QUEST BAR – MINT CHOCOLATE CHUNK

Kuulin (kiitos Anu!) viime viikolla, että Questnutrition on lanseerannut uuden patukkamaun. Mint chocolate chunk kuulosti omaan korvaan ihan täydelliseltä, olen nimittäin henkeen ja vereen minttusuklaa-fani! Rakastan mintun ja suklaan yhdistelmää, joten näitähän oli pakko saada. Menin heti iherbin sivuille toteamaan, ettei heillä ole vielä kyseistä makua varastossa. Laitoin myös Riikalle kuvaviestiä tästä herkusta. Riikka olikin sitten saman tien pistänyt tilauksen (2 laatikollista) vetämään questnutritionin sivulta. Kyselin tietysti jos saan ostaa yhden patukan ja Riikka lupasi että saan kokonaisen boksin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain boksin käsiini eilen ennen jumppia ja illalla pääsin vihdoinkin maistamaan uutta makua. Omia suosikkejani on tähän saakka olleet S’mores, Chocolate chip cookie dough ja Cookies & cream. Jos multa kysytään toi s’mores on jotain ihan täydellistä ja voisin syödä niitä ihan karkin tilaltakin. Odotukset olivat siis korkealla, mutta miten kävi..

Maku oli mielestäni erittäin hyvä! Ihana minttusuklainen maku heti ensipuraisulla, lisäksi patukassa on vaaleanvihreitä mintunpaloja, jotka maistuu mun suussa täydelliseltä. Tämä ei ole yhtä makea kuin esimerkiksi tuo s’mores, mutta tyydytti meikäläisen makuhermot hyvin. Yksi patukka sisältää 190 kcal, 20 g proteiinia, 15 g kuitua ja alle gramman sokeria. Tuote on makeutettu erythritolilla ja stevialla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuote olisi voinut olla hieman kosteampi, eli pieni kuivuus laskee pisteitä jonkun verran. Tuli mieleen, että mikrottamalla tästä voisi tulla entistä parempi. Täytyy kokeilla seuraavalla kerralla. Toinen miinus tulee siitä, että 60 gramman patukka on syöty alta aikayksikön :D Tämä ei tosin ole tuotteen, vaan syöjän vika. Yritän aina nauttia jokaisesta suupalasta niin paljon kuin pystyn. Tästä on muodostunut mulle spesiaali herkkuhetki. Joskus iltaisin hemmottelen itseäni yhdellä patukalla. Patukoita saattaa mennä myös viikonlopun kahvitteluhetkenä. Lauantaina oli kaunis ilma, käytiin hauvan kanssa pitkällä kävelyllä, jonka jälkeen keitin kahvit ja istuttiin terassilla auringonpaisteessa nauttien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleensä patukan syömisen jälkeen mulla menee samantien nenä tukkoon, mikä johtuu patukassa olevasta kaseiinista (maitoproteiini-isolaatti on yleensä 20% heraa 80% kaseiinia) mutta en ole vielä toistaiseksi pystynyt luopumaan näistä. Pitäähän sitä jotain nautintoakin olla, vai mitä?! :D

Summasummarumina patukka pääsee ehdottomasti questien kaikkien aikojen TOP kakkoseen. En ole vielä päättänyt meneekö se s’moresin ohi. Täytyy syödä hieman useampi vielä!


23 Responses to “QUEST BAR – MINT CHOCOLATE CHUNK”

 1. Avatar Sanni sanoo:

  Jes, jes JESSS!! Toiveeni on kuultu!!!!! ^_^ ^_^

 2. Avatar sara sanoo:

  Mun pitää varmaan antaa uusi mahdollisuus näille quest-bareille.. :D Maistoin kerran sitä chocolate chip-makua ja hyi että! Syömättä jäi. En tiedä mikä ihme maku siinä oli niin pahaa, etten pystyny ees syömään. :D En oo protskupatukoiden ylin ystävä, mutta pystyn kyllä sentään syömään esim. Leaderin low-carb patukan!! Ja mielestäni ainakin se banaani-karamelli oli ihan hyvänmakuistakin ja siinäkään ei oo sokeria kuin se 1g/61 g.

