Treenioutfit ja muistutus kilpailusta

Päivän ensimmäiset hikoilut tehtynä. Jumpat loikin tällaisella outfitillä 😀

IMG_3482Tarvisin todellakin paremman kameran, jotta voisin ottaa kunnon kuvia blogiin. En vaan tiedä kovinkaan paljon noista vempeleistä mikä on hyvä ja mikä ei. Täytyy varmaan perehtyä asiaan ja ottaa työn alle hankkia kunnon cämi 🙂 Jos tiedätte hyvän kameran joka ei olisi kovin suuri, mutta ottaa silti hyvänlaatuisia kuvia niin saa antaa vinkkejä, kiitos! Hintaluokka mielellään 100-300e? (saako tuollaisella summalla edes kameraa nykypäivänä 😀 )

Muistutan teitä vielä FITNESSGURU kilpailusta joka on käynnissä parhaillaan. Perustele kommenttiboksiin miksi juuri sinun tulisi voittaa 175 euron lahjakortti. Kilpailuun pääsee tästä.


4 Responses to “Treenioutfit ja muistutus kilpailusta”

  1. Eve sanoo:

    Jos haluat hyvälaatuisia kuvia, mutta ei mitään isoa järjestelmäkameraa niin ehkä sellainen välimuoto olis hyvä vaihtoehto 🙂 Pienikokoinen järkkäri, jossa on vähemmän toimintoja kun isommassa, mutta kuvanlaatu huomattavasti parempi kun normaali digikamerassa. Tässä esimerkiksi yksi varmaan aika hyvä vaihtoehto: http://www.gigantti.fi/product/kamerat/jarjestelmakamerat/EOS1100DDCKIT/canon-eos-1100d-18-55dc-jarjestelmakamera 🙂 Saanu 4,6 tähteä 5:stä käyttäjien arvostelussa.

  2. pee sanoo:

    Nykyään kunnon pokkareillaki saa kunnon kuvia. Itelläni on canon ixus joku 😀 ja on toiminu loistavasti. Lähes kaikki noista ixuksista on tosi käteviä jos et travitse mitää järkkäreitten huippuominaisuuksia vaan haluat vaan ottaa ihan perus kuvia. Hintaa omallani oli ehkä 200€ tosi näppärän kokonen ja värejäki on vaikka mitä!

  3. e.e sanoo:

    Hei mikä toi on toi sivu mihin oot linkannu noi sun kengät. Voiko tuolta tilaa? On ainaki halpoi 😮

Kommentoi