Ne tekee töitä sen eteen..

Pakko iskee yläoleva biisi spinninglistalle kun sitä päivittelen toivottavasti jo lauantain tunnille. Mulla on tavannut olla yksi tän tyylinen biisi toisessa työ-osiossa jossa tempo on hitaampi (tosin tässä tempo ei edes ole kovin hidas) 

Tänään on tosiaan tehty töitä tilinauhan eteen 😉 Jumpattu huolella ja kaikkee muutakin siinä välissä.
Aloitin päivän BODYATTACK+Corella ja jatkoin iltapäivällä TBC:n ja sitten vielä toisen attackin päälle. Toi BA:n neloskappale on kyllä aika hapokas voin kertoa! Etenkin ”aamulla” tuntui että sykkeet sai todella ylös, mikä voi olla joskus haastavaa kun teen niin paljon syketreeniä.
Huomenna pääsen korkkaamaan vihdoinkin uuden BODYSTEP- ohjelman. Taidan vetää Atleettista versiota koska tietääkseni sitä ei ole kukaan vielä meidän saleilla pitänyt.

Tämä viikko ja postaukset on ollut vähän b-luokkaa kun ajatukset on pyörinyt noissa jumppatouhuissa, mutta yritän nostaa tasoa taas ensi viikolla!

Nyt unta palloon, öitä =)


4 Responses to “Ne tekee töitä sen eteen..”

  1. Anonymous sanoo:

    Täytyy kyllä sanoa, että uusi steppi on loistava. Ja nimenomaan se perusversio. Tämä on ns. paluu vanhaan. Kyllä tässä nousi sykkeet korkeammalle, kuin edellisessä ohjelmassa, aivan huomaamatta kun oli niin kivaa! Mielestäni atleettisia ja HIIT-tunteja on nykyään aivan riittämiin.

  2. Anonymous sanoo:

    Moi, kiitos mukavasta blogista! Haluaisitkohan laittaa tänne joskus esimerkin tekemästäsi spinning-tunnista (ainakin biisit). Vedän myös itse tunteja ja olisi mukava nähdä erilaisia tunteja ja ehkä saada inspiraatiota tänne toiseen päähän Suomea :)Tämä on vain ehdotus, mutta jos haluat pitää tunnit itselläsi, en pahastu 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    Hei voisitko kertoo tässä, tai tehä ihan postauksen palautusjuomista. Olen käynyt nyt 2 kk salilla, ja alkanut miettimään palautusjuomia, mutta en tiedä missä on ”arvot kohdillaan”. Olen juonut nyt gainomaxia ja valioprofeeliä, ne ovat kalliita, mutta pirun maukkaita! Onko mielipiteitä niistä? Vai pitäiskö ostaa sellanen protkujauhesäkki? Ja tavotteenahan on kiinteytys/lihasten kasvu/rasvanpoltto ja pieni laihtuminen näin kevyesti ilmaistuna ;D Kiitos inspiroivasta blogista <3

  4. Ines sanoo:

    Huh, taas eilen olin Body Attackissa ja vitsi se on r a n k k a se 4. biisi…. Hyvä vaan! 🙂

Kommentoi