Kauneusihanteet ja Kim Kardashianin paljas peräsin

Kauneusihanteet vaihtelevat aikakausittain ja keneltäkään ei ole varmasti jäänyt huomaamatta, että pyllyt ovat pop. 2000-luvun aikakaudella, kauneusihanne on muuttunut laihasta kurvikkaaksi, ja viimeistään tämän vuoden puolella homma on mielestäni räjähtänyt käsiin. Lähes jokainen treenistä kiinnostunut naispuolinen henkilö on herännyt kyykkäämään muhkeampia pakaroita tai ostamaan freddyn pyllyhousut. Vuoden alussa (..ja edelleen) blogit pursuilevat ohjeita erilaisiin pakaratreeneihin ja ihmeellisimpiin liikkeisiin. Mullakin on muuten tulossa jalka/pepputreeniä taas pitkästä aikaa.

kkcover2(rgb)watermark

No mutta, ei kait siinä mitään. Pakaralihakset ovat erittäin hyödylliset lihakset, kun ne ovat kunnossa. Lihastasapainokin on hyvä juttu, sillä useammat kärsivät enemmänkin etureisidominanssista, kuin liian vahvoista pakaralihaksista. Yleensä kuitenkin jossain vaiheessa hommat alkaa mennä yli. Joku haluaa aina olla parempi kuin muut, tavalla tai toisella. Fyrk finns, eli kun fyrkkaa löytyy, ei tarvitse paljon salille katsella ja saat ne pakarat myös ilman duunia. Erilaiset kirurgiset toimenpiteet ovat yleistyneet pakaraimplanteista rasvansiirtoon.

Itse en tuomitse kauneusleikkauksia, mutta en lähtisi leikkauttamaan mitään, mihin voin itse vaikuttaa. Eli jos haluaisin muhkeammat kinkut, suuntaisin kyllä mielummin salille ja tekisin työtä tuloksien eteen. Mulla on luonnostaan kapea lantio ja aika pieni pylly jos niin voi sanoa. 😀 Se ei ole koskaan haitannut, mutta toki olen minäkin käynyt veivaamassa lantionnostoja ja kyykkyjä viimeisen vuoden aikana. Pyöreämpi peppu ei olisi pahitteeksi, mutta se ei ole mikään pakkomielle tai asia jota mietin usein.

kkmiddle(rgb)watermark

Sitten on ne, joilla on luonnostaan muhkea takamus. Kim Kardashian taitaa olla luonnostaankin erittäin muhkea, mutta on silti lukemani mukaan tehnyt erilaisia kauneusleikkauksia tullakseen vieläkin kurvikkaammaksi. Luin, että hänelle olisi tehty rasvansiirto reisistä pakaroihin, jolloin tuo muutenkin iso kankku, muuttui entistä kurvikkaammaksi. 😀 Mitä mieltä te olette, koska menee yli? Meneekö tämä yli? Kuvia on toki (uskoakseni) muokattukin rankalla kädellä, mutta viesti mitä kuvien avulla lähetetään, on aika selkeä.

kkcover1(rgb)watermark

Kuvat lainattu täältä.


4 Responses to “Kauneusihanteet ja Kim Kardashianin paljas peräsin”

  1. Esmb sanoo:

    Imo tykkään kyllä mudokkaista pyllyistä, mutta rajansa kaikella: ainakin sen esittelyllä. Esimerkiksi noi kimin kuvat saa vaan oksennuksen suuhun, tulee mieleen viime vuosituhannen silikonipallotissi- trendi.

  2. Nanna sanoo:

    Hyi kamala noita kuvia, tuollaisessa takamuksessa ei kyllä mun silmissä ole mitään kaunista, liika on liikaa tässäkin! 😀 Oma vartaloihanteeni on ennen kaikkea sopusuhtaisen sporttinen, enkä yleensä ottaen pidä kovin näkyvistä lihaksista, minun silmissäni esim. tanssijoilla on yleensä kauniimpi kroppa kuin fitness-urheilijoilla. Ja sitä paitsi eri ihmisille sopii erilainen vartalokin, jotkut ovat luonnostaan hoikkia ja näyttävät mielestäni vähän oudolta, jos bodaavat ”liikaa”, kun taas joidenkin on ihan turha tavoitellakaan mitään balleriinakroppaa.

  3. Annes sanoo:

    Joo ei tää kuva muakaan sytytä mutta oon silti ymmärtänyt että tässä takamuksessa ei oo mitää ylimäärästä vaa ihan omaa tavaraa. Muistan ko joskus kipiänä kattelin sitä amerikkalaista Doctors-ohjelmaa nii ne kuvas tän Kardashianin perseen ja totes että aitoa tavaraa on, eikä sinne oo mitää lisätty. 😀 Latinoilla on vaa nii erilainen keho luonnostaan ko meillä suomalaisilla. Nimimerkillä vain hartiaa löytyy omasta takaa ja muu on hankittava salilla 🙂

  4. Miuku sanoo:

    minusta on todella myrkyllistä, että täällä kommentoidaan toisten naisten ruumiita ”oksennusta suuhun tuoviksi” ja ”kamaliksi”. kim kardashian on selkeästi ylpeä omasta vartalostaan, raskausmyllerryksien jälkeenkin ja sopisi antaa hänen nauttia siitä. onko minunkin koon 46 vartalo, jossa urheilen ja liikun, tanssin ja näyttäydyn uikkareissa ”oksennusta suuhun tuova” ja ”kamala”?

    shoppaamaton kuva on minusta upea!

    http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s–Py0hoPS7–/h0kvlcxkylzx08pkojul.png

Kommentoi