10 FAKTAA

Sain Sannikselta haasteen kuukausi takaperin ja haastessa piti muistaakseni kertoa faktoja itsestään.. Oon tehnyt näitä ennenkin ja yritin keksiä jotain mitä en ole vielä kertonut… Täältä pesee :)

* Mulla on erittäin hyvä muisti. Muistan outoja yksityiskohtia monien vuosienkin takaa. Myös nimet jäävät mieleen todella hyvin.

* En katso TV:tä yksin juurikaan ikinä! Kun asuin yksin oli monia kuukausia kun en edes avannut koko hökötintä :) Sarjoja pystyn katsoa yksikseenkin DVD bokseilta jos oon vaikka kipeenä..
Poikaystävän kanssa katsotaan kuitenkin yhdessä telkkua ja paljon paljon leffoja!

* Voisin sanoa olevani nettiriippuvanen. Jos en ole käynyt tuntiin facebookissa/instagramissa/bloggerissa alkaa tulla vieroitusoireita ja ajatuksia että oon missanut jo varmaan vaikka mitä :D Hah!

* Hävettää myöntää, mutta ajatusmaailmani menee välillä vieläkin niin, että jos en treenaa kunnolla (2 kertaa päivässä) niin voi yhtä hyvin olla treenaamatta kokonaan ja hyödyntää sen lepona :D

* Pystyn syödä määrällisesti todella paljon! Siis ihan oikeesti PALJON!

* En tykkää eläimistä! En vihaa niitä (ainakaan kaikkia) mutta en todellakaan ole eläinrakas.

* Mulla oli koulussa liikuntanumero aina 10! Saatiin ala-asteella kaikista lajeista erikseen numerot ja kaikki muut oli 10 paitsi hiihto 7 ja luistelu 8. En siis syty talvilajeihin kovinkaan paljoa. Tuntuu että aina on kylmä vaikka kuinka sykkis ja pukisi vaatteita.

* Unelma ammattini pienenä oli pankinjohtaja, koska luulin johtajan omistavan kaikki pankin hillot ;)

* Pienenä juoksin täysillä ovea päin niin että kolautin pään ovenkahvaan ja kun vanhemmat kysyivät syytä tähän tempasuun olin kertonut että halusin kokeilla miltä tuntuu juosta silmät kiinni :)

* Kiipesin nuorempana erään korkean kerrostalon katolle ja istuin katon reunalla jalkoja heilutellen kunnes parvekkeelleen mennyt nainen meinasi saada sydärin kun näki roikkuvat jalat yläpuolella :D

* Oon treenannut vuosia sitten 6 kk putkeen ilman yhtään lepopäivää..Vedin siis jumppia 7 päivää viikossa! Kävin tuolloin myös joka vloppu baarissa bilettämässä alkoholi kuvioissa. Voitte kuvitella kuinka hyvin mun keho ja mieli voi silloin :D Urheilu ja alkoholi ei sovi yhteen, en suosittele!


No Responses to “10 FAKTAA”

 1. Avatar Eve sanoo:

  olipas hauskoja faktoja :D varsinkin nuo sun lapsuus- ja nuoruusvuosien toilailut nauratti! ps. mäkään en erityisesti pidä eläimistä, kuin jostain harvoista yksilöistä ja saan aina raivarit jos joku elukka on pyörimässä tai kusemassa meidän pihalla :D Kerran olin jo kirjottamassa vaasan ikkunaan tulenkatkuista viestiä, kun meidän pihassa oli kissankakat ja sen saman kissan päälle oon meinannu ajaa pari kertaa pihasta lähtiessä.

  • Voin kertoa että noita mun toilailuja riittää vaikka toiseen fakta postaukseen :D Oon ollu aika villi lapsi/teini!Tää eläinhomma on varmaan aika herkkä aihe kun toiset on niin henkeen ja vereen koira,kissa,hevoshulluja! Mut hei.. mitäs ne rakkikuvat instassa tänään häh?! :D

  • Avatar Eve sanoo:

   Tää olikin sellainen erityistapaus! :D Tuosta koirasta mä tykkäsin ja joistain harvoista koirista joskus, mutta muita elukoita kohtaan harvemmin tunnen mitään myötämielisyyttä. Varsinkin kissat on mun vihankohde (sori Janna! :D). Mutta en yleensä kanssa kehtaa asiasta sen suurempaa numeroa tehdä, kun tiedän että monet on niin herkillä sitten jos erehtyy sanomaan, että ei pidä eläimistä. Kunhan pysyy poissa mun reviiriltä, niin eläköön vapaasti! :D

 2. Avatar mea sanoo:

  Mä en ikinä edes avaa teeveetä yksin! Ei tulis mieleenkään :-D mutta poikkiksen kanssa aina!

 3. Avatar Anumaaria sanoo:

  Samaistun tähän eläinjuttuun. Mulle taas koirat, poikkeuksia lukuunottamatta (esim. Even lainakoira on söpö ;) ja parhaan kaverin koira on tietty ihana), on vihastuksen aihe. En tykkää siitä läähätyksestä ja hajusta, enkä etenkään siitä sotkusta (siisteysfriikki täällä morjes!). Kissat saa multa synninpäästön. Niistä tykkään. Ovat samanluonteisia kuin itse olen. ;)

  • Kyllä munkin mielestä jotku pienet koirat on söpöjä, esim se BOO the dog on aivan mielettömän hellyyttävä tapaus. Näin yleisesti en kans pidä läähätyksestä, hajusta ja karvoista :D

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Sulla ei taida olla korkeenpaikan kammoa. :)

 5. Avatar Anni sanoo:

  Haha, ihana tuo, että halusit kokeilla juosta silmät kiinni :DJa oot kyllä aika sissi, kun oot jumppia vedelly joka päivä ja lisäks vielä alkoholi kuvioissa. Onneks nykyään on enempi järkeä mukana ;) !

Kommentoi