8 asiaa joita et tiennyt minusta

Taas maanantai! Joskus kyllä tuntuu, että nämä viikot toistaa itseään ihan liikaakin. Onko teillä muilla samanlaisia fiiliksiä vai olenko ainoa elämääni kyllästynyt? No ei nyt sentään, ihan kiva viikko on tulossa. Loppuviikosta pitäisi taas hurauttaa Helsinkiin I Love Me – messuille, joten jotain erilaista onpi luvassa. Muuten aika samaa rataa mennään, ainakin viikon alkuosa. Eilen oli aivan ihanan rento päivä, bloggaamisen jälkeen yritin pysytellä pois koneelta ja kännykkäkin lojui suurimmaksi osaksi pöydällä äänettömällä. Välillä oli toki pakko käydä julkaisemassa kommentteja eiliseen postaukseen, koska aihe puhutteli ja kommenttejakin ropisi kivasti. Täytyy lukea ne vielä ajan kanssa, huolella läpi. :)

Jotta kaikki ei menisi ihan sillä samalla tavalla, ajattelin jakaa tänään hieman juttuja itsestäni. Kun on kirjoittanut blogia 4-vuotta, on aika vaikea keksiä jotain mitä ei olisi vielä kertonut itsestään. Yritetään kuitenkin. :)

1. Olen aika agressiivinen autokuski, manailen ja kiroan itsekseni ratissa, kun kukaan muu ei osaa tietenkään ajaa yhtä hyvin kuin minä. Ja aina on sitä paitsi punaset kun saavun valoihin. argh! ;)

IMG_20140924_142722

Jos näette liikenteessä, varokaa mä tuun!

2. Kun olemme mieheni kanssa kahdestaan, puhumme yleensä kirjakielellä, erilaisilla murteilla tai muuten vaan oudoilla sanalyhenteillä (tai pidenteillä) esim. Halloroi  tai lloroi (hei, heippa), mennäänkö –> mennäröidäänkö. Harvemmin siis mitenkään normaalisti. :D Kun puhun koirallemme, käytän typerää nössöilyääntä, kuten vauvoille höpötellessä.

3. Jos jokin ilmiö on pinnalla ja kaikki hokevat, tekevät tai ostavat samaa, niin minä en ainakaan. Yritän olla vastarannankiiski ja haluan olla periaatteesta erilainen. :D

4. Kun olin nuori, vein päivittäin toisten ihmisten koiria ulos. Mulla oli varmaan viisi ulkoilutettavaa ja halusinkin kovasti oman koiran. Nyt myöhemmällä iällä mun eläinrakkaus laantui ja en ollut toisaan mikään eläinfani, kunnes tuo ruttunaama muutti meille. Pentu on sulattanut mun kovan sydämmen ja joskus voisin vaan kyylätä sitä jatkuvasti, kun se nukkuu tai makaa. Nössöä, i know! :D

2014-09-14-21.34.58-575x1024

20140926_220603

5. Olen huono rahankäyttäjä. En juurikaan osaa säästää ja käytänkin pennosia ihan liian huolettomasti. Teen paljon töitä, joten miten fiksua olisikaan ollut säästää pahan päivän varalle, mutta meikäläinen on aina laittanut kaiken haisemaan. Nyt oon tosin avannut säästötilin ja yritän opetella rahan käyttöä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

6. En pidä matkustelusta. Välillä tuntuu, että matkustelusta on pakko pitää, mutta mua se ei sen kummemmin sytytä. Oon kotirotta ja mielummin lojun kotisohvalla kuin lähden jonnekin. Viikon reissu jonnekin lämpimään silloin tällöin maistuu toki, mutta muuten en kaipaa kotoa poistumista! Koen erilaiset viikonloppureissutkin enemmän stressaavina kuin lomana. Kun palasin matkaoppaan hommista, mulla oli varmaan kaksi vuotta kunnon ”inho-reaktio” kaikkia turistirysiä ja matkakohteita kohtaan. :D

1929637_35372630576_7184_n

7. Olen todella spontaani ihminen. En jaksa pohtia, suunnitella ja miettiä liikaa, vaan toteutan asioita hetken mielijohteesta. Lähdin esim. aiemmin mainittuun matkaoppaan työhön erään miehen perässä, vaikka en ole mikään kielinero tai muutenkaan en ollut koskaan haaveillut, saati ajatellut tekeväni kyseistä työtä. :D

8. Nukkuminen on mulle pyhä asia. Jos mies lähtee baariin, pyydänkin usein häntä menemään muualle yöksi, jottei tarvisi herätä yöllä kolinaan. :D Nykyään nukun myös korvatulpat korvissa, sillä nuo kaksi kanssakumppania ovat aika kovia kuorsaamaan. Lisäksi on ihanaa kun ei kuule kuin oman hengityksen. Jos herään yöllä, mun on vaikea saada uudelleen unta ja sen vuoksi vältän heräämistä kuin ruttoa!