  Mutta annan vielä toisen mahdollisuuden näille ehkä joskus! :D Minttusuklaa ja S`mores kuulostaa hyviltä. Ainaki s`mores-herkut oli Amerikassa hyviä grillissä paistettuna. ;))

  • Avatar sara sanoo:

   Heh, oli pakko heti tänään ostaa tollanen S´mores quest bar. ;) Ne suklaanpalat sielä sisällä oli herkkua.. Ja muutenkin parempi, kun se chocolate chip cookie- maku, mutta ehkä tällänen hieman jännä maku jää tästäkin suuhun! :D Tottumiskysymys varmaan osittain, kun en oo tälläsiin makeutuksiin tottunu, ku harvoin syö näitä. Mut kahvin kanssa menettelee! :D

 3. Avatar Anumaaria sanoo:

  Ehtihän se ennen mua maistamaan! :D

  Vähän veikkailisin, että tämän patukan ongelma on sama kuin cookies&cremenkin, hieman liian kuiva koostumus. Sitä vastoin s’mores ja cookie dough ovat juuri sopivan kosteita, kuten muuten natural-sarjan patukatkin (cinnamonit, coconutit yms.). Mutta sanomattakin selvää, että tulee tulevaisuudessa vielä maistettua ja varmasti nousee munkin top kolmoseen.

 4. Avatar Anne sanoo:

  Tätä on pakko päästä kokeilemaan ja pian! Mullekin questbarin syöminen on aina kunnon herkkuhetki ja lempparimautkin on juuri noi s’mores, cookies & cream ja chocolate chip cookie dough.

 5. Avatar Kia sanoo:

  Täälläkin yksi, joka vilkuilee päivittäin iHerbin sivuja, jos patukoita olisi sinne tupsahtanut myyntiin. Ei vieläkään, joten täytyy vielä odotella vesi kielellä.. Meillä on muuten ihan samat lempparipatukat! S’mores ehdoton ykkönen ♥ Mulla on yhdestä Cookies&Cream paketista päiväys menossa toukokuun alussa, joten nyt oon saanut iha luvan kanssa vedellä niitä useammin kuin normaalisti :P

 6. Avatar Tiina sanoo:

  Siis tämmönenki jo tullu? Tänään ostin yhden s’mores patukan ja se oli niin hyvää että en ala! :) Tää menee testiin kyllä kans. Mun lemppari on ollu nyt kauan aikaa se vadelma-valkosukla maku. Mulla on muodostunu töissä ihan perinteeksi että iltapäiväkahvin kanssa questbar. ja jos oikeen makeaa illalla tekee mieli niin questbar se pitää kaapista kaivaa esille :)

 7. Avatar Intsu sanoo:

  Olin jenkeissä vähän alle 2 kk viime vuonna ja siellä tuli syötyä Quest bareja tosi paljon. Ja pakko sanoa, ne olivat siellä jotenkin (vielä) paremman makuisia kuin Suomessa. Yksikään patukka ei ollut siellä kuiva, vaan olivat tosi tuoreita ja pehmeitä!! :) eli liekö osa Suomeen tuoduista aina vähän vanhempaa erää…

 8. Avatar Anna sanoo:

  Mun ehdoton suosikki on se cookies & cream! Kokeilin joitan muitakin makuja, mutta en oikein tykästynyt niihin. Tota S’moresia en oo vielä kokeillu, pitäs ehkä testata. Samoin tää minttuihanuus menee kyllä testattavien listaan, kuulostaa just sellaselta mihin mä tuun rakastumaan :D

 9. Avatar Sofia sanoo:

  Olen kyllä näistä patukoista todella monesti kuullut, mutten kuitenkaan itse jostain syystä ostanut… :D Miten muuten tuo ravintosisältö, onko esim. lisäaineita tai säilöntäaineita tms?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   questnutritionin sivulta löytyy kaikki info, mutta kopsasin sieltä tän patukan sisällön:

   MINT CHOCOLATE CHUNK
   INGREDIENTS: Protein Blend (Milk Protein Isolate, Whey Protein Isolate), Soluble Corn Fiber (Prebiotic Fiber), Water, Almonds, Cocoa Butter, Cocoa (Processed with Alkali), Natural Flavors, Erythritol, Palm Oil, Dextrin, Sea Salt, Sunflower Lecithin, Sucralose, Color (Fruit Juice, Turmeric), Coconut Oil, Xanthan Gum, Baking Soda, Peppermint Oil, Steviol Glycosides (Stevia).

