Luonnolista rasvanpolttoa & energiaa

Vihreää teetä pidetään teeladuista terveellisimpänä. Teen terveysvaikutusten taustalla ovat antioksidantit, erityisesti katekiinit. Runsaasti EGCG-katekiinia sisältävän vihreä tee -uutteen on osoitettu useissa tutkimuksissa kohottavan termogeneesiä sekä lisäävän energiankulutusta ja rasvan käyttöä energiaksi niin harjoituksessa kuin levossa. Rasvan palamista edistävän vaikutuksen lisäksi vihreällä teellä on myös monia muita terveydelle edullisia vaikutuksia. Teen sisältämät katekiinit alentavat LDL-kolesterolia sekä kohottavat HDL-kolesterolia. Vihreä tee -uutteen on myös osoitettu alentavan verenpainetta, vähentävän sydän- ja verisuonitautien riskiä, parantavan insuliiniherkkyyttä ja vähentävän tyypin 2 diabetesriskiä, sekä toimivan antikarsinogeeninä ja hidastavan aivojen rappeutumista.

Pomeranssin kuori-uutejauhe (Citrus aurantium) sisältää vitamiineja ja hivenaineita, mutta tärkeimpänä ainesosana on synefriini niminen yhdiste sen luonnollisessa muodossaan. Sillä on piristävä ja kestävyyttä parantava vaikutus, joka lisää varsinkin fyysistä suorituskykyä. Synefriini stimuloi beeta-3 reseptoreita, joita on runsaasti adiposyyteissä eli rasvasoluissa ja niiden aktivaatio stimuloi lipolyysiä (rasvakudoksen rasvojen pilkkotumista). Beeta-3 reseptoreiden aktivaatio lisää myös termogeneesiä eli lämmöntuottoa. Pomeranssin kuoressa on lisäksi useita muita ainesosia, jotka tehostavat  termogeneesiä. Pomeranssi-uutejauhe toimii hyvin synergisesti vihreän teen kanssa.

Monethan juovat kahvia ennen urheilusuoritusta saadakseen lisäbuustia treeniin. Mitä jos joisitkin kahvisi vihreällä teellä & pomeranssin kuori-uutteella terästettynä? Nämä kaksi ainetta toimivat synergisesti yhteen ja tehostavat toisiensa vaikutusta.

Kokeilin tätä kahvi-vihreätee-pomeranssin kuori- comboa ennen treeniä ja täytyy sanoa että morjensta pöytään :D Tunsin ”pientä” kuumotusta jo ennen treeniä ja itse treenin aikana hikikanavat huusi hoosiannaa, tehoja lähti selkeesti enemmän kuin normaalisti. Pomeranssi-uute nostaa sykettä, joten kannattaa aloittaa pieneillä annoksilla ja kokeilla varovasti ennen syketreenejä. Salitreeniä ennen tämä olisi varmasti loistava luonnolinen buusteri.

Tuotteita voipi tilata täältä

No Responses to “Luonnolista rasvanpolttoa & energiaa”

  1. Avatar Jenny sanoo:

    Oletko muuten kokeillut sitä Fitnessgurun One Heatia, mitä kerroit tilanneesi? Tilasin itselleni sitä ja olisi mukava kuulla mietteitäsi tuotteesta! :)

  2. Avatar Anonymous sanoo:

    Mitäs mieltä oot, oon nuori tyttö (17v) liikun suunilleen yhtä paljon ku sinä noin 5-6 kertaa viikossa. Käyn esportilla kuntosalilla ja myös mm. Noissa samoilla les millssin tunneilla (attack,balance,combat,steppi) ja sen lisäksi siis käyn normi kuntosalilla, juoksen intervalleja ja tavallisia lenkkejä sekä muita liikkuvuus (tanssi,joooga,pilates yms.) sekä spinning tunteja. Tällä hetkellä panostan ruokavalioon paljonkin sillä tavoitteeni on polttaa rasvaa ja olen aika normi kunnossa ettei kauheita makkaroita tuu muta haluisin vielä enemmän lihaksia näkyviin. Tavoitteeni ei ole oikeastaan kasvattaa mitää muskeli fitness kroppaa vaa pudottaa sitä rasvaa ja samalla ylläpitää voimaa ja parantaa kuntoa. Kysymys siis on paljon tälläiselle 168cm/61kg olisi hyvä proteiinin määrä per kg? Päivässä siis. Oon lukenu jostain sivuilta että hyvä ois 2g/kg paljon liikkuvalle mutta onko se sit tarkotettu niille jotka haluu massan kasvan? Jos se olis toi 2g/kg nii sehä ois päälle 100g proteiinia päivässä? Mikä määrä olisi siis hyvä päivässä protskua tälläselle tytölle ? :) entä rasva ja hiilihydraatti määrä g/kg päivässä?:) kiitos etukäteen sekavasta selityksestäni xd

Kommentoi