaihtelua ainaiselle ponnarille. Mun treenityyli on lähes poikkeuksetta edellä mainittu ponnari. Kaikki hiukset tiukasti taakse ja mielellään pari pompulaa, että tukka pysyy kuosissa. Välillä olisi ihan kiva kokeilla muitakin treenikampauksia ja päätettiin Riikan kanssa kuvata teille pieni tutorial lettiin, joka on näkynyt näissä mun uusimmissa kuvissa. Moni kehui tyyliä ja kyseli ohjeita letille, joten sellainen luvassa alla näkyvässä videossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Letin tekoon tarvitset siis useamman pienen kumisen ponnarin. Riikka on tehnyt letin myös itselleen, eli sekin onnistuu jos ei löydy kaveria joka voisi auttaa hiusten laitossa. :) Hiusten ei tarvitse olla vastapestyt, itseasiassa kun pesusta on pari päivää, on hiuksia helpompi käsitellä. Itse tulin juuri bodyattackin ja coren ohjauksesta, joten tukka ei ollut ihan freeseimmästä päästä. :D Jos omat hiukset ovat liukkaat tai vastapestyt, voi suihkuttaa kuivashampoota tuomaan pitoa letin tekoon.

Mä lähdenkin tästä testaamaan tätä lettiä in action, kun TBC-tunti alkaa pian!

kuvan vaatteet ja kengät: Nike*

*Intersport Vaasa


4 Responses to “HIUKSET KUOSIIN TREENIN AJAKSI – LETTI TUTORIAL”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Itse rakastan erilaisia lettikampauksia ja hitaasti mutta varmasti olen aina opetellut. Omaan päähän on haastavaa mutta aion kyllä ehdotommasti tätäkin kokeilla, kiitti tutorialista :-)

 2. Avatar Anni sanoo:

  Oho ai se oli tuollainen! Hieno! Luulin, että oli dutch braid. Tää ei ookaan ihan helpoimmasta päästä etenkään purkamisen kannalta, jos haluaa suoraan suihkuun treenin jälkeen. Hollantilainen letti (dutch braid) on samantyyppinen, mutta ilman kuminauhoja, youtubesta löytyy siihenkin ohjevideoita. Oon tykännyt siitä sekä juhla- että treenilettinä :)

 3. Avatar Henna sanoo:

  No pysyikö letti hyvin treenatessa? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Pysyi! Itseasiassa mulla on se vieläkin :D Ei häirinny hiukset vaikka hyppiny ja pomppinu menemään :D

Kommentoi