3 tuntia treeniä, ruokakuvia ja lemppari smoothie

Hyvää lauantai-iltaa kaverit! Myös tämä lauantai on ollut touhua täynnä. Nyt vasta pääsen hengähtämään ensimmäistä kertaa koko päivänä. Aloitin aamuni samaan tapaan kuten jokaisena lauantaina, eli ohjaamalla spinningin ja body-tunnin. Sain suunniteltua bodyyn kokonaan uuden lämmittelyn, joka koostuu siis kuudesta kappaleesta. Heti paljon virkistävämpää ohjata, kun on uutta musiikkia ja uusia koreografioita!  Jumppien jälkeen mulla oli yksi PT-ohjaus ja siitä syöksyinkin kotiin tankkailemaan ruokaa. 

DSC01308

DSC01307

Evellä oli iltamenoja tänään, joten oltiin sovittu yhteiset pakaratreenit iltapäivälle kl. 16:00. Ruokailun jälkeen mulla oli hetki aikaa rentoutua, joten heitin pään tyynyyn ja piikkimaton selän alle. Nukuin 45 minuuttia, jonka jälkeen olin jälleen ready to go! 

IMG_5147 IMG_5148

Vedettiin tunnin tehokas treeni ja loppuun tuli kokeiltua maven maksimipainoja. Ei ehkä ihan paras idea kokeilla kolmen tunnin treenaamisen jälkeen maksimeja, mutta kokeilin kuitenkin. Ei ihan noussut 120 kg, ensi kerralla sitten. 😀 Treenien jälkeen painelin vielä infrapunasaunaan Saran (kuvassa) kanssa. Saunan jälkeen 45 minuuttia hierontatuolissa ja nyt on tämä tyttö valmista kauraa. Matkalla kotiin kiitin itseäni siitä, että tein eilen suuren pannullisen ruokaa, sillä tämän setin jälkeen ei olisi jaksanut enää alkaa kokkailemaan…

DSC01313 DSC01312Mulla on uusi ruoka-kausi. Nimittäin smoothie-kausi. Olen juonut päivittäin 1-2 tuopillista alla olevaa herkkusmoothieta. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta lakritsiuutejauhe antaa mukavan erikoisen maun. Mielestäni lakritsi sopii todella hyvin yhteen marjaisen maun kanssa.

DSC01309 DSC01311

 


12 Responses to “3 tuntia treeniä, ruokakuvia ja lemppari smoothie”

  1. Mia sanoo:

    Heippa!

    Saisiko tuon ruuankin reseptin, näyttä hyvältä. 🙂

  2. Nimetön sanoo:

    Mistä olet ostanut tuon mushroom mixin ja makeuttamattoman mantelijutun?

    • ainor sanoo:

      Mantelijuoman citymarketista ja sen mushroom mixin Feel Vividiltä. Jos klikkaat sitä mushroo mixiä tekstissä, pääset Feel Vividin nettisivulle 🙂

  3. Jade sanoo:

    Mistä tota makeuttamatonta mantelimaitoa oikein saa? Itse olen tähän mennessä vain löytänyt sitä tavallista, jota oon sitten myös käyttänytkin 🙂 mutta olis kiva kokeilla tota toistakin jos jostain löytyisi!

  4. Eve sanoo:

    Oilsit ny pannu sen mavevideonki tänne 😉 Ens viikolla olis ollu vertailukohtaa sit

  5. Minna h sanoo:

    120kg on tosi paljon kevyeen painoosi nähden -ja muutenkin!!

    Paljonko nousi, jos saa kysyä?

    • ainor sanoo:

      Mitähän se lopulta oli..90 kg vissiin. Uskon vakaasti, että saan maasta yli 100 kg jos saan nostaa levänneenä 😀

  6. roosa sanoo:

    Toi kala mitä noissa ekoissa kuvissa on ni onko se vaan kaupasta ostettua valmiiksi savustettua? 🙂

    • ainor sanoo:

      Kyllä. Se oli valmispakkaus loimulohta. Mulla on noita pakkauksia aina jääkaapissa varalla, jos tulee kiire niin on tosi helppo keittää kylkeen hieman couscousia ja salaattia!

Kommentoi