Sellaisia ”paljastuksia” tänään, tuliko ylläreitä?


14 Responses to “8 asiaa joita et tiennyt minusta”

 1. Avatar Niinis sanoo:

  Moikka! Kiva postaus, tämmöset randomit faktat on aina hauskaa luettavaa ja näistä löytääkin usein myös paljon itseään :-) mulla sama juttu esimerkiksi tuon matkustelun kanssa, oon todellinen kotihiiri..

  Sitten vielä ihan toisenlainen kysymys! Olen tulossa syyslomalla Vaasaan reissulle ja ajattelin että olisi kiva parin päivän aikana käväistä joku ilta jumppailemassa. Onko teidän LadyLinelle mahdollisuus tulla kertamaksulla vaikkapa ryhmäliikuntatunnille? :-) minkä hintainen on yks tunti tai sitten salikerta? Kiitoksia etukäteen!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Kiitos! :) Laita mulle mailia kun oot tulossa niin saat tulla testaamaan meidän palveluita veloituksetta :)

 2. Avatar Inkeri sanoo:

  Siis ihanaa ku joku toinenki ei tykkää matkustamisesta! Kaikki mun ystävät on kokoajan menossa jonnekkin (monta kertaa vuodessa) ja oon miettinyt et oonko mä jotenki erikoinen kun ei matkustelu sytytä? tulee vaan lisää stressiä. ja totta, voi sitä _joskus_ matkustaa mutta alleviivaan joskus :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Juu,tässäkin asiassa on varmaan erilaisia luonteita, toiset tykkää ja toiset ei niin paljon. Et oo mitenkään erilainen, ihan normaali ;)

 3. Avatar Noora Turunen sanoo:

  Voi toi ruttunaama sulattaa kenen tahansa sydämen! Jos ei sulattaisi niin silloin olisi jotain pahasti vialla!

 4. Avatar pauliina sanoo:

  Kivan erilainen tää postaus :) Ois kiva jos kertoisit enemmänkin jossain postauksessa tosta sun matkaoppaan työstä!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos, juu täytyy katsoa jos keksisin siitä jotain kirjoitettavaa! :)

 5. Avatar Jullellson sanoo:

  Hehe, kohta 3 ei ainakaan pidä raakasuklaan ja muiden hurlumhei-lisäravinteiden (macajauheet, goijimarjat jne.) kohdalla paikkaansa!

  Muutoin kyllä hauskoja faktoja, kiitos myös muuten viihdyttävästä blogista!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Paitsi että käytin niitä jo kauan ennen tätä buumia ;)
   Eipä kestä, kiva jos miellyttää!

 6. Avatar Aino sanoo:

  Hei! Tässä olen sun blogia lueskellut vähän aikaa ja itsellä on ruvennut kytemään halu aloittaa jokín uusi urheiluharrastus, kuten esim. salilla käynti tai bodypump tai spinning. :) Olen hoikassa kunnossa ja lenkkeilen usein, mutta nyt tekis mieli saada vähän lihasta, joten kysyisinkin sulta mikä olisi hyvä laji saada lihaksete kasvamaan ja kuinka usein suurinpiirtein viikossa pitäisi harrastaa? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hei! Kiva kuulla että oot saanut inspiraatiota täältä :)
   Jos lihaskasvua haluat, silloin kannattaa suunnata kuntosalille nostamaan painoja! Aloittelijat saavat alkuunsa melko helpolla tuloksia, mutta yleensä sellainen 3 kertaa on aika hyvä määrä liikuntaa alkuun!

 7. Avatar Jenna sanoo:

  kiva ja mielenkiintoinen postaus! olisi kiva kuulla enemmän juttuja susta, ilman sitä treenipuolta vaikka tiedän että tämä onkin treeniblogi ja haluat todennäköisesti pitää yksityisyytesi:)

Kommentoi