 10. Avatar Maya sanoo:

  Tätä on pakko saada!!! :)

 11. Avatar Maija sanoo:

  Eikä, pakko saada maistaa!! :p

  Mun lemppari on vadelma-valkosuklaa, mutta kaikki käy. ;D Questbarit on mulle ku karkkia, jos ne ois yhtä edullisia kuin namuset ni en koskaan varmaan ostaiskaan mitään muuta makeanhimoon! Välipalana ne ei oikein toimi mulla, jää yleensä nälkä niiden jälkeen. Joskus vetäsin kaksi naamariin peräkkäin mut se oli virhe. :D Tuli ähky :D

 12. Avatar Jenni sanoo:

  Näitä on pakko saada. Minttu-suklaa on paha heikkous mulle. En vaan viitsis ostaa jotain jättiboksia jos ei olekaan hyvää, osa Questeistä on tosi hyviä (just toi Chocolate Chip Cookie Dough esim) ja osa aika kaameita. Muutenkin aika harvoin syön näitä patukoita (lähinnä vaan hätävarana) niin saattaisi mennä huonoksi. Tulisipa Suomeenkin…

 13. Avatar ulla sanoo:

  Minkäs makuinen tuo s’mores on ? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   se oli joku keksi-suklaa-vaahtokarkki juttu, en edes muista tarkallleen muuta kuin että hyvää on :D

 14. Avatar janica sanoo:

  En oo koskaan maistanut Questeja, tekis kovasti mieli testata! Tapaan syödä usein Cocovin luomu proteiinipatukoita. Mitä mieltä oot niistä? Ootko koskaan testannut ja jos olet, mitä tykkäsit?:)

 15. Avatar Hmm sanoo:

  Mä tykkään kyllä näistä patukoista, syön yleensä ku oon kaupungilla ja ei oikee jaksa miettiä mitään erikoista syötävää ja punnitse & säästä (tai muu kauppa joka näitä myy) on lähellä :)

  Hei muuten, nyt kun viimein muistan, haluaisin kysyä erästä asiaa. Olen treenannut puolisen vuotta, ja lihakset on ihan kivasti kehittynyt. Huomasin, että olen tehnyt hieman väärin, sillä jalkalihakseni ovat todella voimakkaat ja näkyvät, mutta muualla ei sitten niinkään… Tietysti tämä on perinnöllistäkin ja tiedän, että jalkani ovat minussa se voimakkain osa, mutta myös samalla ne ovat olleet se suurin häpeä ja siksi olen treenannut niitä vähän liiaksi… Nyt tulos on se, että jalat on aika paketit ja muu kroppa…. no… Tuntuu, että yläkroppa olisi ihan eri paria.

  Mitä olet mieltä, miten korjaisin tämän? Ajattelin, että otan nyt käsitreenin suurempaan asemaan, mutta pitäisikö jalkatreeneistä luopua hetkeksi ihan kokonaan?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kannattaa tosiaan satsata yläkropan treeneihin vähän enemmän ja tehdä vain ns ylläpitoa alavartalolle, esim. treenaamalla ne kerran viikkoon tms =)

 16. Avatar jossu sanoo:

  kuulostaa niin lupaavalta!pakko tesmiä kun tulevat lähipuoteihin myyntiin:) olen aika noviisi näiden proteiinipatukoiden kanssa, enkä ihan tiedä miten ajoittaa niiden syöminen…ennen treeniä tai treenin jälkeen? hätävara-ateriankorvikkeena? onko jokin määrä, mikä olisi hyvä syödä enintään viikossa..? kiitos jo etukäteen ja rakastan blogiasi:3

 17. Avatar laura sanoo:

  Mun mielestä kyllä cinnamon roll on aina ja vaan paras! Hyvä koostumus, ei liian makea, taikinainen, eikä siinä ole sitä luonnotonta makeutta joka monissa (kuten cookies & creamissa ja vaikkapa s’moresissa on). Se on todellista nannaa, menee jälkiruoasta <3

 18. Avatar mersu sanoo:

  Ostin tänää elämäni ekan Questbarin. Oli pakko kokeilla kun kaikki hehkuttaa… ja oli aivan taivaallisen makusta! OMG, mistä oonkaan jääny paitsi!! Harmi vaan kun on niin kallis ettei kovin usein viitti ostaa :/

 19. Avatar Sara sanoo:

  Oi hitsi! Haluisin kovasti maistaa tätä makuu, mutta questnutritionin sivuilta tilaaminen vaatis isomman tilauksen, että tulis edullisemmaks… :'( minttusuklaa ois meinaan varmasti superherkku ❤️

Kommentoi