RÄJÄHTÄVÄ PEPPUTREENI

IMG_6504_Fotor_CollageVuoden viimeistä päivää viedään! Kävin eilen aamupäivällä tekemässä salitreenin jaloille ja pakaroille. Edellisestä alavartalo treenistä on kulunut jo kuukauden päivät, joten voitte kuvitella millaiset lihaskivut meikällä on tällä hetkellä. Itse asiassa heti treenin jälkeen alkoi särkeä lihaksia ja käveleminen muistutti lähinnä vaappumista. Onneksi mulla oli muutamia tunteja aikaa ”palautua” illan jumppia varten. Täytyy kyllä sanoa ettei oo pitkään aikaan ollu niin hapokas rpv kuin eilen. Tänään vedin vielä vuoden viimeisen bodyattackin aamupäivällä ja nyt ollaan matkalla uuden vuoden viettoon, ähtäriin mökkeilemään.:)

Kirjoittelen pädillä, joten pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä. Mennään siis suoraan asiaan, eli eiliseen treeniin!

Treeni koostui ihan perus voimaliikkeistä joiden väleihin sekoittelin plyo-liikkeitä. Treeniin meni aikaa vain 60 min lämmittelyineen, mutta omasta mielestä oli todella tehokas setti!

Lämmittely: 10 min juoksumatolla, jonka jälkeen oman kehon painolla kyykkyjä, penkille nousuja yms.

 1. Takakyykky 10-12 toistoa + vuorikiipeily 50 x /4sarjaa
 2. Askelkyykky 10 toistoa per jalka + boxihyppy 10 x /4sarjaa
 3. Aasinpotku HOIST-laitteessa (donkey kick) 10 toistoa per jalka + sammakkoloikka 10 x /4sarjaa
 4. Yhden jalan jalkaprässi 10 toistoa per jalka + kirppuhyppy 6 x per jalka /4sarjaa

Jos haluatte katsoa sammakkoloikan tai kirppuhypyn videolta, molemmat löytyvät bikini bootcampin treenivideoista :)

Oikeen mahtavaa Uutta Vuotta 2015! <3


11 Responses to “RÄJÄHTÄVÄ PEPPUTREENI”

 1. Avatar sue sanoo:

  Vaikuttaa hapokkaalta!!:) montako kertaa toistit aina yhen liikeparin? Kokeiluun menee tämä setti, ehdottomasti!

 2. Avatar Kirsi sanoo:

  Hyvän kuuloinen treeni! Miten nuo kaksi viimeistä ”pääliikettä” voisi korvata kun käytössä ei ole laitteita? Mulla on pieni kotisali, kyykkyteline+painot on, käsipainoja, trx- remmit, kahvakuulia, jumppapallo, steppilauta, kuminauhoja.. Pistoolikyykky?Kuminauhalla potku?
  Olen innostunut touhuamaan kotona kehonpainon ja myös ”raudan” avulla. Kun vain käyttää mielikuvitusta niin kyllä tulee hiki ja olo auvoinen:) Kiitos muuten HIIH/tabata vinkistä. Löysin spotifystä hyviä settejä ja kyllä nyt aika juoksumatollakin kuluu:)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos!
   Tuon aasinpotkun voi tehdä esim kuminauhan kanssa ja yhden jalan prässin esim. pistoolikyykkynä
   :)

 3. Avatar Emmis sanoo:

  Hei Aino! Aattelin kysäistä sulta, kun sä varmaan ohjailet crosstreenejä, että millaista se on? Jotain löysin toki netistäkin, mutta onko se jotain tän tyyppistä MYÖS Suomessa? https://www.youtube.com/watch?v=fgKX5VAz9SE :)
  Ja sopiiko tuommoinen kelle vaan?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mä en ohjaa crossfittiä tai crosstariningia, mutta samantyylisiä olen ohjannut. :) Toki noita voi tehdä kuka tahansa halutessaan. Hommaahan voi helpottaa alkuun käyttämällä helpompia liikkeitä jos liikkeet ovat liian vaikeita.

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Moi! Aattelin alkaa tekemään noita sun bootcamp treenejä, kannattaako sen lisäksi käydä salilla tekemässä ihan perus punttitreeniä vai onko noi ihan hyvä ’korvike’ :)?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Voit tehdä ihan pelkästään bootcampin treenejä, niillä saa jo tulosta aikaan kun malttaa tehdä säännöllisesti. Huomioithan että tämä ei kuitenkaan ole lihasten kasvatus ohjelma :)

 5. Avatar Sofia sanoo:

  Itse meikäläiselläkin on aikamoiset lihaskivut nyt reisissä ja pohjeissa ja vähä kaikkialla viikon treeneistä… niin kelasin vähän että olisi todella kivaa jos tekisit jonkun postauksen venyttelystä! :) Löysin kyllä jotain vanhojakin mutta kuitenkin :D ja hyvää uutta vuotta! :)

 6. Avatar AA sanoo:

  Hyvää uutta vuotta !

  Milloin palaat töihin, vai oletko jo palannut? :)

Kommentoi