Fitnessguru kilpailun voittaja on..

Heippa! Aika julkaista voittaja. Oli erittäin vaikea valita kaikkien mahtavien kommenttien joukosta vain yksi :( Mulla oli aika montakin vaihtoehtoa joille olisin halunnut palkinnon antaa. Useasti aina palkitaan niitä jotka ovat tehneet elämäntaparemontin ja laihtuneet suuria määriä, mikä on kylläkin tosi hieno juttu. Päätin kuitenkin palkita hieman erilaisella periaatteella tällä kertaa…

Palkinnon voitti siis….

Minna

Minun tulisi voittaa palkinto, koska tarvitsen lisäproteiinia. Olen laihtunut viimeisen vuoden aikana liian paljon, koska olen aloittanut kestävyysurheiluharjoittelun (tähtäimessä maraton). En tajunnut aluksi sen vaikutusta kulutukseeni ja menetin painoani. Liian paljon kuitenkin lähti, muutakin kuin rasvaa. Olenkin tällä hetkellä lääkärin määräyksestä käytyäni tsekkaamassa, että kaikki on ok, ns. proteeinilisäkuurilla. Hän suositteli minulle nimenomaisesti myös proteiinilisien käyttöä, koska muuten minun voi olla hänen mukaansa vaikea saada tarpeeksi sitä. Fitnessgurun tuotteita olisi kiva saada käyttöön, koska olen kuullut niistä pelkkää positiivista. Ei olisi haittaa, jos proteiini jota kehoni tarvitsee, maistuisi vaikka minttusuklaalta :)

Toivotaan, että Minna saa pääsee takaisin terveelliseen painoon fitnessgurun herkullisten tuotteiden avulla. Onnea voittajalle!


No Responses to “Fitnessguru kilpailun voittaja on..”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Hyvä, että valitsit hieman ”erillaisen” voittajan! Kaikki paikat pursuaa laihdutusvinkkejä, mutta meitä jotka yrittää saada painoa nousemaan, ei huomioida ollenkaan. Itse kuulun siihen ryhmään, jonka paino putoaa
  erittäin herkästi. Kuitenkin tykkään nimenomaan kovatempoisista liikuntamuodoista. Kaikki vinkit ruokavalioon, jonka avulla saisi lisää massaa/rasvaprosentin nousuun, on enemmän kuin tervetulleita.

  • Avatar Jonna sanoo:

   Hei!
   Mulla olis kaksi 1kg Fittnessgurusta tilaamaani proteiinijauhepönttöä joutilaana. Makuina mansikka-valkosuklaa ja hasselpähkinä-suklaa. Molemmista olen mitallisen maistanut, mutta jäävät minulla käyttämättä, koska maku ei ollut mieleen. Nyt siis kyselen, josko täällä olis joku jonka ne haluaisi minulta ostaa. Molemmat on tilattu 2 viikkoa sitten eli uusia ovat. Voisin ne myydä jollekin niitä tarvitsevalle, koska en viitsisi niitä roskiinkaan heittää… Sähköpostilla voipi kysellä….. jonnaminttu@gmail.com

Kommentoi