MISTÄ INSPIROIDUN?

Blogit, instagram, snapchat, twitter ja mitä näitä kaikkia nyt onkaan?! Sosiaalinen media on nykyään aika suuressa roolissa niin hyvässä kuin pahassakin. Joskus se voi aiheuttaa stressiä ja ahdistusta, mutta usein sieltä saa myös tarvittavaa inspiraatiota ja motivaatiota vaikka urheiluun. Etenkin blogit toimivat nykyään suurena inspiraation lähteenä ja löytyy niistä kivasti tietoa ja asiaakin. Silloin kun olin itse teini-iässä ei ollut mitään sen kummempia sivustoja, mistä lukea vaikka hyvistä treeniliikkeistä tai kivoista resepteistä. Nyt jos haluaa kokeilla uutta reseptiä, ei tarvitse kuin googlata haluamansa ainesosa ja sivustolle satelee erilaisia ohjeita ja vaihtoehtoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Mielestäni motivaatio lähtee suurimmaksi osaksi omasta itsestään. Kehitys antaa esimerkiksi hurjasti motivaatiota jatkaa samalla tavalla eteenpäin. Joskus sitä kuitenkin tarvitsee potkua perskuksiin, jolloin esim. somen selaus voi antaa tarvittavaa buustia.

Mitä blogeihin tulee, itse inspiroidun henkilöistä, jotka elävät kuten opettavat. Eli jos haluaa jakaa terveyden ja urheilun sanomaa, pitää se mielestäni näkyä myös kirjoittajan omasta olemuksesta. Arvostan suuresti tietoa ja myös taitoa.

Inspiroidun myös henkilöistä, jotka uskaltavat olla erilaisia ja eri mieltä valtavirrasta. Toisten kopiointi tai liika yrittäminen ovat mulle todellinen turn off. Sen sijaan kauniit kuvat ja myös kauniit vartalot antavat myös intoa lähteä salille pumppailemaan omaakin kroppaa. 😀 Blogien lisäksi motivoidun hyvästä musiikista ja treenikavereista! Mistä sinä saat motivaatiosi?

Indiedays järjestää jälleen jokavuotiset Blog Awardsit ja tänä vuonna kaikki blogit saivat mahdollisuuden asettua ehdolle. Aluksi ajattelin, että on jotenkin tyrkkyä asettaa itse itsensä ehdolle, mutta kun kuitenkin edustan tätä Indiedaysin blogikaartia, päätin lopulta kuitenkin lisätä blogini mukaan. Koska jokaisella oli mahdollisuus olla ehdolla, on ehdokkaita tänä vuonna hurjasti. Toisaalta ihan kiva, että mukana on myös muita, kuin pelkästään ne samat vakkarit joka kerta! Jos olet siis inspiroitunut hyvinvointiin ja urheiluun liittyen meikäläisen tai jonkun muun toimesta, voit antaa äänesi haluamallesi kirjoittajalle klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja Indiedays Blog Awards -gaalaan 31.10. sekä 3 kpl 50 euron arvoisia tavaratalolahjakortteja.


2 Responses to “MISTÄ INSPIROIDUN?”

  1. Linda sanoo:

    Voisiko joskus kirjoittaa postauksen blogeista, joita seuraat? 🙂

  2. Tinja sanoo:

    Kiva postaus! Oon monessa kohdassa samaa mieltä. Muhun tekee esimerkiksi suuren vaikutuksen jos bloggaaja oikeasti elää kuten kirjoittaa. Oon saanut susta sellaisen vaikutelman ja tykkäänkin sun blogista sen vuoks 🙂

    Ps. I love organic

Kommentoi