TUKKATAIKOJA

Muistatteko kun kerroin vuoden alussa hiusteni muodonmuutoksesta. Kävin tosiaan maaliskuun alussa laittamassa hiustenpidennykset Vaasan Rantasalongissa, Hannen käsittelyssä. Hiustenpidennykset ovat yleistyneet hurjasti viime vuosien aikana ja mulla on aika paljon kokemusta niistä. Tiedän, että laadulla ja hiusten laittajalla on suuri merkitys. Huonolaatuinen hius menee nopeasti takkuiseksi ja huonokuntoiseksi ja näin ollen pidennyksien kesto on huomattavasti lyhyempi kuin paremmalla versiolla. Nuo maaliskuussa laitetut hiukset olivat mulla jopa 8 kuukautta tosi hyvässä kunnossa. Olisin voinut pitää kauemminkin, ainoa ongelma oli tietysti se että oma hius kasvaa, jolloin sinetti alkaa valua päänahasta ja vaihto on pakko tehdä jossain vaiheessa. Kahdeksan kuukautta on kuitenkin aika pitkä aika, sillä sinä aikana ei tarvitse käydä kampaajalla tai huolehtia hiuksista muulla tavoin, kuin käyttää kosteuttavia ja hoitavia tuotteita. Tyven oon värjännyt itse kotona.

Alla olevassa kuvassa vasemmalla siis juuri laitetut hiukset ja oikealla sama kuontalo 8 kuukauden jälkeen. Lyhensin hiuksia tasaisempaan malliin kesän lopulla. Jos siis haluaa pitkän, paksun ja hyvin säilyvän pidennyksen, suosittelen lämpimästi Hannea ja Rantasalonkia laittopaikaksi! :)

P9220604_Fotor_Collage

Koska edellisestä pidennyksestä on jo se kahdeksan kuukautta, kävin laittamassa uudet hiukset pari viikkoa sitten. Oma hius ei ollut kärsinyt alla, ainoastaan kasvanut, mutta toki latva on aina hyvin epätasainen poiston jälkeen. Omia hiuksiani kun ei ole leikattu hetkeen juuri sen vuoksi että ne menevät paremmin pidennyksien sekaan epätasaisena. Oon yleensä jättänyt latvan u-malliin, mahdollisimman pitkäksi, mutta nyt päätin kokeilla tasaista leikkausta heti alusta saakka. Mulla on siis 50 cm pituiset pidennykset, joita on tasattu reippaasti tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Hanne teki taas taikoja ja oon ihan supertyytyväinen lopputulokseen! Tässä kuvia uudesta tukasta. :)

IDOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miltä kuulostaisi vuoden hiustenleikkuut veloituksetta tuolla kyseisessä huippu salongissa? Rantasalonki on laittanut pystyyn arvonnan, jossa joku Facebook-tykkääjä tosiaan voittaa vuoden palvelut!

Kisaan voi osallistua menemällä tästä facebookkiin, tykätä sivusta ja kutsua kavereita tykkäämään sivusta myös. Kommentoimalla facebookissa kuvan alle montako frendiä kutsui, on mukana arvonnassa. :)

Huom. kisa tapahtuu siis Facebookissa, ei tämän postauksen kommenttiboksissa! :) Tsemppiä!

12226471_10153774136514216_327229205_n

kuvaa klikkaamalla pääset osallistumaan!

Yhteistyössä: Vaasan Rantasalonki


8 Responses to “TUKKATAIKOJA”

 1. Avatar Iinamaria sanoo:

  Mistä kengät? :)

 2. Avatar Janniina sanoo:

  Hei, paljonko tuo hiustenpidennys maksaa ja häiritseekö hiukset mitenkään päässä? Esim nukkuessa yms?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mua ei ainakaan häiriste lainkaan missään tilanteissa. :) Hinta riippuu vähän siitä miten paljon hiusta laitetaan ja tietysti kampaamoilla on omat hinnat. Halvimmalla pääsee luultavasti jos tilaa hiukset itse, mainitsin tuossa toiseenkin kommenttiin että esim. rapunzel of sweden on hyvä, suosittelen european hiuslaatua. =)

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Miten monta sinettiä sulla menee täyspidennykseen(noin)? Ois kiva tietää ja kartottaa vähä hintoja, kun niin kovasti haluisin pidennykset hankkia. Lisäksi olisi mukava kuulla lisää myös sinettien käyttökokemuksia, pesuista, hiuksen käyttäytymisestä, hiustenlaitosta, käytännöllisyydestä yms. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mulla on 70 sinettiä tällä hetkellä, mutta se määrä riippuu vähän siitä miten paksut omat hiukset on. Muuten hiukset toimivat päässä kuten ne olisivat omat, en siis tee mitään eri tavalla kuin muutenkaan. :) Tietysti hiustelaitossa täytyy joskus katsoa ettei sivuilla olevat sinetit näy läpi tietyissä kampauksissa (jos esim puolet hiuksista ylhäällä) mutta muuten ovat olleet omasta mielestäni tosi käytännölliset =)

   Halvimmalla pääsee varmasti jos tilaa itse hiukset (esim. rapunzel of sweden, suosittelen european hiusta) ja sit kiinnittää ne kampaajalla :)

 4. Avatar anna sanoo:

  Heippa! En ole ennen kommentoinut, mutta pakko kysyä pidennyksistä :)
  Otitko selvää, mikä on hiustenpidennysten alkuperä? Minulla oli Mago-pidennykset pitkän aikaa ja tykkäsin niistä tosi paljon.
  Myöhemmin olen lukenut paljon, että aidon hiuksen hankkimiseen liittyy paljon epäkohtia, että niitä riistetään todella pienellä korvauksella naisilta. Olen kysynyt kampaajilta ja moni sanoo, että hius on hankittu tukusta ja he myyvät vain ”laillisesti ja oikeudenmukaisesti” hankittua. Minäkin ennen uskoin näin, mutta tutustuin asiaan, ja mikään ei oikeasti vahdi tätä todellisuudessa. Harmillista, koska pidennyksillä muutenkin hintaa.
  (Mielenkiinnosta vaan kysyn, koska pidennyksiä itsellänikin ollut ja sellaiset kyllä uudelleen haluaisin :) Luulin ihan sinun omiksi, tosi nätisti laitettu sulle :)Joulunodotusta!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hiukset ovat Rapunzel of Swedenin hiusta ja ilmeisesti venäjältä peräisin. En ole ihan varma, sillä en ole niin tarkasti tutkinut. Täytyy tsekata! :)

Kommentoi