Ravinnon vaikutus hiuksiini

Hei! Mulla on ollut todella pitkään hiustenpidennykset. Monet eivät sitä edes tiedä, koska mulla on ”aina” ollut pitkät hiukset 🙂
Syy miksi laitoin pidennykset oli legendaarinen omien hiuksen pilaaminen blondaamisella. Vaalensin hiuksiani niin paljon että ne olivat lopulta pelkkää hamppua 😀 Ihan järkyttävää purkkaa koko tukka!
Hiukset oli pakko värjätä tummaksi ja lisätä pituutta&paksuutta pidennyksillä jotta kehtasi liikkua ihmisten ilmoilla.

Hiukseni ovat parantuneet hitaasti, mutta silti on ollut vaikee saada niitä kasvamaan kunnolla ilman katkeamista. Ainakin tähän asti!
Tasan vuosi sitten aloin kiinnittää entistä enemmän huomiota ravintoon ja ravinnon laatuun, etenkin rasvoihin. Syön mm. paljon erilaisia öljyjä, avocadoa, pähkinöitä sekä vitamiineja! Saan sapuskasta tarvittavat ravinto-aineet ja juon myös paljon vettä.

Tänään kun kävin poistamassa vanhat pidennykset oli huippua huomata että mun hiukset oli kasvanut/paksuuntunut ihan huimasti viime kerrasta.
Tästä taas huomaa konkreettisesti ravinnon vaikutuksen ihoon/hiuksiin 🙂 Laitoin nyt vielä uudet lisäkkeet kun olin ne jo ostanut valmiiksi, mutta täytyy alkaa harkitseen jo pian vois olla ilman.

Hiukset tilattu rapunzel of swedeniltä ja olen ollut tyytyväinen laatuun. Edelliset oli päässä 8kk ilman huoltoa ja korjailua.  Sitten muutama fakta ennen kuin ehditte kysyä 😀

– Mulla on päässä 80kpl 50cm pitkää sinettihiusta
– kiinnitän hiukset kampaajalla
– hinnat löytyy nettisivustolta
– ei ole omat hiukset kärsineet, päinvastoin
– pidän hiukset yleensä letillä/nutturalla kun treenaan

Hiukset maassa
hiukset päässä

3 Responses to “Ravinnon vaikutus hiuksiini”

  1. Aliisa sanoo:

    Aino moi! 🙂 Sitä vaan kyselisin että kauanko sulla sitten meni että sait purkkahiukset takaisin hyvään kuntoon? Odotitko vaan että ne kasvoivat ja sitten leikkasit pois vai hoiditko niitä jotenkin spesiaalisti? Ja auttoiko tuo tummaksi värjääminen mielestäsi jotenkin, näyttivätkö hiukset terveemmiltä tai jotain? Itse olen meinaan aika paljonkin samassa jamassa oman blondatun hamppuni kanssa, ja mietin mikä olisi sitten seuraava siirtoni hiusrintamalla :S

  2. Anonymous sanoo:

    Hei, sopiiko kysyä, missä kampaajalla käyt? Kiitos 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    Moi! Tippuiko sulta sinettejä ennen aikojaan pois? Onko nuo sinetit vahaa vai keratiinia?

Kommentoi