Nike Free Flyknit kenkiä Zalandosta

N1241A08Q-I00@1.1

kuvaa klikkaamalla siirtyy suoraan zalandolle

Moikka! Olen aiemmin kirjoitellut näistä ihanuuksista ja nyt huomasin, että niitä saa tilattua Zalando.fi verkkokaupasta! Kokoja oli vielä toistaiseksi aika paljon jäljellä ja päätin valita itselleni tämän värin…

N1241A08Q-K00@1.1

kuvaa klikkaamalla siirtyy suoraan zalandolle

Tätä ja muita värejä pääseepi tarkastelemaan täältä

Nyt mun täytyy rauhottua näiden kenkähommien kanssa. Nykyisellä varastolla mennään nyt ainakin tämä vuosi loppuun, enkä saa ostaa enempää pareja! Kukkaron nyörit kiinni, tai muuten saa alkaa jumpata vielä entistä enemmän, että pennoset riittää kaikkeen 🙂 Onneksi en kuitenkaan ostele juurikaan mitään muuta, kuin treenivaatteita ja kenkiä.

Onko joku teistä jo kokeillut kyseistä mallia? 

Sisältää mainoslinkin


4 Responses to “Nike Free Flyknit kenkiä Zalandosta”

  1. Ines sanoo:

    Ooh kokeilin jalkaani noita kun kaverini osti kyseiset popot ja voi ei ne tuntui ihanilta!! Niin kevyet ja hyvät jalkaan, eikä tarvi huolehtia että kenkä löystyisi tai muuta! Saa nähdä pitääkö itsekin ostaa… 😀

    • ainor sanoo:

      Oi, kuulostaapa lupaavalta! En malta oottaa omieni saapumista!
      Kyllähän hyviin kenkiin kannattaa aina satsata, etenkin jos treenaa paljon 😉

  2. Teemu Kunto sanoo:

    Miltäs noi on tuntunut? Tilasin viime viikolla kans, en malttaisi odottaa. Ootteko muuten käyttäneet sukkia noissa vai ilman?

    • ainor sanoo:

      Kengät ovat olleet hyvät. Mulla on vaan ollut pieniä ongelmia jalanpohjien kanssa, joten oon käyttänyt enemmän tukevia lenkkareita viime aikoina. Mutta tosi kevyet ja istuvat ovat nuo flyknitit!

Kommentoi