Päivä jumppaohjaajan lenkkareissa

Useasti kysellään millaisia työtehtäviä mun ammattiin kuuluu. Jotkut miettii, että vedetäänkö niitä jumppia 8.00-16.00 vai mitä? No ei vedetä, onneksi 🙂 Ajattelinkin kertoa teille mun normaalista päivästä, mitä teen, miten paljon ja milloin. Päivät toki vaihtelee melkoisesti, mutta tässä on yksi esimerkki!

IMG_4197Heräsin tänään herätyskelloon kl 10:00. Tai noh… torkutin pari kertaa, koska olin herännyt jostain syystä aamuyöllä ja olin hereillä hetken ennen kuin nukahdin uudelleen. Vedin aamupuuron napaan ja lähdin kiireellä töihin. Avaimetkin olin ehtinyt hukata omaan treenilaukkuuni 😀

Kl. 11:00-13.00 Mulla oli PT-ohjauksia. Vedin asiakkaalleni BODYSTEP-tunnin, pääsin siis itsekin samalla hikoilemaan. Ollaan harjoiteltu hieman steppi-tekniikkaa, jotta uudelle tunnille on mukavampi lähteä kokeilemaan. Toinen PT-ohjaus tehtiin kuntosalin puolella.

Kl 13:00-15:00 Hoidin muutaman työasian. Vastaan salillamme oikeastaan kaikesta mikä liittyy ryhmäliikuntaan. Meillä on myös tiistaisin henkilöstöpalaveri, jossa tuli istuttua tunnin verran.

Tämän jälkeen suuntasin kotiin (asun noin 200m päässä) ja tein ruokaa. Yleensä syön lounaan 13-14 aikaan, mutta tänään pääsi hieman venymään…

DSC00750

 

Tämän hetken kausi on tuo juuremuusi, johon sekoitan myös bataattia mukaan. Syödessä aloin samalla puuhailla illan jumppien parissa. Mixasin tänään BODYCOMBATIN mikä tarkoittaa, että mietin uudet kappaleet, opettelin ne ja laitoin listan kuntoon iphoneen ja ipodiin (Mulla on aina 2 soitinta varmuuden vuoksi).

Tämän jälkeen aloin kertaamaan RPV-ohjelman biisejä, jotka vaihdoin viime viikolla. Tarkoitus oli ottaa yksi uusi biisi lämmittelyyn, mutta mixausohjelma ei suostunut tekemään yhteistyötä, joten se sai jäädä seuraavaan kertaan. Samalla vastailin työmaileihin, joita ei tänään ollut kovin paljoa. Tähän kaikkeen meni 3 tuntia ja kello olikin 18:30, jolloin sain jälleen lähteä kiireellä hiihtämään töihin 😀 Puuhatessa ehdin imaista välipalaksi smoothien mustikoista, banaanista, mantelimaidosta.

18:45-21.15 BODYCOMBAT-ohjaus ja RPV-ohjaus. Näiden jälkeen tein vielä yhden 3- jakoisen saliohjelman kaverille ja tarkistin että seuraavan päivän jumpissa on kaikissa ohjaajat ja oikeat nimet koneella 🙂

IMG_0087

 

Nyt olen kotona ja ruuat tuloillaan. Kiirellä suihkuun ja koneelle kirjoittamaan tätä postausta 😉

iltapalaa

iltapalaa

Päivän saldo: 3 h treeniä + kotona höntsäilyt ohjelmia opetellessa, paljon ihania iloisia asiakkaita, hikistä menoa, parhaat työkaverit ja hyvää ruokaa. Huomiseen!

 


5 Responses to “Päivä jumppaohjaajan lenkkareissa”

  1. mmaria sanoo:

    Hei, kysyisinkin vähä neuvoa, kun meillä on salilla lauantai aamulla pumppimaraton eli 2 tunnin pumppi klo 10.00. En yleensä treenaa aamuisin, joten kroppa ei ole tottunut aamujumppailuun niin vähän jännittää miten jaksan sielä, muuten kyllä käyn pumpissa 2-3 kertaa viikossa. Aattelinkin kysyä neuvoa että mitä sitä kannattaisi syödä aamulla? jos nyt ei tarvitsisi kamalan aikaisin nousta..

    • ainor sanoo:

      Heippa! Uskon että ihan normaali aamianen riittää. Ehkä voit lisätä määrää hieman normaaliin verrattuna. Kannattaa syödä hiilareita,proteiinia ja hieman rasvaakin tunti pari ennen. Nestettä voipi tankkailla jo huomenna perjantaina hieman runsaammin 🙂

      Mukavaa maratonia!

  2. Linda sanoo:

    Tosi kiva postaus! 🙂 vähän niinkun ”päivä Ainon kanssa”. Tällaisia olisi mukava lueskelle useamminkin! 🙂

    • ainor sanoo:

      Jee, kiitos 🙂 Kyllähän tällaisia voisi aina välilla tehdä useemminkin 🙂

Kommentoi