HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ

Moikka! Päivän jumppailut takana ja nyt olisi jälleen viikonloppu edessä. Huomenna järkätään Indiedaysin Blog Awardsit ja itse en nyt sittenkään pääse paikanpäälle, koska työt. Olis ollut tosi kivaa lähteä juhliin, mutta toisaalta matka Helsinkiin on sen verran pitkä, ettei sinne ihan joka viikonloppu jaksa ajella. Luvassa on siis töitä ja rentoilua, meidän pitäisi laittaa terassia myös kesäkuntoon. Oon ajatellut tehdä sellaisen DIY-sohvaryhmän, josta lisää myöhemmin sen onnistuessa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään tuli vedettyä taas viikon kolmas bootcamp-treeni, teemana meillä oli koko vartalon ohjelma. Oon kyllä tosi iloinen, että tunti on otettu näin hyvin vastaan ja siellä on käynyt hyvin porukkaa koko kevään. Leikittelin myös ajatuksella lisätä toisen tunnin kesäksi ilta-aikaan, mutta ongelmaksi muodostuu jälleen kerran riittämätön aika, sillä se tietäisi sitä että mun täytyisi luopua jostain muusta tunnista ja laittaa bootcamp tilalle. Tässä on parhaillaan kesän aikataulun suunnittelu jo hyvällä mallilla, joten katsotaan miten käy!

Iltapäivällä mulla oli pitkästä aikaa Spinning-Bodypump ohjaus. Tämä tunti on jaettu toisen ohjaajan kanssa ja viime viikkoina on käynyt niin, että aina kun on ollut mun vuoro, mulla on ollut joku este. Oli kyllä kiva vetää pitkästä aikaa pumppia! Pidin lämmittelyn nykyisestä ohjelmasta ja miksasin muut vanhoista. Diggailen kovasti vanhojen BP-ohjelmien biiseistä. Etenkin ohjelmat 70-80 välillä, sisältävät hyvää settiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpan jälkeen piipahdin Fitnesstukussa hakemassa hieman täydennystä hupeneviin varastoihin. Sen jälkeen perinteinen posti-reissu. Meikäläinen on kyllä niin vakioasiakas Vaasan postissa, että kohta ei tarvita enää edes henkkareita. ;)

Elättelin toiveissa, että Fitnesstukussa olisi ollut valikoimissaan uutta Questbar-makua, mutta sain valitettavasti pettyä. Mielestäni kuulostaa ihan älyttömän hyvältä tämä uusi luomus, meitsi kun on ihan hulluna minttusuklaaseen muutenkin! Onko joku päässyt jo maistamaan?

Viime aikoina treenit ja jumpat on sujuneet tosi hyvällä energialla ja fiiliksellä. Silloin tällöin esiintyvällä auringolla on ainakin muhun tosi suuri vaikutus ja fakta on se, että kyllä sitä herää hieman iloisempana uuteen päivään, kun aurinko pilkottaa sälekaihtimien välistä aamulla, eikä illalla töistä lähtiessä ookkaan ihan säkkipimeää. Nyt on myös oiva hetki avata treenikausi ulkona, sillä lenkkeilyn lisäksi, mahdollisuudet ovat ihan rajattomat. Erilaiset HIIT-treenit onnistuvat hyvin ulkona, mäkivetotreenit, porrastreeni, loikkatreenit ja kuntopiirit ovat kaikki omiaan ulkotreeneihin. Myös Bikini Bootcampin treenejä voi tehdä vaikka omalla takapihalla, jos sellaisen omistaa. Painoiksi käyvät täytetyt limsapullot ja steppilaudan korvikkeeksi penkki, rappunen tai vaikka saunasta alin porras, joka on usein irtonaisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meilläkin on nyt ensimmäistä kesää oma piha, jota ajattelin itse hyödyntää ainakin kesälomalla. Kiva kun voi treenailla myös kotona. Mä en oo koskaan ollut mikään kotitreenaaja ja mielummin lähden ihan salille tai sinne lenkkipolulle hikoilemaan, mutta omassa pihassa voisi kyllä heittää jotain kuntopiiriä nyt kun sellainen tila kerran on.

Loppuun vielä lempparibiisi ja mukavat viikonloput kaikille!


6 Responses to “HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ”

 1. Avatar Linnea sanoo:

  Hei! Olipa ihanan iloinen postaus. Muutenkin blogiasi on aina niin mukava lukea, sillä susta huokuu sellainen ihana positiivisuus ja elämäniloisuus. Oikein kivaa viikonloppua, toivottavasti löydät töiden ohessa myös aikaa rentoutua ja latailla akkuja – sun treenimäärä on nimittäin tosi hurja! Peukkuja!

  t. Linnea
  http://linnealisa.blogspot.fi/

 2. Avatar Anette sanoo:

  Moi! Olisin kiinnostunut tietämään, voiko wsc ladies clubille vielä ottaa kaverin tutustumaan ilmaiseksi kuten Lady Line -aikoina? :-) olisi kiva päästä siskon kanssa yhdessä treenaamaan :-)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Voi kyllä ottaa, kannattaa olla yhteydessä vastaanottoon/palveluneuvojiin! :)

 3. Avatar Salla sanoo:

  Voi kesä ja ulkotreenit! <3 Minä tykkään aina kesällä treenata omalla parvekeella, tai porukoiden luona puutarhassa :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Jep, ilmoista kannattaa kyllä nauttia niin kauan kun niitä riittää =)

Kommentoi